LAPTE AUTOBRONZANT - 100% ingrediente de origine naturala.

54 LEI

Iti propun acum un produs care mi-a devenit de-a lungul acestui an tot mai drag: AUTOBRONZANTUL. Imi place mult sa am un aspect bronzat dar pielea mea se bronzeaza greu, in plus in ultimii 8-10 ani nici nu m-am mai expus la soare din cauza nevilor si a pistruilor. Dar acum sunt bucuroasa sa vad ca pot sa ma colorez frumos fara stressul arsurilor solare si fara nici un risc pentru pielea mea. In acelasi timp pielea va fi hidratata si frumos parfumata.
LAPTELE AUTOBRONZANT inchide culoarea naturala cu 1-2-3 nuante in functie de cat de gros va fi stratul aplicat; se va masa pe pielea curata, de preferat exfoliata inainte (pentru exfolierea mecanica iti recomand amestecul de tarate de grau, malai si miere, in proportii egale). Se va intinde uniform pe fata si corp cu miscari circulare, pe zonele cu piele ingrosata (coate, genunchi, calcaie) vei aplica un strat mai subtire si vei spala bine mainile (insistand pe cuticule si intre degete) dupa aplicare. Eu obisnuiesc sa astept aproximativ o ora inainte sa ma imbrac :). Culoarea va apare in aproximativ 2 ore de la aplicare si se va intensifica pana a doua zi. Revenirea la culoarea initiala se va produce progresiv in aproximativ o saptamana; poti reaplica la 3-4 zile pentru prelungirea apectului colorat. In a doua fotografie poti vedea cum se vede pielea dupa 5 ore de la aplicare.
Asa cu te-am obisnuit si acest produs contine doar ingrediente naturale de cea mai buna calitate, uleiurile vegetale sunt nerafinate, presate la rece si certificat organice, activul cu efect autobronzant este inodor (imi amintesc ca atunci cand am mai incercat produse cosmetice pentru acest efect eram deranjata mult de mirosul acestora, specific, de iod , cred); uleiul esential de verbina este cel pe care l-am ales pentru parfumarea emulsiei atat pentru mirosul proaspat (floral/citric) cat si pentru proprietatile sale decongestionante si antidepresive. Emulsifiantul folosit este derivat din uleiul de masline, are afinitate mare pentru piele, careia ii confera tuse matasoase si hidratare de durata.
Te rog sa imi dai voie sa nu public ingredientele autobronzantului, acestea vor fi trecute pe eticheta care insoteste fiecare recipient si sunt disponibile, la cerere, oricui este interesat sa-l achizitioneze fara nici o obligatie de a-l cumpara. Garantez pentru calitatea ingredientelor si te asigur ca nici unul dintre ele nu este cu potential alergen.
Produsul nu exista in stoc, va fi pregatit dupa plasarea comenzii si este valabil 3 luni de la data manufacturarii. Este ambalat in recipiente sterile de 120 ml. din polipropilena, cu dop reductor pentru dozarea usoara.
Cam acesta ar fi autobronzantul meu (poate si al tau), sper sa iti placa!
Imaginea este cu titlu de prezentare; inainte de a comanda te rog sa citesti "politica magazinului". Multumesc!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ingrediente 100 naturale

Dimensiuni: 150 ml ( 140g)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024