CREMA FARA CLATIRE PENTRU PAR

25,92 LEI

Iti propun acum o crema pentru par care imi place foarte mult.
O pregatesc de multa vreme pentru mine si prietenele mele este; este o crema matasoasa si frumos mirositoare ce contine in cantitate mare umectanti (provitamina B5 si glicerina) cu rolul de a hidrata parul; contine ulei de cocos virgin, organic si squalane de masline alese pentru excelenta afinitate pentru piele si par, pentru proprietatile lor emoliente, protectoare, nutritive; contine ceara conditionatoare vegetala datorita careia parul isi pastreaza nivelul de hidratare, devine matasos, stralucitor, usor de pieptanat si se rupe mai rar; contine un amestec de uleiuri esentiale (reteta proprie) care o fac sa miroasa frumos; acidul lactic din compozitie netezeste firul de par si-l face astfel stralucitor, in plus, echilibreaza pH-ul cremei pana la nivelul optim pentru par si scalp.
O aplic pe parul curat si semi-uscat, masez uniform pe toata lungimea insistand pe varfuri, pieptan parul si-l las sa se usuce liber in continuare. Pentru mine 2-3 pompite (sau cat o migdala) sunt sufieciente.
Recomand aceasta crema persoanelor cu parul uscat, deteriorat, cret, vopsit, care se incurca si se rupe usor. Poate fi folosita si in cazul utilizarii placii de par, a periei electrice sau a uscatorului.
Ingrediente (in ordine descrescatoare): apa demineralizata si hidrolat de cimbru, ulei de cocos organic, virgin, squalane de masline, provitamina B5, ceara conditionatoare vegetala, glicerina, acid lactic, extract din samburi de grapefruit, amestec de uleiuri esentiale.
Un flacon de 50 ml. contine 45 gr. de produs ce va fi pregatit in urma comenzii; are o valabilitate de aproximativ 3 luni pastrat la frigider intre utilizari. PH-ul cremei este de 4,5.
Eu (si toti cei care au folosit-o) sunt foarte multumita de efectele ei. Imi place si nu stiu, in acest moment, daca as modifica cumva aceasta reteta.
O poti incerca, sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024