BALSAM PENTRU PĂR - 100% natural, cu extract de hibiscus și lapte de capră

32,40 LEI

Acest balsam l-am facut prima dată pentru fiica mea. După ce l-au vazut prietenele ei, l-au vrut și ele. Apoi l-am arătat și unor mămici și se pare că toată lumea este atrasă de culoarea sa superbă. Cel puțin la prima vedere. Dar dupa ce-l miroși...mmm...ți-l dorești, chiar dacă ești sau nu copil. Zmeură parfumată, dulce-acrișoară și portocale proaspete, zemoase par cuprinse într-un șerbet delicios pentru îngrijirea părului.
Cum se utilizează?
Aplici o cantitate mică, (5-6 g sau cam jumătate din cantitatea pe care o folosești dintr-un balsam convențional) pe părul spalat, stors de apă; distribui uniform pe vârfuri și masezi pe lungimea firului de păr; lași să acționeze 3-4 minute minim (maxim, cât mai mult); clătești cu apă caldă, gata!
Ingrediente (în ordine descrescătoare): extract de hibiscus, unt de shea*, ulei de nuci macadamia*, de cocos* și de ricin, ceară condiționatoare vegetală, keratine vegetale, glicerină, provitamina B5, uree, pudră din lapte de capră*, proteine hidrolizate din mătase, acid lactic, ulei esențial de portocale dulci și extract aromatic de zmeură, Cosgard.
Balsamul are roluri multiple pentru firul de păr: nutritiv, protector, hidratant; în urma utilizării balsamului părul are aspect mai sănătos, mai natural, devine mai strălucitor, este ușor de pieptănat și de coafat, nu se mai electrizează iar firele rebele sunt domolite.
Din punctul meu de vedere, oricine are părul mai lung de nivelul umerilor (și își dorește un păr sănătos) ar trebui să folosească balsam adaptat tipului de păr.
Vestea cea mai bună este ca am formulat acest balsam astfel încât să se potrivească oricărui tip de scalp:
- persoanele cu scalp gras ar trebui să fie atente să nu-l aplice deloc pe scalp și să folosească o cantitate foarte mică;
- persoanele cu scalp normal/uscat/foarte uscat vor adapta cantitatea de balsam în funcție de cum vor își vor simți părul;
- poate fi folosit și de copii - garantez că vor fi super încântați!!!
O cutiuță cu balsam conține 100 ml. de produs care va fi valabil 60-75 de zile la temperatura camerei sau 120-150 de zile păstrat în frigider. Trebuie ferit de căldură şi de umezeală. Ph-ul este 5.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!

Balsamul nu există în stoc, îl voi manufactura după plasarea comenzii.
Imaginea este cu titlu de prezentare. Înainte de a plasa o comanda te rog citește "politica magazinului". Mulțumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, extract de hibiscus, keratine vegetale, proteine din matase naturala, provitamina B5, pudra din lapte de capra, ulei de cocos virgin, ulei de nuci macadamia, ulei de ricin, unt de shea

Dimensiuni: 100 ml.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024