Ulei esențial de Oregano

20 LEI
Către magazinul Dichisar

Uleiul esențial de oregano conține compuși organici cu proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei, psoriazisului și eczemei Uleiul emană un miros puternic cu aromă balsamică. Folosit în inhalații are efect pozitiv în descongestionarea căilor respiratorii.
Uleiul esenţial de oregano este extras prin distilarea cu vapori a frunzelor proaspete de oregano. Proprietăţile sale antibacteriene au fost recunoscute pentru prima dată în Grecia antică, unde a fost adesea folosit pentru tratarea infecţiilor bacteriene pe piele sau răni. Uleiul esenţial de oregano ajută la calmarea mai multor tipuri de inflamaţii şi poate oferi protecţie împotriva infecțiilor virale.
Uleiul conține compuși chimici, precum fenoli, cu proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice. Uleiul emană un miros puternic cu aromă balsamică. Folosit în inhalații are efect pozitiv în descongestionarea căilor respiratorii. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei, psoriazisului și eczemei.
* Conține carvacol în procent de 80%.
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare