Ulei esențial de Lemongrass

16 LEI
Către magazinul Dichisar

Aroma sa bogată și fină, cu tonuri de lămâie, este adesea folosită în aromoterapie oferind bună dispoziție și relaxare. Este un tonic excelent pentru trup și spirit iar proprietățile sale antibacteriene oferă beneficii purificatoare pielii.
Uleiul esențial de lemongrass este extras prin distilarea cu aburi a plantei proaspăt culese. Aroma sa bogată și fină, cu tonuri de lămâie, este adesea folosită în aromoterapie oferind bună dispoziție și relaxare. Este un tonic excelent pentru trup și spirit iar proprietățile sale antibacteriene oferă beneficii purificatoare pielii.
După cum sugerează și numele, lemongrass are un miros asemănător lămâii, dar aroma este mult mai blândă și mai dulce. Pentru multele beneficii pe care le oferă, medicina tradițională chineză folosește lemongrass de mii de ani. Uleiul esențial de lemongrass folosit în uleiul de masaj, pentru băi aromatice sau parfumare, energizează corpul și mintea, crește stima de sine, încrederea, speranța și puterea mentală, luptând împotriva depresiei. Deoarece planta și uleiul esențial provenit din aceasta au un parfum puternic de lămâie, sunt folosite pentru a ține insectele la distanță.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare