• Gheorghitza
    Gheorghitza

    Odata, Aigile a venit in mare graba sa ma intrebe ceva:
    - Bunule, hai, hai sa-ti arat ceva! Dupa care ma trasese de mana sa o urmez. M-a dus la marginea campului unde animalele satenilor pasteau fericite.
    - Spune-mi, spune-mi de ce mieii cand mananca, ingenuncheaza! Spun ei in gand vreo rugaciune?

    Am stat putin pe ganduri si intorcandu-ne acasa, am incercat sa ii explic niste lucruri legate de acest gest al mielului care ingenuncheaza cand manaca.

    09.10.2014, 23:15:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    - Aigile, din pacate tu nu ai avut ocazia sa inveti cateceva despre viata corbilor.
    - Mai, bunicutule, ce spun eu, si ce-mi vorbesti tu. Ce treaba avem noi cu viata corbilor??/
    - Cand un Corb in toata puterea, are responsabilitatea de a asigura hrana vietatilor din cuiburi, hraneste EGAL si LA FEL atat puii cat si corbii batrani care nu mai pot zbura. cat priveste pozitia mielului pe care o ia atunci cand mananca, batranii nostrii din 'naintea mea, mosii si stramosii nostri, dadeau MIELUL drept exemplu de comportament in viata noastra. Calugarii si biserica in general, dau de multe ori exemplul MIELULUI ca mijloc de exemplificare a PIOSENIEI, SMERENIEI.
    El, (dar si gestul corbului) reprezinta poate cel mai bine definitia SMERENIEI

    09.10.2014, 23:26:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Nu este locul aici, in care sa discutam pe larg pe marginea acestui subiect.
    Dar subiectul in sinea lui ar trebui sa ne dea tare mult de gandit.

    09.10.2014, 23:29:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    N-ar fi gresit daca as spune ca in afara Corbilor si Mieilor, am putea aduaga pe lista exemplelor de SMERENIE, multe dintre infirmierele si asistentele din spitalele, Azile de batrani sau Case de copii (orfelinate).

    09.10.2014, 23:34:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Personal, am avut ocazia sa vad cu ochii mei infirmiere si asistente care pur si simplu m-au facut sa inteleg ce inseamna cu adevarat SMERENIA. Cuvintele sant sarace pentru a putea explica gesturile acestora in situatii de multe ori imposibile si chiar incredibile.

    09.10.2014, 23:39:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Chiar aici, pe Breslo, am intalnit cateva perrsoane minunate.
    Va aduceti aminte cand cineva ceruse ajutor pentru o donatie de sange?
    Cine isi aduce aminte, a sesizat ca s-a gasit o persoana care ar fi facut aceasta donatie... Fara sa se cunoasca, fara sa ceara ceva in schimb.
    Si inca multe alte cazuri in care membri ai comunitatii noastre de pe Breslo, au dat dovada de smerenie. Domnul sa-i binecuvanteze pe toti cei smeriti!

    09.10.2014, 23:45:30
  • soso07
    soso07

    Asa este si iti multumesc, George! De curand am auzit o definitie a smereniei care m-a facut sa ma gandesc la mai multe persoane pe care le-am intalnit si admirat in ultima vreme...
    Smerenie = sa fii in stare sa-ti ascunzi virtutile tale, dandu-le altora posibilitatea sa le descopere.
    Nu intamplator am adus in discutie acest subiect. Am intalnit oameni de acest fel care m-au cutremurat! Oameni de o modestie extraordinara, dar cu un bagaj de cunostinte fantastic, oameni pasionati de munca lor si care nu aveau nevoie de laude si preamariri pentru a fi OM... Simplu, firesc, AUTENTIC!
    Da, Domnul sa-i binecuvanteze pe toti cei smeriti!

    10.10.2014, 02:40:21
  • soso07
    soso07

    Un cantecel pe care mi l-a dat fata mea sa-l ascult in aceasta seara :
    https://www.youtube.com/watch?v=kG9KSWYg-Jc

    10.10.2014, 02:40:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Pana la urma, toti cei care participa la diferite activitati aici, pe Breslo, face nu numai o activitate specifica mestesugarilor, adica Handmade - cum i se spune mai nou, ci si o acvtivitate artistica. Si asta, deoarece in procesul realizarii unui produs, intervine spiritul creatiei, al; inspiratiei si al celui estetic, din domeniul artei.
    Nimeni nu poate nega latura artistica a creatiilor noastre. Nu stiu insa daca printre noi nu sant si persoane care realizeaza lucrari, pur si simplu ca hobby. In acest caz, lucrurile imbraca alte aspecte. Pur si simplu, persoana respectiva, creaza ceva pentru sine, din placerea de a crea, fara s-o intereseze aprecierile, criticile sau parerile altora.

    10.10.2014, 19:21:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    fac...

    10.10.2014, 19:22:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Am dus in discutie acest subiect, deoarece mai nou, niste medici, au dezvoltat in paralel cu tratamente medicale specifice si alte proceduri alternative, care concura la restabilirea starii de sanatate.
    Astfel, anumiti medici psihiatri si-au deschis cabinete de terapii alternative, in care - functie de afectiunile medicale ale pacientilor, li se ofera urmatoarele alternative:
    Desen, grafica, pictura, croitorie si creatie vestimentara, tricotaje, prelucrarea metalelor, lemnului, gradinarit, bucatarie etc... etc. In aceste cabinete, sant invitati specialisti in fiecare domeniu care se ocupa de pacienti, dupa un program bine pus la punct de medicul respectiv.

    10.10.2014, 19:28:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Iata cum, ceea ce numim, noi aici, pe Breslo drept "mestesugari" sau "creatori handmade" pot fi incadrati si in categoria de TERAPEUTI.
    Chiar daca creatile noastre ne ajuta pe noi insine sa trecem de anumite dificultati personale, ARTA insasi poate deveni o TERAPIE.
    Ajungand la acest punct, ar trebui sa privim lucrarile noastre si sub acest aspect. Santem oare doar mestesugari? Santem si creatori, artisti? Daca da, negresit putem fi si terapeuti (chiar daca acest lucru s-ar referi doar la persoana noastra, tot terpie este daca prin ceea ce facem, ne face sa ne simtim mai bine...)

    10.10.2014, 19:33:53
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Adunand toate la un loc, noi, ar trebui sa devenim modele pentru altii in viata. Modele de urmat. Pentru acest lucru, iata cateva calitati pe care ar trebui sa le avem fiecare dintre noi:
    - Trebuie sa fim LOIALI fata de noi insine si mai ales fata de clientii nostri. Loialitatea considerand a fi un atribut care sa se asemene cu GÂSCA, cea care daca ii dispare partenerul, nu mai cauta alt partener tot restul vietii)
    - Respectul faţă de cei din jur ("Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti")
    - Pietatea filiala (SMERENIA despre care am vorbit aseara)
    - Indeplinirea promisiunilor. Poate cel mai frumos exemplu de indeplinire a promisiunilor il gasim la COCOSUL cel care ne trezeste in fiecare dimineata la aceleasi ore, sau pasarile calatoare care fac mereu acelas zbor regulat si, de ce nu? cainele care isi urmeaza mereu stapanul.
    - Amabilitatea (Nimeni sa nu se conidere superior altuia. Toata lumea merrita o vorba buna iar politetea nu costa nimic)
    - Incoruptibilitatea (nu fi tentat de nimic, nu te atasa de nimic si nu dori ceea ce nu ti se cuvine pentru a nu fi supus ispitelor care corup)
    - DREPTATEA SOCIALA (cand un REN gaseste o păşune bogată, nu se apuca sa manance pana nu cheama intreaga cireada...)
    - RUSINEA.

    10.10.2014, 19:52:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Toate virtutiile descrise mai sus trebuie sa le aiba si un artist. Atunci cand un artist are aceste opt virtuti, el devine si un adevarat TAMADUITOR de suflete.

    Ce poate fi mai frumos ca atunci cand cineva, care admirand opera realizata, incepe sa se simta mai bine? Or, acest lucru intretine SANATATEA.
    Si implicit, fara sa stim, devenim adevarati tămăduitori...

