Ulei esențial de Lime

19 LEI
Către magazinul Dichisar

Uleiul esențial de lime este extras prin presarea la rece a cojilor proaspete oferind un miros înțepător, proaspăt de citrice cu efect calmant. În aromaterapie este folosit pentru reducerea stresului și a anxietății. Bogat în vitamina C și antioxidanţi protejează pielea de radicalii liberi. Dezinfectează și tonifică țesutul cutanat.
Copacul Lime este orginar din Asia de sud-est, acum întâlnindu-se în toate climatele calde din lume. Uleiul esențial de lime are un miros înţepător, proaspăt, de citrice. Este folosit în industria alimentară și în cea cosmetică. Acest ulei versatil poate fi adăugat și în produsele de curățare a casei.
Conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanți, face din uleiul esențial de lime un aliat în lupta împotriva răcelilor, stimulând sistemul imunitar. De asemenea, uleiul ajută la reducerea stresului și a anxietății. Amestecat cu un ulei vegetal, uleiul esențial de lime poate fi folosit la masaje, având calități anticelulitice și antireumatice. Mai mult, elimină impuritățile de pe piele, stimulând dezvoltarea celulară, fiind benefic și în tratarea acneei. Uleiul esențial de lime este și un bun dezinfectant. Totodată, are calități hemostatice ce ajută coagularea rapidă a sângelui.
Precauții: După folosirea uleiului esențial de lime evitați expunerea la soare cel puțin 4 ore.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare