Sampon solid - pentru par blond/saten deschis!!! Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug in toate sampoanele solide fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca parul sa devina, mai matasos, mai stralucitor iar spuma samponului mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).

NOU!!! La cerere, impreuna cu samponul poti comanda si un personalizat balsam pentru par cu ingrediente adaptare tipului tau de par. Detaliile despre balsam le poti citi la descrierea produsului din magazinul "PursiSimplu".

Am cautat sa creez un sampon solid care sa faca multa spuma, sa miroasa placut, sa curete bine parul. Astfel am ales sa combin uleiul de cocos cu mult ulei de ricin, unt de cacao, unt de avocado si ulei de masline extravirgin, presat la rece - toate aceste grasimi vegetale au proprietati benefice pentru scalp si firele de par. In loc de apa am folosit decoct concentrat din flori de musetel si galbenele pentru a aceentua nuanta parului dar si pentru a conferi luciu. Amestecului i-am adaugat minunata argila marocana Rhassoul. Aceasta imbogateste samponul cu oligoelemente si in sinergie cu restul ingredientelor va contribui la combaterea caderii parului si la hidratarea parului si a scalpului.
Uleiul de ricin este sursa de acizi grasi nesaturati valorosi, cunoscuti pentru proprietatile lor extraordinare de vindecare. Eu cred ca toate produsele pentru ingrijirea parului contin (sau ar trebui sa contina) uleiul de ricin. Deasemeni este binecunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a cresterii parului dar si pentru hranirea si hidratarea scalpului (cine nu a auzit de mastile capilare cu galbenus de ou si ulei de ricin?!?)- aspect ce nu poate fi ignorat atunci cand exista inestetica matreata . Ricinul folosit in acest sampon asigura in plus si o spuma luxurianta.
Untul de avocado este bogat in vitaminele A,B,G si E si este excelent pentru par, mai ales pentru cel uscat si degradat.
Uleiul de cocos este foarte potrivit pentru curatarea si hidratarea in profunzime a firului de par dar si pentru a avea un sampon cu spuma densa.
Am ales sa nu folosesc uleiuri esentiale pentru parfumarea acestui sampon solid, totusi mirosul sau este unul bland, datorat maceratului (cu rol nuantator) de galbenele si musetel.
Poate fi folosit pentru spalarea parului copiilor (atentie, protejati-le ochii!), pentru orice tip de par deschis la culoare si in egala masura poate fi folosit de persoane cu piele si scalp sensibil.
Acest produs nu contine ulei de palmier care este responsabil de rezidurile ce raman pe par (vizibile si in cada, de altfel), totusi pentru un par si mai stralucitor recomand sa folosesti pentru limpezit otet de mere sau suc de lamaie diluate in apa plata, cel putin o data la 2-3 spalari.
Pe langa faptul ca este un produs de ingrijire natural, fara parabeni, SLS, coloranti artificiali sau parfum sintetic, de avantajul unui sampon solid o sa-ti dai seama cel mai bine atunci cand calatoresti si vei avea cu tine doar un produs de curatare pentru ca acest sampon poate fi folosit si pentru corp.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt turnate si taiate manual, astfel greutatea difera).
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, argila Rhassoul, ceai negru si rozmarin, grasimi vegetale, matase naturala, ulei de cocos, ulei de ricin pentru par

Dimensiuni: 100g - 13 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024