    10.10.2014, 19:55:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Fie ca dintre noi, cati mai multi artisti, sa devina si TAMADUITORI.
    Adica, adevarate CANALE sau VEHICULE ale beneficei energii DIVINE, fortele care de fapt VINDECA cu adevarat. (sintetizate prin INSPIRATIA noastra artistica)

    10.10.2014, 19:58:32
  • carmenn
    carmenn

    ai dreptate...terapia, mestesugul din placere se pot completa frumos...

    10.10.2014, 20:13:18
  • soso07
    soso07

    Foarte frumos si adevarat! Dumnezeu ne-a facut pe toti CREATORI. Ne-a dat toate instrumentele de care avem nevoie, toate virtutile. De noi depinde cum le folosim!

    10.10.2014, 20:38:01
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Intr-unul din celebrele sale dialoguri (Charmides) Platon facea o descriere extraordinara a TRACILOR. Citez:

    " Asa stau lucrurile si cu descantatul nostru. L-am invatat cu prilejul unei expeditii, de la unul dintre medicii traci a lui Zalmoxis (medici calugari, vraci, tamaduitori) despre care se zice ca au darul de a te face si nemuritor. Iar medicul asta trac, spunea ca Zalmoxe care era si regele lor si zeul lor, ii invata pe ai lui ca asa cum nu trebuie sa incerci a vindeca ochii fara sa vindeci capul si nici capul fara trup, la fel nu poti vindeca trupul fara suflet, iar tocmai aceasta este pricina pentru care cele mai multe boli raman nevindecate. Faptul este ca nu se tine seama de INTREGUL a carui ingrijire ar trebui s-o intreprinda. Caci, mai spunea acest medic trac, TOATE SE TRAG DIN SUFLET, atat cele rele cat si cele bune ale trupului si ale FIINTEI INTREGI, revarsandu-se din suflet, asa cum se rasfrang de la cap asupra ochiului. Ca urmare, MAI ALES SUFLETULUI trebuie sa-i dam ingrijire. Apoi, medicul acela trac, mi-a dat leacuri si mi-a facut un descantec, dupa care mi-a spus:
    - "Sa nu te lasi induplecat sa ingrijesti capul nimanui, care nu si-a daruit mai intai spre cunoastere problemele sufletului lui"

    10.10.2014, 20:53:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Or, asta incerc sa spun si eu: daca nu vom pune suflet in lucararile noastre, ele nu vor ajunge la sufletul nimanui. Odata ce lucrarile noastre vor ajunge sa placa unui anumit suflet, cu adevarat va spun ca ne putem considera facatori de bine (chiar "tamaduitori")

    10.10.2014, 20:56:10
  • soso07
    soso07

    De cateva zile tot ascult o melodie ... Nu stiu cat este de potrivita subiectului, poate doar refrenul :
    Buna seara, acesta-i sufletul meu,
    Curge peste oameni mereu
    Ca fanfara ce cânt-un vals onduleu,
    Vreau să dau mai mult decât pot să cer,
    Aşa sunt eu.

    https://www.youtube.com/watch?v=WDK0pqMY0HI

    10.10.2014, 21:40:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    In seara aceasta, este posibil sa va plictiesc pe multi dintre voi dar, indiferent de rezultat, voi incerca sa spun ca asa cum unii recumosc fraza "Nihil sine Deo" (nimic fara Dumnezeu) nu gresim daca extrapolam : Dumnezeu fiind IUBIRE, nu gresim daca spune ca "NIMIC NU SE POATE FACE FARA IUBIRE"

    Mai la inceputul postarilor, incercam sa va trimit la intai Epistola a lui Pavel catre Corinteni. Apoi, vi-am spus o intamplare, in care, in spatele unui tanar care se uita in fata unei oglinzi, cineva ii arata ceva cu degetul...

    Milioane de oameni au obiceiul de a arata cu degetul. La fiecare, degetul aratator pare la fel, dar la fiecare dintre noi, degetul este totusi diferit iar noi, de fiecare data, aratam spre lucruri diferite. daca un milion de oameni arata inspre LUNA, si fiecare deget arata altfel, LUNA insa ramane UNICA. Importanta este LUNA si nu degetul care o arata. Dar el, degetul, are rolul de ne indica o directie.

    In textul pe care doream sa vi-l recomand sa-l cititi, se vorbeste despre DRAGOSTE, despre IUBIRE. Intreg textul poate fi considerat un IMN inchinat DRAGOSTEI, IUBIRII. Multi poeti si compozitori s-au inspirat din acest text. multi pictori au incercat sa ne prezinte esenta subiectului si multi regizori de film au incercat acelasi lucru. Textul impricinat, despre care multi cunoscatori spun ca este un IMN inchinat DRAGOSTEI, reprezinta pentru altii, UN DEGET ARATATOR. Acel om din spatele oglinzii, care ne arata cu degetul sa ne indreptam atentia in viata nostra spre DRAGOSTE, IUBIRE parca ne indeamna sa citim acel text.

    Inainte de a-l reproduce integral aici, va voi dedica o melodie compusa special pentru acest text - IMN. Melodia a facut inconjurul lumii.
    Eu, va recomand doar doua variante romanesti:

    www.youtube.com/watch?v=xnAPVKpr1Bc

    www.youtube.com/watch?v=VhGlsRpd4cg

    10.10.2014, 22:31:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Deoarece exista diferente sensibile intre diferiti traducatori ai acestui text, am gasit o varianta care nu poate fi contestata de nimeni (este o traducere neutra fata de textele diferitor Biblii ale fiecarui Cult Religios in parte)
    1)
    "Chiar daca as vorbi in limbi omenesti sau ingeresti,
    Dar iubire n-am,
    Voi fi doar precum o arama rasunatoare sau un taler zdranganitor.
    Si chiar daca as avea darul profetiei
    Si as intelege toate misterele si cunoasterile;
    Si chiar de-as avea toata credinta incat sa pot muta muntii,
    Dar iubire n-am,
    Sant un NIMIC.
    Si chiar daca mi-as darui toate bogatiile saracilor
    Si mi-as da trupul sa fie ars,
    Dar iubire nu am,
    Toate acestea, nu mi-ar folosi la nimic

    10.10.2014, 22:48:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    2)
    Iubirea a suferit indelung, dar ea este plina de bunatate:
    Iubirea nu este invidioasa, nu se lauda si nu se mandreste;
    Nu este manioasa sau furioasa, nu baga in seama răul si nu cauta nimic pentru ea.
    Nu se bucura de dusmanie, ci se bucura de adevar.
    ea suporta toate, crede toate
    Spera si nadajduieste in toate lucrurile.
    (...)

    10.10.2014, 22:51:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    3)
    "Cand eram copil, vorbeam ca un copil,
    Intelegeam, simteam ca un copil.
    Iar cand am devenit matur, am ilaturat tot ce era copilaresc.
    Acum vad ca printr-un geam intunecat.
    Dar odata vom fi fata in fata.
    Acum, cunosc partial
    Atunci, voi cunoaste totul, asa cum sant cunoscut si eu.
    Acum, mai raman doar trei lucruri importante: Credinta, Speranta si IUBIREA
    Dar cea mai mare dintre ele este IUBIREA."

    Acesta este mesajul. Acesta este IMNUL despre care am vorbit. Acesta este degetul aratator!

    10.10.2014, 22:57:41
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Chiar daca vi se pare ca am luat-o razna, va spun ca si in ARTA daca nu exista IUBIRE atunci, acea ARTA nu va reprezenta decat aspectul COMERCIAL.

    10.10.2014, 23:00:13
  • soso07
    soso07

    Iubire Divina

    10.10.2014, 23:03:47
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    mi-a fost dfat sa vad multe lucrari ale Breslasilor strabatute de fiorul iubirii si al simtamintelor profunde. Am intalnit fete care ar fi inj stare sa daruiasca totul din multa lor dragoste pe care o au. urmariti si voi acele premii acordate in diferite concursuri. premii care sant rodul muncii lor plina de dragoste si pasiune.

