Masca/tratament pentru hranirea parului

32,40 LEI

Aceasta masca/tratament o recomand persoanelor cu par normal/uscat/degradat. Combinatia de ingrediente specifice pentru ingrijirea parului garanteaza pentru eficienta produsului. Este facuta "la rece" complet, ingredientele nu au fost supuse incalzirii pentru a nu-si altera din proprietati.

Ingrediente (in ordine descrescatoare): unt de shea (crud, certificat organic), ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de avocado (organic, nerafinat, presat la rece), ulei esential de rozmarin.
Untul de shea care este binecunoscut pentru efectele sale asupra pielii, in cazul parului degradat s-a dovedit a fi mai eficient decat untul de cacao si cel de jojoba. S-a demonstrat ca activeaza circulatia capilara, ajutand astfel la oxigenarea radacinii parului si eliminarea toxinelor rezultate in urma metabolismului. Pentru a preveni ruperea, caderea si subtierea sunt indicate produsele cu unt de shea. Acesta va "imbraca" firul de par protejandu-l impotriva ruperii si va apropia cuticulele prevenind exfolierea.
Uleiul de cocos se foloseste atat intern cat si extern. Este recunoscut pentru multiplele beneficii pe care le aduce pentru sanatate dar mai ales pentru proprietatea de a ingriji parul si scalpul, inlaturand problema matretii si caderea lui. Are actiune antibacteriana, antiparazitara, antivirala.
Uleiul de ricin are numeroase intrebuintari externe fiind extrem de eficient in cresterea parului si a genelor, in regenerarea parului, in combaterea matretii, in hidratarea tenului; ajuta mai ales la stoparea caderii parului si intarirea firului de par; este atat de eficient incat aproape toate produsele pentru ingrijirea parului il au in compozitie - ma refer aici la produsele ce dau rezultate pozitive, desigur :).
Folosirea uleiului de avocado pentru par poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterea parului. Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi un favorit al industriei cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului, chiar si a celui vopsit.
Uleiul esential de rozmarin este un tonic ideal pentru par, dar mai ales pentru scalp. Este un important stimulent pentru radacini, indepartand cu usurinta excesul de sebum; s-a observat ca acest ulei stimuleaza cresterea firului de par si stopeaza caderea parului. De asemenea si el este un inamic al matretii.
Mod de utilizare: o data pe saptamana se intinde produsul pe lungimea firului de par, insistand pe varfuri, apoi parul se prinde in coc si se acopera cu un prosop cald. Timpul de actionare este de minim 1 ora, nu-i bai daca astepti mai mult (cateodata eu stau si peste noapte cu masca pe par, caldura degajata prin cap in timpul somnului face actiunea uleiurilor mai eficienta), apoi se spala in mod obisnuit, indepartand intai produsul de pe par cu apa cat mai calda. Cantitatea se adapteaza in functie de necesitatile parului.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
O cutiuta contine 100 ml de produs, intotdeauna proaspat facut, cu o valabilitate de 4 luni (6 luni daca e tinut in frigider) . Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: grasimi vegetale, ingrediente naturale, ulei de ricin, ulei esential de rozmarin, ulei organic de avocado, ulei virgin de cocos, unt de shea

Dimensiuni: 100 ml (90g)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024