Forum: Orice altceva La o cafea (4)
GheorghitzaCe mare lucru sa traim intr-o familie atat de numeroasa, in care ajungem sa ne bucuram de bucuria celui de langa noi...
12.07.2012, 09:41:17
Draga gemsgems, felicitari si din toata inima iti doresc sa ai o sarcina plina de vitalitate si sa nasti cu bine un bebe de nota 10.
KalimeraSuper tareee! Felicitari, Alina &Mugur! Sa fiti sanatosi si sa va aduca barza un pui bun, sanatos, destept, talentat si norocos!
12.07.2012, 09:54:16
Ce veste minunata! Ma emotioneaza gandul ca mai vine un puisor pe lume.. :)
soso07Ce frumos !!!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de evenimentul minunat !
12.07.2012, 11:15:16
Sa ne tii la curent cu evolutia micutului :)
soso07Gemi, o dedicatie pentru tine :
12.07.2012, 11:50:54
www.breslo.ro/Treasury/view/Dedicatie_25403
gemsgemsCe lista frumoasa, Soso! :D
12.07.2012, 11:53:37
Va multumesc tuturor pentru urari! :D Toti oamenii minunati si gandurile lor bune ne-au facut ziua asta si mai frumoasa! :D
carmennmultumesc cattie...pai eu o sa ma apuc sa fac poate o paturica roz si una cu vernil...sa le am...am o comanda pentru o fetita dar pentru la vara cand o sa faca 1 anisor...mai am timp sa lucrez la ea in iarna asta...si la paturele...acum pe caldura asta sunt chiauna de cap...
12.07.2012, 12:37:14
felicitari Alina!!!!!!!sa ai un bebic frumos si sanatos...
GradinaSecretaSanatate si sarcina usoara, Alina! Bucura-te de perioada asta speciala in viata unei femei, perioada care face tranzitia catre miracolul ce va veni :)!
12.07.2012, 17:59:18
cattieFelicitari,Alina!!!!!
12.07.2012, 18:58:14
Sa fiti sanatosi toti 3 :)
3cotIti doresc tot binele din lume, Alina ! In cateva luni de zile vei avea cea mai valoroasa creatie a ta !
12.07.2012, 19:24:43
ametist.shopgemsgems ,
12.07.2012, 19:28:55
Pentru o femeie e cea mai mare fericire. Felicitari !
Sa aveti multa rabdare si sa va bucurati de fiecare etapa a vietii .
ametist.shopBuna seara !
13.07.2012, 19:20:19
Am o mare problema .
Azi am expus in produs in magazin , care dupa cateva
ore a fost rezervat de un client .
Spre seara un altclient s-a interesat de acelas produs
si desii i-am spusca erezervat , l-a pus in cos .
Ce sa fac ? Cine are prioritate in acest caz ?
Kalimeraametist, nu ai cum sa mai faci, sau sa mai aduci, un produs identic, ca sa-i multumesti pe amandoi clientii?
13.07.2012, 19:47:59
ametist.shopDin pacate nu .
13.07.2012, 19:57:24
E o situatie destul de dificila . pt . ca nu stiu care are prioritate.
"Primul venit - primul servit ." Dar aici primul a facut rezervare .
Kalimeradar cel de-al doilea, daca i-ai spus ca e deja rezervat, de ce a mai facut comanda?...
13.07.2012, 20:00:44
ametist.shopI-a placut foarte mult si astfel ( punand in cos )
13.07.2012, 20:06:05
mi-a trimis datele ,sperand ca-l voi trimite ei .
Problema e ca ma pus intr-o situatie destul de grea .
Kalimeradar persoana care a rezervat, e hotarata sa ia produsul, sau doar il tine rezervat o vreme?..
13.07.2012, 20:18:15
in cazul in care prima clienta e hotarata, atunci cred ca cea de-a doua clienta ar trebui sa inteleaga situatia, iar tu sa-i anulezi comanda..
ametist.shopMultumesc , asa am procedat , dar nu stiam daca e corect sau nu .
13.07.2012, 20:38:39
cattieBuna seara lume!
13.07.2012, 20:52:02
http://www.youtube.com/watch?v=ZWHpcKXt-qQ&feature=related
Kalimeramaaaai!!! am ras cu lacrimi!!! Doamne, cat pot sa fie de dulci galustile acelea !!!!:)))
13.07.2012, 22:11:24
cattieDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
13.07.2012, 22:12:56
...cu cata satisfactie musca gogosica din degetul lui frate-su :))))))
Eu l-am vazut acum 2 ore si inca rad :)))))
carmennneatza! nu stiu cum deschideti voi dar eu nu reusesc....am copy dar cica nu gaseste...
