Set cu Agate negre (037)

130 LEI

Despre Coco Chanel (simbolul modei înca din 1926) Christian Dior a spus la un moment dat: "Cu un plulover negru și câteva șiraguri de perle a revoluționat moda"
Si, da! de atunci negrul a ajuns cel mai versatil în lumea modei (în paralel și în arta bijuteriilor). Negrul este, poate, cel mai popular în industria modei fiind o nonculoare senzuală și rafinată care atrage și incită în egală măsură, exprimând clar pasiunea.
Este considerată o nonculoare universală a autorității, fiind agreată atat de femei cât și de bărbați.
In timp, negrul a ajuns ... ambasadorul luxului, prestigiului și al puterii.
In energetica viului, este vibrația cea mai potrivită pentru armonizarea noastră cu Mama Pământească prin activarea chakrei "Steaua Pământului" sau "Poarta Pământului" (chakra se află imediat sub tălpile picioarelor și are rolul de a canaliza energiile telurice ale Pământului).
Toate mărgelele negre au cel mai înalt câmp vibrațional pentru protecția vieții materializate pe Pământ. (Onix negru, Agataă neagră, Turmalina neagră)
In colcția de toamnă a acestui an, am inclus și această lucrare postată acum și realizată cu niște superbe mărgele din Agate negre.
Descrierea tehnică o găsiți în casetele de mai jos.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Agate conice 12x8mm, Agate sferice 8 si 6mm, Snur matase neagra

Dimensiuni: Colier: 44cm/ 30 gr.
Pandantiv lacrima: 18x13x8/6 gr.
Cercei: 4cm/ 2+2 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023