    Toate aceste texete pe care le-am postat pana acum referitor la acest subiect, le daruiesc acestor minunate fiinte pline de dragoste. O dragoste care de multe ori o impartasesc si celorlalti.
    Si nu sant putini acei breslasi.
    Lor sa le multumim ca sant printre noi!

    10.10.2014, 23:04:33
  • soso07
    soso07

    IUBIREA ȘI STADIILE EI DE MANIFESTARE Prima parte
    https://www.youtube.com/watch?v=Xv0PtM6L538

    10.10.2014, 23:04:33
  • soso07
    soso07

    Partea a doua
    https://www.youtube.com/watch?v=OqjSdOJgmbI

    10.10.2014, 23:06:10
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Ce nu s-a inteles din multele mele povestiri referitoare la dragoste:
    Dragostea adevarata nu este nici cea fata de parinti, nici cea fata de copii si nici macar cea fata de persoana iubita (toate sant trecatoare). Adevarata dragoste este Dragostea Divina si nu se poate compara cu nici un alt tip de dragoste.
    Restul, totul devine o ILUZIE.
    CREDEM ca iubim si CREDEM ca santem iubiti.
    Dar iubirea divina este unica, eterna si singura reala...

    10.10.2014, 23:09:48
  • soso07
    soso07

    Un citat din aceasta a doua parte : "Atunci cand te iubesti in ADEVAR perfectionezi gandurile, perfectionezi visele tale, si bucuria implinirii lor te face sa descoperi cat de maret si magnific esti in Sinele Divin."

    10.10.2014, 23:10:02
  • soso07
    soso07

    Sinele divin, scanteia divina.

    10.10.2014, 23:12:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Vorba textului din cantecul dedicat vouă:
    Oh! De-aş avea eu limbi o mie şi mii de buze să cuvânt..."

    10.10.2014, 23:12:56
  • soso07
    soso07

    Dar sa ne multumim cu ce avem si sa invatam sa le folosim asa cum se cuvine...

    In incheierea videoclipurilor postate mai sus (pe care vi le recomand din toata inima), spune asa :
    "Dati-va voie sa iubiti divin. Am o veste: Se poate!" - psiholog Niculina Gheorghita

    10.10.2014, 23:26:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Cum oare nu reusim sa ne intelegem o mana de oameni?
    Simplu: din cauza ca interpretam cuvintele altora in mod intelectual: interpretam cuvintele altora prin prisma mintii noastre si nu prin prisma mintii celui ce a spus acele cuvintele. Interpretarea cuvintelor, din aceasta cauza, va fi una subiectiva.

    Iata o intamplare care vine in intampinarea celor spuse mai sus:

    Un fermier, ajuns la o varsta inaintata, se hotari sa vanda ferma, animalele si tot ce agonisise o viata intreaga. Cu banii obtinuti, voia sa incheie aceasta viata in tihna, distrandu-se si calatorind pe tot globul. ajuns intr-un luxos hotel dintr-un zgaraie nor din New York, in camera sa se pomeni cu o superba blonda, imbracata intr-un furou transparent.
    - Vai, spuse blonda, se pare ca am gresit camera...
    - Nu, draga mea - o corecta batranul. Te afli in camera potrivita doar ca ai intarziat 40 de ani"...

    10.10.2014, 23:36:25
  • soso07
    soso07

    Bine ca macar s-au intalnit in aceeasi viata :)

    10.10.2014, 23:42:50
  • soso07
    soso07

    Cat despre interpretarea cuvintelor ... of, cat am suferit pe chestia asta! Ma gandeam la un moment dat ca mi-ar fi mai usor sa transmit telepatic decat prin cuvinte ce am de spus. Mare problema cu cuvintele...