14.07.2012, 08:04:41
nicolebijouCarmenn, deschide fereastra noua sa nu aibe "B"-ul de la Breslo in fata si da-i Copy si Paste
14.07.2012, 11:12:11
carmennnu...siteurile pe negru, pe care le mai postati ,cu poze sau diverse eu nu le pot deschide....bifez pe albastru tot randul si cand dau copy si paste pe google nu-mi gaseste...
14.07.2012, 14:46:49
carmennce a scris cattie mai sus sau a mai fost ceva postat de carla...
14.07.2012, 14:47:35
Gheorghitzacarmenn, dupa ce selectezi si apare intreg textul in albastru, da clic si se deschide o fereastra . Apoi, nu apasa pe Copy, ci pe "go to......."
14.07.2012, 15:23:42
gemsgemsSau cand dai copy asigura-te ca dai copy doar la link. Cad dai paste vezi daca mai apar si alte cuvinte. Eu tot cu copy-paste fac si nu am probleme...
14.07.2012, 16:43:06
blanitzaDraga Alina, ce VESTE MINUNATA, draga mea, sa fiti sanatosi si voiosi cu totii, si la momentul potrivit, sa deveniti cei mai norocosi oameni din lume - PARINTI!!!
14.07.2012, 23:20:20
Si eu cred ca au contribuit toate cate putin - viata mai relaxata, agatele, o anume satisfactie si multumire sufleteasca pe care o ai din activitatea ta creativa, si iata ce miracol ti se intampla!!! FELICITARI din toata inima!!!
gemsgemsMultumesc, blanitza! Si le multumesc si celor carora nu le-am multumit inca. :)) In zilele care au trecut n-am prea fost activa din nici un punct de vedere, mai ales online. Nu asa cum eram eu de obicei. :P
14.07.2012, 23:26:15
E ciudat faptul ca, de cand am inceput sa am greturi, nu prea imi mai vine sa lucrez cu luturi polimerice. Sper sa nu ma tina prea mult, dar atat cat ma tine cred ca o sa mai lucrez cu FIMO doar pentru articolele Breslo si comenzi speciale. Si in tot timpul asta imi voi intoarce atentia spre alte materiale, care ma atrag mai mult acum, cum sunt lana impaslita si semipretioasele. :D
Voua ce "ciudatenii" vi s-au intamplat cat ati fost insarcinate? Chiar sunt curioasa. :D
Kalimeraia sa-mi amintesc...
14.07.2012, 23:44:03
cu fi-miu, ciudatenia a fost ca n-am mancat nimic toata sarcina, am avut sarcina toxica si m-am hranit prin perfuzii... desi maaaaaare amatoare de peste, in timpul sarcinii doar imi aminteam ca exista pe lume peste si mi se facea rau.. puiul a venit pe lume sanatos si dolofan, cu o aversiune vadita fata de peste, iar carne a mancat foarte tarziu, nu a acceptat-o de la inceput:))
cu fi-mea... am mancat de toate. ba mai mult, am mancat carne cat pentru toti anii de pana atunci (aveam 30 de ani si pana la 25 nu m-a interesat deloc carnea, avand o anume sensibilitate fata de orice proteina animala de cand m-am nascut -probabil fi-miu m-a mostenit, pentru ca foarte tarziu a inceput sa accepte si el carnea). fi-mea a venit sanatoasa si frumoasa, si o mare amatoare de mancaruri gatite cu carne. avea aproape doi anisori si, cand ii dadeam ciorbitza, cauta pe sub toate legumele din castronel, cu linguritza, si ma intreba fixandu-ma cu ochisorii aia ai ei albastri (acum verzi, ca ai lu' ta-su) : caaaa'ne??? (in traducere: pai si carnea unde e?)
Kalimeracand am ramas insarcinata cu baiatul, o baba din vecini mi-a 'recomandat' sa-mi 'cer' copilul... sa-l cer Domnului, in fiecare zi, si mi-l va da asa cum mi-l doresc.. si asa am facut: l-am cerut bun, bland, nobil, destept si sa semene cu mine :D il cerusem si cretz, asa cum eram eu, dar probabil n-au avut in stoc in momentul 'livrarii".:)) in rest, este exact cum mi l-am dorit...
14.07.2012, 23:55:03
pe fi-mea am cerut-o in aceeasi maniera, dar sa semene cu sotul meu, sa fie desteapta ca el, sa aiba ochii lui si gropita in barbitza.. :) exact asa a venit pe lume, conform cererii:))
coincidenta sau nu, nu strica sa incerci si tu 'metoda' asta, gems:)))
Gheorghitzagemsgems, cam de cat timp esti insarcinata?
15.07.2012, 00:01:31
Gheorghitzagemsmems,
15.07.2012, 00:09:07
iata cateva pietre, care conform recomandarilor unor cristaloterapeuti, sunt deosebit de benefice in timpul sarcinii:
1. Mai intai, sa sti ca sunt niste cristale guvernate de Venus (mai ales cele vrezi:
- Chrisocolla
- Amazonit
- Agata verde
- Jad
- Malachit
- Chrisopraz
- Jasp Heliotrop (Piatra Sangelui / Matostat)
Gheorghitza2) Pietre guvernate de Luna (de regula cele de culoare alba, transparente sau translucide albe)
15.07.2012, 00:10:46
- Opal Alb
- Piatra Lunii
- Magnezit
- Selenit
Gheorghitza3) Pietre care acftioneaza asupra mentalului:
15.07.2012, 00:12:36
- Calcedonie
- Ametist
- Cuart Roz
- Turmalina roz (sau rosie)
gemsgemsSa stii ca am inceput si eu sa "cer" de aseara, dar un pic diferit. Ii ziceam lui Mugur ca eu de fapt sunt o Bene Gesserit (din Dune) - lol - si o sa reusesc sa-mi fac copilul asa cum vreau eu. :)) Si am stabilit impreuna cum sa fie.
15.07.2012, 00:13:59
Baiat, cu ochii verzi (asta a fost alegerea lui Mugur) si cu parul negru ca al lui tati lui (alegerea mea). Eu imi doresc sa nu fie introvertit si sa nu fie mofturos la mancare. :)) In rest, sa aiba in el material de om bun, ca-l modelam noi, speram. :D
Acum, sa vedem cat de buna sunt eu la modelarea genetica cu skill-ul meu inexistent de Bene Gesserit. :P
GheorghitzaEu, ti-as recomanda Piatra Sangelui (Matostat), Jad, Cuart Roz si tot timpul sa ai asupra ta Ametist, impreuna cu oricare dintre pietrele amintite (Pe topate acestea care ti le-am notat, Ametistul le potenteaza calitatile si actiunile protectoare
15.07.2012, 00:14:40
GheorghitzaDune, a ramas pentru mine cartea cea mai buna SF (Impreuna cu alkte cateva carti ale luyi Isaak Asimov)
15.07.2012, 00:16:49
gemsgemsKalimera, faptul ca ai fost hranita artificial la prima sarcina suna asa SF pt mine. :-O Eu, care si daca mi-ar zice doctorul sa iau o pastila inofensiva, l-as descoase pana mi-ar gasi un inlocuitor natural sau m-ar da afara din cabinet. :))
15.07.2012, 00:21:16
Gheorghitza, inca nu sunt sigura. Astept sa vina mama soacra de la Bucuresti ca sa merg cu ea la doctor. :D Eu cred ca sunt prin luna a doua.
Chiar mi-am facut acum 2 zile niste cercelusi noi, "de gravidutza" si am inclus si cateva dintre pietrele pe care mi le-ai recomandat acum. Poate o sa-mi fac si un pandantiv pe care sa-l port in timpul zilei, cu restul de pietre pe care le am. :D Desi pe caldura asta nici parfum n-as putea sa port pe piele. :)) Poate imi fac alt lucru pe care sa-l tin mereu aproape. Multumesc pentru sugestii! :D Chiar speram sa-mi dai cateva! :D
GheorghitzaSa mananci foarte mult pepene verde (lubenitza) in aceasta perioada. Te va ajuta in viitorul proces de lactatie.
15.07.2012, 00:21:33
Sa nu-ti lipseasca lamaia din casa pana dupa trei luni (greata se va accentua in momentul in care incepe sa-i creasca parul pe cap...)
Sa urmezi o alimentatie stricta: ore exacte de masa (mic dejun:8; Pranz: 13; Cina: 18) iar hrana, obligatoriu trebuie sa respecte urmatoarea regula:
50% alimente crude si 50% alimente tratate termic.
Kalimeradesi nu am argumente stiintifice (mai ales din genetica), eu cred ca toti copiii vin pe lume avand material de om bun... conteaza mult familia in care vin, oamenii care o compun, precum si priceperea si consecventa parintilor in a arata copiilor modelele bune de urmat ... ce vede in imediata apropiere, tinde sa imite, in copilarie sau mai tarziu, la maturitate..
15.07.2012, 00:26:09
Kalimerao, daaa.... eu aveam mese foarte regulate, la prima sarcina... la 9 si la 17 :)) ma intrebau asistentele: ia ziceti, dna, azi cu ce sa va servim? o fripturica si salata? sau preferati o ciorbitza acra?:))) asta in timp ce-mi cautau vena :))
15.07.2012, 00:31:23
GheorghitzaExista o lege nescrisa a naturii:
15.07.2012, 00:32:36
fatul va inlocui sexul mai slab (pentru a intari exemplarere si a mari puterea de rezistentza a speciei). Daca va fi fata, ea va imbunatatii partile slabe ale mamei. Daca va fi baiat, va imbunatati partile slabe ale tatalui...
gemsgemsSe pare ca alimentatia nu tre` sa mi-o schimb prea mult. :)) Eu oricum cam asa mancam. :D Numai ca mi-e greu sa respect orele de masa.
15.07.2012, 00:38:01
De obicei ma trezeam la 7:30 cand se trezeste Mugur sa plece la munca si la 8 mancam. Dar acum nu prea ma mai pot trezi. Ma apuca somnul si prin mijlocul zilei si dorm de nu m-as mai trezi. :))
Eu nu am greturi matinale cum am tot auzit la alte mamici. Mie mi se face greata pe tot parcursul zilei. Si imi trece doar daca mananc sau dorm. :)) Asa ca mananc putin si des. :) Ca si inainte de altfel, dar acum cand mi-e foame chiar mananc, nu mai rabd pana termin un cercel sau un desen sau de vazut un video. :))
M-am uitat si eu pe site-urile pentru mamici, dar multe mi s-au parut pline de superstitii si informatii invechite... parca stateam de vorba cu niste tanti care vorbesc din auzite. :P Am decis sa fac ce simt eu ca e bine sa fac... sa-mi ascult organismul. Si sa ascult si de doctor, bineinteles, daca nu mi se pare ca bate campii. :)) Sper sa dau de un doctor bun. Am fost pe la multi doctori in ultimii ani si putini nu m-au dezamagit cu incompetenta lor.
Si, bineinteles, orice informatii si sfaturi venite de la voi si de la alte surse de incredere vor fi apreciate si luate in considerare. :D
Kalimeraasa cum oamenii nu-s la fel, nici sarcinile nu-s la fel... ceea ce se intampla unora, nu e musai sa se intample tuturor... uite, de exemplu, se spune ca in jurul varstei (intrauterine) de 7 luni, cand fatului ii creste parul, mamicile au arsuri gastrice, refluxuri acide neplacute. eu nu am avut in niciuna din sarcini. chiar ma gandeam ca o sa fie fi-miu chel cand o sa-l nasc, spre deosebire de baiatul unei prietene care nascuse inaintea mea si care arata ca mowgli :)))
15.07.2012, 00:44:13
Kalimeraera atat de dulcel pustiul prietenei mele!! mititel, cu tenul alb si un par tzepos si mare si negru-negru:)) dupa cateva luni, i-a cazut parul negru, si acum e blond ca paiul de grau:)
15.07.2012, 00:49:07
gemsgemsCopilul nostru are de ales dintr-o gama foarte larga de trasaturi. :)) Parintii mei, la fel ca mine si Mugur, au ochii de aceeasi culoare, si parul cam ca noi, tati mai brunet, mami satena. Eu am iesit satena cu ochii ca ai lor, verzi-albastri, mijlocia e bruneta cu ochi caprui, iar mezina e blonduta cu ochi albastri. :P Sa vedem, sa vedem... ce-o sa iasa la noi. :D
15.07.2012, 00:59:40
Kalimerahihi, poate se gandeste sa fie unic/a in neam si va vrea sa fie roscat/a:))
15.07.2012, 01:09:30
gemsgemsAr fi ceva! :)) Eu mereu mi-am dorit sa fi avut parul asa morcoveata, ar fi mers cu pistruii. :)) Sau cand eram mica as fi vrut sa am ochii negri, negri. :P Doua trasaturi pe care nu le are nimeni in neamurile noastre. Nici gemeni nu sunt. Dar noi nu ne-am supara. :))
15.07.2012, 01:24:39
carla69La primul baiat,Cristian, am spus ca va fi blond cu ochi albastri ca si mine si asa a fost,iar la al doilea,Bogdan,i-am spus sotulul:"Hai sa-ti fac si tie unul sa nu spuna lumea ca n-ai stat prea mult pe-acasa!"Si asa a fost,are cu ochii verzi ca si el.Dar amandoi seamana cu mine(HI,Hi,asa si trebuia)
15.07.2012, 11:01:22
corainadoriDoamne Gheorghita! Cate stii tu despre copii, lactatie, ore de mancare, nunti si lucruri din astea! Ia spune tu la tanti, cati ani ai? Esti casatorit? Dupa cum reactionez la snururi, jartiere si altele, cred ca nu, da' atunci de unde stii tu despre bebelusi?
15.07.2012, 11:06:18