SAMPON SOLID MEDICINAL, pentru par gras - reteta noua, cu fibre de matase naturala.

18,36 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug in toate sampoanele solide fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca parul sa devina, mai matasos, mai stralucitor iar spuma samponului mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
Acum din rubrica "Daca ti-a placut...vei iubi" iti prezint noul SAMPON SOLID MEDICINAL PENTRU PAR GRAS, reteta imbunatatita - cu infuzie concentrata de pelin, extract uleios de cimbru si ulei de dafin. Toate trei sunt comori pentru par dar, mai ales, pentru scalp. Contribuie la crestrea parului, au rolul de a fortifica si de a hrani radacina firului de par; au efecte antibacteriene cu spectru larg si previn aparitia matretii; sunt adesea folosite pentru combaterea caderii parului si pentru a imbunatati starea de sanatate a scalpului.

Deoarece am intalnit multe cereri pentru un produs de ingrijire a parului gras sau cu tendinte de ingrasare, am facut cercetari pentru a afla ce ingredienti sa folosesc in noul samponul solid ce urma sa-l prepar. Si in curand a fost gata: un sampon ce face multa spuma (asa cum sunt si celelalte sampoane pe care le manufacturez) si contine, printre altele, argila verde Montmorillonite; aceasta este foarte apreciata pentru cantitatea mare de minerale continuta dar si pentru capacitatea de a absorbi excesul de sebum si de a regla producerea lui, normalizand functia glandelor sebacee. Are efect tonifiant asupra pielii si vaselor sangvine, încetineşte procesele de îmbătrânire, detoxifiază.
Surpriza acestui sampon vine de la CRISTALELE de MENTOL. Da, mentol pur am folosit pentru efectele sale de calmare si catifelare a pielii dar si pentru senzatia racoroasa pe care ne-o ofera si ar fi super ca vara aceasta sa ne racorim si altfel :).
Uleiurile vegetale din compozitie au fost alese cu atentie pentru ca in urma procesului de saponificare sa obtin un produs care curata bine, face spuma bogata, se consuma greu si este emolient exact atat cat trebuie:
- ulei de cocos (are efect hidratant şi ajută la obţinerea unei spume pufoase şi abundente), ulei de masline, ulei de floarea soarelui, unt de cacao (spuma cremoasa si confera duritate samponului), ulei de ricin (spumare ridicata, proprietati antiinflamatoare, de curatare, detoxifiere si vindecare. Absoarbe toxinele din organism si imbunatateste circulatia sanguina, limfatica si nervoasa. Este un ulei ideal pentru scalp, radacina parului si fir); ulei de avocado (organic, presat la rece, nerafinat; este foarte bogat in minerale, vitamine si acizi grasi, excelent pentru ingrijirea parului); ulei de dafin si extract uleios de cimbru (am scris mai sus despre proprietatile lor).
Nu contine uleiuri esentiale insa se simte mentolul atunci cand este activat de apa calda.
Si dupa utilizarea acestui sampon este necesara clatirea parului cu apa si otet de mere (sau suc de lamaie). Solutia preparata este excelenta pentru a dizolva pelicula de sampon si calcar, care, uneori, ramine pe par dupa ce acesta a fost spalat. Mai mult, otetul restabileste echilibrul acid al pielii capului. O piele normala este acida, pe cind sapunul si unele sampoane sunt alcaline. Samponul solid face ca pielea capului sa fie pe moment alcalina, avind nevoie de un interval de pina la 24 de ore pentru a-si restabili aciditatea. Otetul neutralizeaza efectele alcalinizante ale produselor pe baza de sapun si, totodata, este usor antiseptic. Apa de clatit cu otet poate fi parfumata cu uleiuri esentiale, in cazul parului gras cu cateva picaturi de tea tree.
Gata cu povestea asa ca te invit sa incerci acest produs, sper sa iti placa!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Imaginea este cu titlu de prezentare.
!!! Din considerente ecologice, NU FOLOSESC uleiul de palmier la fabricarea sapunurilor. De fapt, nu-l folosesc deloc :). Mai multe detalii gasiti pe blogul meu.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".
Pentru ca un sampon solid natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur si Simplu natural, argila verde, grasimi vegetale, matase naturala, menthol, sampon medicinal pentru par gr, sampon natural, sampon natural cu menthol, sampon natural impotriva cader

Dimensiuni: 100 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024