Pirită - Colier "Freedom" cu Pirită. Unicat. Colier din cupru. Colier handmade. Cristal natural - unul dintre cele mai eficiente scuturi energetice.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cristalul de Pirită este montat în fir din cupru țesut manual cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient. Pandantivul a fost atașat unui șnur din ață cerată neagră de 1 mm grosime cu o lungime reglabila ce permite purtarea cristalului în dreptul plexului solar, a inimii sau la baza gâtului.

----------------------------------------------------
PIRITA - UNUL DINTRE CELE MAI EFICIENTE SCUTURI ENERGETICE
-------------------------------------------------------------
Pirita este o piatra excelenta pentru chakra plexului solar. Sporeste vitalitatea aproape instantaneu si ne impulsioneaza sa dam piept cu toate provocarile din viata de zi cu zi. Amplifica puterea vointei si ne ajuta sa inlaturam obiceiurile negative, umplandu-ne aura cu o energie pozitiva, sanatoasa. Pirita inlatura fricile si anxietatea si ne insufla o atitudine pozitiva si puterea de a realiza tot ce ne-am propus. Totodata, Pirita ne arata exact cine sau ce are o influenta negativa asupra noastra si ne da curajul si puterea de a ne rupe complet de persoana sau situatia care ne face rau.

Pirita actioneaza precum un scut energetic, respingand energiile negative pe toate planurile. Este o piatra foarte pozitiva, care ajuta la depasirea sentimentului de neputinta. Atunci cand vindeca, actioneaza foarte rapid si scoate la Lumina cauzele dezechilibrelor pentru a fi rezolvate. Este extrem de utila atunci cand dorim sa ajungem la radacina tulburarilor karmice si psihosomatice.

Pirita rezoneaza atat cu elementul Pamant, cat si cu elementul Foc. Aceasta ne permite sa ne conectam la energia Pamantului. Creste rezistenta fizica si imbunatateste performanta fizica. Sustine, la nivel subtil, oxigenarea si circulatia sangelui. Este o piatra care ne ajuta sa ancoram energiile superioare in planul fizic, fiind excelenta de utilizat mai ales dupa meditatie, pentru a integra complet energia spirituala in corpul fizic. Ca reprezentant al elementului Foc, Pirita incalzeste si stimuleaza intregul sistem energetic.

Pirita stimuleaza creativitatea, mai ales pentru artisti, bijutieri, matematicieni, sculptori, arhitecti, oameni de stiinta. Hraneste calitati precum ambitia, angajamentul si perseverenta si sporeste claritatea mentala si concentrarea. Pirtita este utila pentru planificarea marilor afaceri.

Pirita echilibreaza polaritatile si armonizeaza perfect aura. Aceasta sporeste in special energia masculina, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Aceasta inseamna ca putem sa actionam asertiv, protejandu-i pe ceilalti si Pamantul, iar razboinicul interior se va dezvolta pentru binele comun. Barbatilor le confera incredere in propria masculinitate, stimuland totodata si erotismul masculin.

In plan spiritual, Pirita ne indeamna sa intreprindem cele mai potrivite actiuni pentru a atrage abundenta in viata noastra.

In plan emotional, Pirita ne incurajeaza sa ne infragem toate fricile si sa luam fraiele in mana pentru a face ceea ce trebuie. Ne ajuta sa iesim din propria cochilie, sa fim mai dinamici, infuzand in noi un surplus de incredere de sine. Este utila pentru momentele de melancolie si disperare profunda.

In plan mental, Pirita accelereaza activitatile mentale prin amplificarea fluxului sanguin catre creier. Pirita cubica imbunatateste memoria, structureaza capacitatile mentale si imbunatateste intuitia, creativitatea si analiza.

In plan psihologic, Pirita alunga anxietatea si frustrarea, crescand in noi iubirea de sine si increderea in propriile forte. Este o piatra utila pentru barbatii care au complexe de inferioritate, dar nu la fel de recomandata si celor care au un nivel al egoului ridicat. Pentru inlaturarea complexelor de inferioritate, este la fel de benefica si pentru femei, ajutandu-le sa schimbe tiparul energetic si mental al femeii la cratita.

EFECTE TAMADUITOARE. Pirita sustine idealul sanatatii si bunastarii perfecte. Amplica energia si alunga oboseala. Trateaza oasele si stimuleaza formarea celulelor. Repara ADN-ul, aliniaza meridianele si alunga insomnia provocata de afectiunile gastrice. Intareste sistemul digestiv si neutralizeaza toxinele. Are efecte benefice si asupra sistemului respirator, alinand astmul si bronsita. Sulful, ca parte componenta a Piritei, ajuta la purificarea corpului fizic de infectii si stimuleaza functionarea corecta a sistemului endocrin. Pirita sustine vindecarea dezechilibrelor energetice care stau la baza disfunctiilor sexuale masculine, precum impotenta si infertilitatea. Fierul, ca parte componenta a Piritei, vindeca sangele si tesuturile, facand Pirita utila pentru bolile de piele, infectiile fungice si pentru invazia virala.

POZITIONARE. Poate fi tinuta in mana sau plasata pe locul afectat. Purtata la gat, protejeaza corpul fizic si corpurile subtile, respingand pericolele de orice fel. Pentru ancorarea aurei in corpul fizic, putem plasa un cristal de Pirita pe plexul solar, unul pe chakra radacina si cate unul in fiecare mama Pentru meditatie, putem plasa cate un cristal de Pirita in fiecare mana, in acest fel reechilibrand si energia intregului corp. Atunci cand nu putem adormi, putem pune un cristal de Pirita sub perna sau il putem tine in mana si vom merge linistiti catre lumea viselor. Plasata pe birou sau oriunde in camera, energizeaza mediul inconjurator.
---------------------------------------
Totul despre cristale - Judy Hall
----------------------------------------------

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki.

Bijuteriile Magia Cristalelor au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veți avea la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

-----------------------------------------------

* Prețul pandantivului include:
- pandantivul asemănător cu cel din imagini,
- șnur din ață cerată de aprox 75 cm,
- săculeț din catifea pentru depozitarea în siguranță a cristalului,
- "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor".

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar pentru rezultate optime vă recomand să urmați instrucțiunile din "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cupru, Piatră brută, Piatră naturală, Piatră semiprețioasă, Pirita, Sârmă din cupru, varf natural

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
Aproximativ 25 × 11 × 11 mm

Greutate:
Aproximativ 4.18 g

Disponibilitate: la comanda (10 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea