Ulei esențial de Lămâie

18 LEI
Către magazinul Dichisar

Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației. Luptă împotriva bacteriilor și ciupercilor stimulând în același timp nivelului de energie.
Uleiul esențial de lămâie are multiple întrebuințări. Este un produs de albire naturală a dinților, curăță , dezinfectează și este un bun odorizant pentru cameră și rufe. Este obținut prin presarea la rece a cojilor de lămâie , bogate în fitonutrienți solubili în grăsimi. Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației. Luptă împotriva bacteriilor și ciupercilor stimulând în același timp nivelului de energie.
În țări precum Spania și Italia, unde se găsesc din abundență, lămâile sunt văzute ca un remediu general în special pentru febră sau infecții virale. Coaja fructului este plină de săculeți ce conțin ulei esențial. Acesta este folosit pentru a reda strălucirea pielii obosite și terne. Are acțiune astringentă ajutând la curățarea și menținerea sănătoasă a pielii, fiind recomandat pentru reducerea sebumului în exces. Uleiul esențial de lămâie este calmant, prin urmare, ajută la eliminarea oboselii mentale, epuizarării, anxietăţii, nervozităţii și tensiunii nervoase. Acesta are capacitatea de a reîmprospăta mintea prin crearea unui mod de gândire pozitivă și eliminarea emoțiilor negative. Poate fi folosit ca odorizant de cameră în birouri pentru a crește eficiența angajaților.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare