SAMPON SOLID MEDICINAL, impotriva dermatitei seboreice - reteta noua, cu fibre de matase naturala.

18,36 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug in toate sampoanele solide fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca parul sa devina, mai matasos, mai stralucitor iar spuma samponului mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
Acum din rubrica "Daca ti-a placut...vei iubi" iti prezint noul SAMPON SOLID MEDICINAL IMPOTRIVA DERMATITEI SEBOREICE, reteta imbunatatita pe care o vei iubi - cu ulei de dafin. Acest ulei este foarte apreciat pentru ingrijirea parului si , mai ales, pentru scalp. Este excelent folosit in stare pura dar si in compozitia diferitelor preparate cosmetice. Are rolul de a fortifica si de a hrani radacina firului de par; are efecte antibacteriene cu spectru larg si previne aparitia matretii; este tonic capilar fiind adesea folosit pentru combaterea caderii parului si pentru a imbunatati starea de sanatate a scalpului.

NOU!!! La cerere, impreuna cu samponul solid poti comanda si un balsam personalizat pentru par cu ingrediente adaptare tipului tau de par. Detaliile despre balsam le poti citi la descrierea produsului din magazinul "PursiSimplu".
Ma bucur sa fac public faptul ca acest sampon a fost creat la cererea utilizatorilor, imi spune multe despre increderea pe care pe care o au in mine si eficacitatea produselor pe care le realizez :).
Gata cu lauda, o sa va povestesc despre noul sampon: este solid (hi, hi), contine, printre alte bunatati, ulei de neem, ulei de nuca, unt de shea (toate 3 sunt organice si nerafinate) si pulbere de spirulina. Pentru a accentua efectele uleiului de neem am "parfumat"samponul cu uleiuri esentiale de tea tree, lavanda si eucalipt, apreciate pentru efectele antibacteriene dar si calmante in acelasi timp.
Nu stiu cati cunoasteti proprietatile uleiului de neem dar eu va spun ca este unul dintre cele mai versatile uleiuri, are aplicatii universale, cu efecte vizibile in tratamentul acneei, eczemei, psoriazisului, dermatitei seboreice (scuame sau matrata), eficient pentru: arsuri, răni, negi, herpes, erupţii cutanate, căderea părului. Asadar, a fost prima alegere in momentul in care am gandit reteta pentru sampon. Apoi am ales spirulina care are intensă acţiune biologică şi cicatrizantă, stimulează refacerea tesuturilor, contribuie la eliminarea toxinelor, ameliorează iritaţiile şi reduce inflamarea pielii, hidrateaza si mineralizeaza intens pielea si parul.
Asa cum sunteti deja obisnuiti si acest sampon face o spuma bogata, datorita cantitatii considerabile de ulei de ricin; clatirea parului trebuie facuta cu apa si otet de mere, sau suc de lamaie pentru cine nu agreaza mirosul otetului, macar o data la 2-3 spalari. Insist asupra acestui aspect deoarece calcarul din apa are tendinta de a se depune pe ce apuca (in acest caz, firele de par) iar sampoanele naturale nu contin agenti anticalcar cum sunt cele din comert; otetul este recunoscut ca remediu natural in aseasta situatie, in plus, va regla si Ph-ul scalpului, va indeparta si orice urma de sampon iar parul va fi sanatos si stralucitor.
Utilizarea samponului solid presupune asumarea unor noi deprinderi insa o data ce ati inceput sa-l folositi si respectand sfaturile mele, veti vedea rezultatele pozitive in timp scurt.
Manufacturarea si utilizarea sapunului si a samponului solid reprezinta pentru mine o sursa enorma de satisfactie; sa stiu ca pot sa ma ingrijesc natural (si implicit sanatos) si in acelasi timp fara contributii poluante (ma refer aici si la ambalajele produselor din comert, in timp ce eu ambalez sapunurile in hartie reciclata :)) ma face sa fiu zilnic recunoscatoare ca am descoperit aceasta magie.
Recomand samponul tuturor persoanelor ce vor sa fie ajutate in lupta cu matreata, indiferent de tipul de par.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu! Si pentru ca nu contine ulei de palmier este si un produs 100% ecologic.
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei de cocos, apa distilata, ulei de masline, ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, unt de cacao, NaOH, unt de shea*, ulei de neem*, ulei de dafin, ulei de nuca*, pulbere de spirulina, uleiuri esentiale de tea tree, eucalipt* si lavanda, fibre de matase naturala. *ingrediente certificat organice.
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".
Pentru ca un sampon solid natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala. Si incearca sa respecti data de incepere a utilizarii :)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: NaOH, apa distilata, eucalipt si lavanda, fibre de matase naturala ing, pulbere de spirulina, ulei de cocos, ulei de dafin, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, ulei de neem, ulei de nuca, ulei de ricin, uleiuri esentiale de tea tree, unt de cacao, unt de shea

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024