Ulei esențial de Arbore de Ceai

19 LEI
Către magazinul Dichisar

Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și protejează împotriva bacteriilor.
Uleiul esențial de TEA TREE este obținut prin distilarea cu aburi a crengilor fragede și frunzelor arborelui de tea tree. Uleiul emană un miros puternic astringent cu aromă balsamică, care se îmbină bine cu uleiurile de citrice. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și protejează împotriva bacteriilor.
Uleiul de arbore de ceai provine din frunzele Melaleuca alternifolia, un copac mic din Queensland și din New South Wales, Australia. Reputaţia de panaceu dată acestui ulei nu este o exagerare. Aborigenii au folosit acestă plantă ca un medicament pentru problemele respiratorii şi durerile de cap. Destinat doar aplicării locale, este un bun agent protector pentru piele. Cercetările au arătat că uleiul esenţial de arbore de ceai are efecte antimicrobiene și antifungice. Folosit în uleiul de masaj, hidratează pielea, ajută la curăţarea porilor prevenind astfel apariţia acneei.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare