Ulei esențial de Portocale

14 LEI
Către magazinul Dichisar

O aromă de citrice subtilă, dulce, proaspătă și astringentă ce oferă o senzație de relaxare și revigorare ajutând în diminuarea stării de anxietate. Stimulează circulația la nivelul pielii având un efect de iluminare și strălucire.
Uleiul esențial de PORTOCALE este obținut din presarea la rece a cojilor de portocale. Are o aromă de citrice subtilă, dulce, proaspătă și astringentă. Oferă o senzație de relaxare și revigorare ajutând în diminuarea stării de anxietate. Stimulează circulația la nivelul pielii având un efect de iluminare și strălucire. Proprietățile sale antiseptice și tonice, curăță și menține pielea sănătoasă.
Cultivate în mare parte a lumii în special în Italia și Israel, uleiul esențial provenit din portocale are o aromă de citrice subtilă și dulce. Mirosul de ulei esențial de portocale aduce aminte de momentele fericite și plăcute ale vieții. De aceea, acest ulei este atât de frecvent folosit în aromaterapie. Se creează o senzație de fericire și relaxare, schimbând în bine starea de spirit, ajutând persoanele care suferă de depresie sau anxietate. Este foarte bun pentru a menține pielea sănătoasă, netedă și strălucitoare. De asemenea, ajută la curățarea tenului și la îngrijirea tenului cu imperfecțiuni (acnee).
10 ml.


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare