Forum: Orice altceva La o cafea (4)

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mai sa fie...O fi Zona Crepusculara,nu de alta,dar eu stiu sigur ca te-am trecut la favorite inca de cand am vazut magazinul,cu muuult timp in urma,si azi am dat ca nu sunt nicaieri...m-am evaporat:)))....Poate eu eram unul din cei doi lipsa,dar nu inteleg cum a disparut alegerea mea,atata timp cat eu nu am sters nimic de la magazine favorite...Caldura,in mod sigur...ea e vinovata:)))

08.07.2012, 14:43:02
  • Kalimera
    Kalimera

am luat baaacuuuullll!!!! :))))

08.07.2012, 14:48:21
  • Kalimera
    Kalimera

felicitari, jewels!!!! bravo puiului!!!

08.07.2012, 14:48:54
  • cattie
    cattie

Felicitari!!!!!!

08.07.2012, 14:53:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc,Odilia si felicitari pt luarea bacului;multumesc, Cattie!

08.07.2012, 15:02:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Felicitari celor care au luat BAC-ul!
    Dezastru si anul acesta! Inseamna ca aveti copii minunati.
    Oare ce-a facut Rona???

08.07.2012, 15:08:56
  • gemsgems
    gemsgems

Felicitari copiilor vostri! :D Cred ca pentru ei a fost mai stresant decat pentru cei din anii precedenti. :)

08.07.2012, 15:29:17
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, dragelor mamici , felicitari copiilor!
    Carmen, si mie mi s-a intamplat azi sa-mi dispara 2 admiratori. Cum nu am suparat pe nimeni, zic eu, ma gandesc ca, daca dai "adauga la favorite" unui magazin sau unui produs deja adaugat, nu faci decat sa il scoti de acolo inconstient. In sistemul actual, like + like = unlike. Am verificat eu acum si asta se intampla. Asa ca, nu fii trista, inseamna ca cineva te-a adaugat o data, a uitat si a mai dat o data adaugare la favorite. Trebuie facut ceva cu sistemul asta, sa fie marcate cumva produsele si magazinele aflate deja la favorite.

08.07.2012, 15:45:22
  • carmenn
    carmenn

felicitari ,,dulceata"...pentru bac...a mai urcat o treapta in formarea lui profesionala si personala...

daaaa...Jewels..si AUR24K ...voi ati disparut din lista mea...chiar ma intrebam oare s-a intamplat ceva ...nu mai corespund preferintelor voastre....si mai am doua fete care au disparut...dar de cateva luni bune...poate e ceva intamplator...

08.07.2012, 16:15:35
  • gemsgems
    gemsgems

Explicatia data de Gaby e cea mai probabila. :D Mie mi s-a intamplat sa apas pe inimioara aia crezand ca bag la favorite produsul si de fapt era pentru magazin si nu pentru produs. Cand deschizi produsul in pagina separata apar doua inimi, una sus si una jos. Cea de sus e pentru magazin, cea de jos e pentru produs. Dar nu stiu cati au observat aceasta diferenta. :)) Apoi daca mai faceam la fel la un alt produs, vrand sa-l bag la favorite, scoteam de fapt magazinul. :)) Ar trebui sa fie facut mai clar sistemul, intr-adevar. :D

08.07.2012, 16:27:35
  • carmenn
    carmenn

pai asa cred ca s-a intamplat...si eu am foarte multe produse favorite a unor magazine...si poate cand am dat like unui produs, a disparut magazinul...nu stiu...sa nu se supere nimeni pe mine daca s-a intamplat asa ceva...eu nu am sters niciun magazin pe care l-am adaugat la favorite de cand am intrat in aceasta comunitate...nu imi sta in caracter...fiecare are locul lui...asa cred...si am in favorite si magazine de furnituri si de handmade...lavinexclusive mi-a mai disparut si aitaalex si ramonaignat...cred ca am dat like la ceva din magazinul lor si a disparut ca magazin din lista...sau avem un numar limitat de favorite la magazine sau produse...nu inteleg...daca este cineva care stie sa ne lamureasca...

08.07.2012, 16:41:43
  • gemsgems
    gemsgems

Eu una rar ma uit sa vad cine mi-a dat add la favorite, cand imi mai aduc aminte. :) Gusturile si prioritatile mele se schimba des si n-as putea sa cer mai mult de la altii. :P

Oricum, atata vreme cat nu stiu DE CE am fost adaugata la favorite, mi se pare destul de irelevant. Face bine EGO-ului sa vad acolo un numar din ce in ce mai mare, dar nimic mai mult. :P

D-aia e si bine sa ai lucrarile in mai multe locuri. Cand scade sau stationeaza intr-un loc, creste in altul. :)) Cand scade sau stationeaza in toate e clar ca ceva trebuie schimbat. :P

08.07.2012, 16:50:30
  • ametist.shop
    ametist.shop

Jewelswithlove si Kalimera ,
    Felicitari si mult succes in continuare .
    Urmeaza etapa cu sesiunile de examene si
    cu alte " emotii " constructive si in viata voastra .

08.07.2012, 17:03:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult pt gandurile bune,George,@ametist,Alina...
    Chiar a fost mai stresant pt cei de anul asta!Mi se rupe sufletul cand vad atatia copii care n-au trecut,multi dintre ei fiind copii ff buni si care chiar au invatat!Singurul elev picat din clasa baiatului meu a ratat la lb romana si a avut nota 5,98!!!!Cele doua sutimi lipsa l-au trimis in sesiunea de toamna:((

08.07.2012, 18:44:23
  • Kalimera
    Kalimera

multumim mult pentru urari, cattie, carmenn si ametist!
    chiar am trecut prin toata gama de emotii, nu cred sa fi ratat vreuna... noua ne-a dat emotii matematica, pentru ca juniorului nu-i place nici picat cu ceara...drept pentru care, degeaba a luat 9.65 la romana, daca la mate.. in fine, oricum ne-am calificat pentru proiectul la care ne gandim de atata timp.. in toamna va fi 'freshman", nu 'boboc' :)
    inca nu-mi vine sa cred ca am terminat cu framantarile, cu gandurile, cu emotiile... chiar si dupa ce am sarbatorit evenimentul, m-am mai uitat o data pe net, sa mai vad o data notele, sa-mi confirm.. :)))
    asa este, amestist.. am terminat cu un set de emotii, acum urmeaza altele... dar stii ceva? BINE CA URMEAZA ALTELE si nu tot aceleasi!!!! :)))

08.07.2012, 23:21:57
  • Kalimera
    Kalimera

din clasa baiatului meu au promovat 8 din 24 ... unul dintre baieti chiar a fost o surpriza socanta: era beton la matematica! exact matematica l-a trimis in toamna, cu o nota de 'campion'.. chiar nu-mi dau seama ce s-a putut intampla cu copilul acela... poate emotiile sa-l fi blocat asa..?

08.07.2012, 23:23:45
  • blanitza
    blanitza

FELICITAAAAAAAARI, fetele, pentru baietii vostri frumosi, si inteligenti, si capabili, si harnici si si si, ca nu m-as mai opri, cand aud de copii buni si seriosi!!! Doamne-Ajuta, fetelor, sa-i vedeti intrati la facultatile unde-si doresc sa ajunga, vesti minunate din partea voastra, mai ales ca din nou a fost o sesiune de BAC ale carei rezultate sunt slabe...
    Ma bucur, ma bucur din inima pentru voi - Silvia si Odilia, si pentru baietii vostri buni!!!

09.07.2012, 11:02:19
  • soso07
    soso07

Ce bine ca v-ati linistit !!! V-am zis eu ca o sa fie bine :)

09.07.2012, 11:09:28
  • Kalimera
    Kalimera

multumim, blanitzule & soso, pentru urarile si gandurile voastre bune!
    da.. ne-am mai linistit.. ne mai putem gandi acum si la vacanta...:)

09.07.2012, 11:27:33
  • cattie
    cattie

Buna seara,luuuume!

09.07.2012, 21:33:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Bie ai venit, cattie!
    Cum suporti caldurile astea? Sau la tine este racoare???

09.07.2012, 22:51:59
  • cattie
    cattie

Racoare de 36 grade la munca,racoare de vreo 38 afara,la umbra(ca la soare a sarit acul de la termometru la 50 grade in 5 minute) si vreo 34 acasa,ca aerul conditionat este numai in plan.
    Suport,cu greu,dar suport...ma gandesc sa emigrez undeva unde maxim atins este 30C si iarna ninge de Craciun

09.07.2012, 23:00:14
  • Kalimera
    Kalimera

unde e asta, cattie, ca vin si eu!

09.07.2012, 23:12:32
  • cattie
    cattie

Alaska!!!!!(intr-o viata anterioara am fost pinguin,judecand dupa felul in care ma misc pe gheata) :)))))

09.07.2012, 23:17:24
  • Kalimera
    Kalimera

hahahaha!! hai ca esti dulce:))) iti place si pestele?:))

09.07.2012, 23:43:39
  • carmenn
    carmenn

vreau sa vina iarna!

10.07.2012, 00:26:16
  • cattie
    cattie

Neatza lume :)
    Kalimera,am fost un pinguin fitzos,ca nu mananc decat peste fara oase.Dar de pescuit...mamaaaaaaa.Sunt in stare sa stau 3-4 ore,cu batul in balta,fara sa prind nimic si fara sa ma enervez(asta este una dintre exceptiile despre care vorbeam la capitolul rabdare)

10.07.2012, 07:37:24
  • Kalimera
    Kalimera

si mie-mi place la pescuit, nu ma plictisesc deloc, indiferent de marimea capturii:) iar peste... numai compot nu-l mananc, in rest - in toate felurile si de toate felurile. dar imi place mai mult pestele oceanic, ca e mai fad si nu are oase :)) cu mujdei si mamaligutza...mama, ce foame mi s-a facut..:)) daca-mi mai amintesc si de saramura lui carmenn... :))

10.07.2012, 10:25:18
  • gemsgems
    gemsgems

Fetelor, imi faceti pofta cu pestele vostru! :)) Si Mugur al meu mananca peste doar daca nu are nici un os. Si, in general, chiar daca pe peste scrie ca nu are oase, daca se numereste din greseala un oscior cat de mic, Mugur da de el. :)) Mi-a facut acum cativa ani, o doamna la care am stat eu in gazda, stiuca pane. O s-o tin minte toata viata! :-O

10.07.2012, 12:38:52
  • Kalimera
    Kalimera

o s-o tii minte de bine sau de rau?:))

10.07.2012, 13:14:38
  • carmenn
    carmenn

unde se vorbeste de pescuit este loc si pentru mine...si eu as sta pe balta cu orele...

10.07.2012, 16:28:54
  • forHOPE
    forHOPE

Buna seara dragilor,

Vreau sa va spun ca sunt foarte fericita deoarece maine este...Ziua Internationala a CIOCOLATEi :D

Istoria ciocolatei începe cu doua mii de ani în urmă, când cultura arborelui de cacao era practicată în America de Sud. Cristofor Columb (1502) a fost primul explorator care a luat contact cu boabele de cacao din Lumea Nouă. Aduse în Europa, acestea nu s-au bucurat de o prea mare atenţie, deoarece nimeni nu ştia la ce folosesc. În 1519, conchistadorul Hernando Cortez a descoperit că Montezuma, conducătorul aztecilor, obişnuia să bea o băutură preparată din seminţe de cacao, numită “chocolatl”. Montezuma obişnuia să bea aproape cincizeci de căni pe zi. El i-a servit lui Hernando Cortez această băutură regală, pe care acesta a găsit-o cam amară pentru gustul său.

Spaniolii au adăugat trestie de zahăr şi i-au îmbogăţit aroma cu ajutorul vaniliei şi scorţişoarei.
    Locuitorii Spaniei au început, treptat, să aprecieze miraculosul preparat, servit cu precădere de aristocraţie. Ei nu au dezvăluit Europei secretul acestei băuturi timp de un secol. Deşi ciocolata este mâncată de plăcere, consumul de ciocolată cacao/ciocolată amăruie a fost dovedit a afecta benefic sistemul circulator. Alte studii au fost efectuate pentru a dovedi efecte anticancerigene, de stimulator cerebral şi inhibitor al tusei. În ciuda beneficiilor posibile, consumul excesiv de ciocolata poate favoriza obezitatea şi apariţia diabetului zaharat.

Deci maine....PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!

10.07.2012, 21:23:49
  • carmenn
    carmenn

o zi cu soare si multa cioco...dar sa nu facem diabet........

10.07.2012, 21:29:38
  • soso07
    soso07

Eu serbez cu inghetata ... de CIOCOLATA !!!!!!!!!!!!!

11.07.2012, 12:09:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cred ca ar trebui sa ni se acorde un spor de conditii grele de lucru...
    Nu am nimic de comentat cu privire la subiectul CIOCOLATA doar ca, unii dintre noi, ne straduim din greu sa nu consumam ciocolata or, vorbindu-se mereu despre ciocolata, eu unul, NU REZIST si atunci ma vad infrant...
    Am fost si mi-am cumparat bomboane cu visine imbracate in ciocolata.
    N-am stiut ca este si o zi mondiala a CIOCOLATEI.....
    forHOPE, ma ai pe constiinta!

11.07.2012, 12:48:55
  • soso07
    soso07

George, cam ce ai propune pentru usurarea conditiilor de lucru?

11.07.2012, 13:44:07
  • ametist.shop
    ametist.shop

Eu propun sa mancam in fiecare zi ciocolata sau macar inghetata de ciocolata .
    Dupa parerea mea ficare zi e o sarbatoare .

11.07.2012, 13:51:33
  • gemsgems
    gemsgems

Gheorghitza, te inteleg perfect! :)) Si eu incerc sa ma lupt cu pofta de ciocolata, de obicei fara succes. :P

Emese, sunt de acord! Fiecare zi e o sarbatoare! :D

Eu sarbatoresc cu fructe! :)) Ieri seara am mancat singura jumatate de pepene rosu. :P

11.07.2012, 14:00:48
  • soso07
    soso07

Mie imi place pepenele galben.

11.07.2012, 14:29:50
  • ametist.shop
    ametist.shop

Daca stie cineva reteta pt. lichior de afine .
    Noi mancam fructe din gradina si in ultima
    perioada fac destul de de muffin cu ciocolata .

11.07.2012, 15:46:56
  • gemsgems
    gemsgems

Mi-aduc si eu aminte de perioada glorioasa (copilaria) in care nu dadeam bani pe fructe. :))

Nici macar pe ce nu crestea la noi nu dadeam bani. Treceau oamenii in carute si cereau porumb pe ele. :D Furam porumb pe furis de la tataia din patulas si-mi luam pepeni si pere. :)) Nah, ca de asta nu mi-am mai adus aminte de mult... ce vremuri! :D

11.07.2012, 15:50:47
  • Kalimera
    Kalimera

ametist, uite aici o reteta:
    http://www.retetadeazi.ro/retete_culinare/bauturi/lichior-de-afine

11.07.2012, 15:58:25
  • ametist.shop
    ametist.shop

Multumesc frumos .
    Anul trecut numai dulceata am pus din afine , dar sotul a vrut si lichior .
    Anul acesta ii fac pe plac .

11.07.2012, 16:10:40
  • carla69
    carla69

Si la noi la piata e plin de afine,eu n-am mai facut nimic din afine pana acum,dar as face un sirop pentru copii (de pus pe gris,pe orez in lapte).
    Dar...deocamdata am trecut la croitorie si cum nu am masa de croit stau pe jos si ma dor genunchii.Nu imi incape tiparul pe un material,oare daca croiesc o bucata invers va fi bai?Adica cu susul in jos?

11.07.2012, 16:14:37
  • Kalimera
    Kalimera

daca iti permite tesatura si imprimeul, de ce nu... la urma urmei, zici ca asa ai vrut sa iasa :))

11.07.2012, 16:35:18
  • carla69
    carla69

E cu flori,parca sunt putin in sus,dar chiar nu mai conteaza,am inceput sa tai ca am putin material dar imi plaaace!!!

11.07.2012, 16:47:00
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

ametist, iti dau o reteta speciala.

11.07.2012, 16:58:43
  • Kalimera
    Kalimera

zi-ne-o si noua, gheorghitza :)

11.07.2012, 17:02:51
  • ametist.shop
    ametist.shop

O.K. astept .
    Barbatii buni merita surprize placute .

11.07.2012, 17:03:27
  • Kalimera
    Kalimera

multi vad, putin pricep, carla... da-i inainte, daca nu e prea evident ca ai pus materialul invers :) ti-am zis... cui observa, ii spui ca asa a fost viziunea creatorului, nota de originalitate :))

11.07.2012, 17:04:23