    10.10.2014, 23:45:02
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Sau;

    O mama, se gandi sa se ocupe putin de educatia sexuala a fiicei sale, care era adolescenta:
    - Fata mea, asculta la mine, ca iti spun din propria mea experienta: sa nu te incurci cu oricine, deoarece nu merita pentru o ora de placere sa iti strici toata viata!
    - Vai, mama! Dar cum faci tu de dureaza asa mult???/"

    10.10.2014, 23:45:42
  • soso07
    soso07

    Revenind la cuvinte ...
    Cuvintele sunt, pur şi simplu, sunete rostite care înlocuiesc sentimentele, gândurile şi experienţa. Ele sunt simboluri, semne, embleme. Ele nu sunt Adevăr. Ele nu sunt realitatea. - Neal Donald Walsch

    10.10.2014, 23:50:23
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Si alta:

    Un pacient ii spuse medicului curant:
    Nu stiu de ce cand fac sex prima data, totul este ok si minunat. A doua oara insa, sotia mea se simte extraordinar dar eu sant plin de transpiratie.
    Medicul se gandi ca ar oportun sa stea de vorba si cu sotia pancientului.
    Femeia ii raspunse doctorului:
    - Cum sa nu mi se para normal, cand prima data este in Ianuarie iar a doua oara in Iulie...

    10.10.2014, 23:50:34
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Pana cand o persoana nu devine martora adevarului, ea va continua sa judece spusele altora, doar prin prisma propriei minti si a propriei sale experiente.

    10.10.2014, 23:53:50
  • soso07
    soso07

    Ca si coincidenta... Pe pagina unde am gasit citatul de mai sus - http://www.citatepedia.ro/index.php?id=71087
    este o poza de reclama cu o cana pe care scrie : "Sunt casatorit si practic sexul anual"...

    10.10.2014, 23:54:49
  • soso07
    soso07

    Pentru voi, in aceasta seara, daruri :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Z1gSKmOH9ws

    Din partea mea... darul IERTARII (nascuta miercuri).

    11.10.2014, 00:08:41
  • soso07
    soso07

    "Te-ntreb: ce-ai vrea să ţii în mâini? Un măr sau un Soare? Ai vrea să ţii merele în mâini, iar Soarele să-l vezi pe cer. Altfel, te temi de el! Mi-aş vinde Soarele pentru un măr, numai ca să-l primeşti din mâinile mele!" Ionel Teodoreanu

    11.10.2014, 22:09:23
  • soso07
    soso07

    Poveste cu zane? E sambata seara...

    11.10.2014, 22:11:21
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    In seara aceasta va propun sa va reamintiti o superba poezie:

    Mihai Eminescu:
    "Stelele-n cer"

    Stelele-n cer
    Deasupra mĂrilor
    Ard depărtărilor
    Până ce pier.

    (..)

    Orice noroc
    Si-ntinde aripile,
    Gonit de clipele
    Stării pe loc.

    Până nu mor
    Pleacă-te, ingere,
    La trista-mi plângere
    Plină de-amor.

    NU E PĂCAT
    CA SĂ SE LEPEDE
    CLIPA CEA REPEDE
    CE NI S-A DAT?

    11.10.2014, 22:15:53
  • soso07
    soso07

    Atata timp cat ne bucuram de ea, nu e pacat...

    11.10.2014, 22:20:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    Si o intamplare traynitaŞ

    O importanta actrita, era agasata de un tanar care tot ii facea avansuri.
    Disperata, la un moment dat ii spune:
    - Zici ca ai fi in stare sa risipesti o gramada de bani, numai sa faci dragoste cu mine?
    Uite ce iti propun eu: tu, vino cu banii, si ca sa vezi ca nu ma intereseaza banii tai, ii vei da foc in fata noastra iar eu voi face dragoste cu tine atata timp cat ard banii. Ai multi bani, vor arde in mai mult timp iar tu, vei face dragoste cu mine mai mult timp...

    11.10.2014, 22:20:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    sorry: "O intamplare traznita"

    11.10.2014, 22:21:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

    A doua zi, tanarul aduse banii. Se dezbraca, dadu foc banilor si sari in patul actritei.
    In scurt timp, banii s-au transformat in cenusa iar actrita il dadu jos din pat pe tanar.
    - Cu toate ca n-am apucat mare lucru, pot spune ca "te-am avut"
    - Da, dar si gramada ta de bani s-au transformat in cenusa! Ii replica actrita.
    - Ha, ha, ha si ce daca s-au transformat in cenusa? Erau falsi !

    11.10.2014, 22:25:14