Forum: Orice altceva La o cafea(5)
carla69Da,voi incerca si cu apa....
19.11.2012, 23:17:54
V-am innebunit cu creanga asta dar cand mi se pune un pitic pe creier...sper sa nu va dezamagesc cand va fi gata lucrarea
soso07Petrol nu putem cauta cu creanga ? Poate ne mai reglam si noi pe plan financiar :))
20.11.2012, 10:49:52
Carla, sigur va iesi ceva frumos, doar e creanguta magica ... nu degeaba ai gasit-o in prag de sarbatori !
forHOPEIubitilor, am o mARE rugaminte la voi...locuieste cineva prin sect 1 pe langa Bd Aerogarii? As avea de ridicat un colet de acolo...:(
20.11.2012, 13:38:56
cattieEu stau fix in capatul opus :(((
20.11.2012, 19:28:41
aigileSara buna! - desi nu prea cred sa fie rost de 'interlocutori' (oricate refresh-uri am dat!...)Totusi, daca mai vii, Gheorghitza, mi-as permite sa te intreb ce ai vrut sa spui cu "mi-am cam incheiat treaba pe aici, asa ca nu prea mai postez"...
21.11.2012, 22:41:40
Diana draga, imi cer inca o data scuze ca de data asta nu ti-am putut fi de folos...
nicolebijouSara buna, Ligia. Nu esti singura care tot refreshuiesti si degeaba. Gheorgita cred ca s-a suparat pe noi.
21.11.2012, 22:46:00
soso07Sa-l strigam in cor !
21.11.2012, 22:57:51
nicolebijouGheorghitzaaaaaaaaaaaaaa!
21.11.2012, 23:01:27
Gheeeeeeeeeeorghitza!!!!
Gheorghiiiiiiiiiitza!!!
Pe diferite tonalitati chiar... :)
GheorghitzaNu este vorba de suparare.
21.11.2012, 23:22:53
Chiar nu am motive de suparare.
Am si eu, alte treburi mai importante de facut. Ca majoritatea de pe aici.
Vedeti si voi ca lumea-i tot mai preocupata de viata de zi cu zi.
Doar n-o sa sa stau pe aici, ascultand cum bate vantul frunza-n dunga...
aigilePoate ca ai dreptate... Da' si daca mai suni din corn, din cand in cand, nu vezi ca ne strangi?...
22.11.2012, 01:49:41
carmennasa este...:(
22.11.2012, 07:17:58
nicolebijouBuna dimineata!!!!!
22.11.2012, 08:31:55
Ai dreptate Gheorghitza, dar tot iti simtim lipsa...
forHOPENeatza'! George se pregateste intens pentru sarbatorile de iarna...ce stiti voi...sarmalute, vin fiert, fripturica...nu-i asa George? Ne inviti si pe noi? ;)
22.11.2012, 09:48:30
Dragilor, sunt intr-o mare dilema...spuneti-mi si mie, cum as putea realiza o galerie cu produse? mie imi apare bannerul cu Black Friday si din cauza lui nu mai pot intra la galerii. Cum Dumnezeu fac asta?
aigileAstepti sa treaca... 'nebunia'!:))
22.11.2012, 10:06:53
forHOPEPai da iubita dar eu am de facut galerii pentru concurs...:(
22.11.2012, 10:21:49
SEA.DesignCe browser folosesti si ce rezolutie are ecranul? Eu nu am probleme, dar ma gandesc ca am rezolutia destul de mare si au unde incapea toate. Eventual poti pune un print screen sa vedem exact cum arata la tine?
22.11.2012, 10:57:05
Ah, si ai incercat sa accesezi direct linkul www.breslo.ro/Treasury ?
forHOPESEA-Design, merge cu link direct! Va multumesc mult!!!!
22.11.2012, 15:34:38
carla69Yes!!!Mi-am facut razboi de tesut margele!!!!
22.11.2012, 16:32:23
nicolebijouFelicitari! Sa vezi ce minunatii o sa nmai iti iasa din maini...
22.11.2012, 16:34:42
Kalimeracum arata chestia aceea, carla? m-ai facut curioasa :)
22.11.2012, 16:38:25
carmenntare...cum arata...mai ales pentru cei care nu stiu sa margeleasca sau n-au curaj...:)
22.11.2012, 16:46:39
carla69Am facut exact ca si aici,am facut si bratara din filmulet pe snur de piele,mai am de lucrat la asezatul firelor
22.11.2012, 18:22:04
http://tutoriale.igorette.com/cum-sa-faci-un-razboi-de-tesut-margele/
carmennse foloseste doar la bratari?
22.11.2012, 18:30:08
carla69eu vreau sa fac zgardane,coliere traditionale din Maramures,ca mi s-au cerut
22.11.2012, 19:24:36
carmennaha...mi-au venit nr 6,7,8,9 de la DeAgostini...turcoaza africana este lacuita...:( si intr-o parte nu are lac ...este mata ...iar onixul alb la fel lacuit si ciobit...ma enerveaza...
22.11.2012, 21:54:06
aigileDeci nu sunt singura... Nu numai ca e lacuita, da' nici nu prea pare naturala - cum ziceam, ma mananca mana s-o 'mangai' cu un ciocan...
22.11.2012, 22:09:06
Gheorghitzaaigile,
23.11.2012, 01:06:03
piatra este naturala dar trebuie sa recunosc un lucru:
cred ca am supraapreciat colectia.
Avand experienta "Comorile Pamantului", credeam ca aceasta colectie se va ridica cel putin la valoare ei. Se pare ca nu este asa. Ele sunt pietre naturale dar finisarea lor lasa de dorit. (la unele, nu la toate) Articolele din revista insa sunt relativ bune. Oricand puteti intrerupe abonamentul daca nu va multumeste calitatea cristalelor.
carmennarticolele da sunt bune si le-am citit imediat...si pietrele daca spui tu ca-s naturale inseamna ca stii tu mai bine...eu oricum nu le cunosc...:(
23.11.2012, 07:52:43
aigileExact pentru informatiile care insotesc pietrele nu am sa 'intrerup' abonamentul... Mi-ar placea insa ca producatorul sa-mi ofere respect exact in masura interesului si a seriozitatii pe care i le ofer eu! Eu sunt o mare 'consumatoare' de publicatii, asa ca am tot timpul sub ochi chioscurile de ziare. La inceput gemeau de 'pietre', sa tot ai de unde alege. Apoi, se pare ca s-au mai 'filtrat' consumatorii, si au ramas pe abonamente...Am impresia ca s-au lansat in prea multe 'colectii' simultane, cu prejudicii asupra calitatii. Probabil ca e si asta o socoteala care sa echilibreze cheltuielile de 'productie', dar nu mi se pare prea... 'cosher'! De exemplu, sotul meu cumpara si colectia cu bani, si eu, una, chiar nu inteleg de ce costa tot atat cat un ditamai(!) cristalul o biata 'firfirca' din cine stie ce capat de lume, pe de-asupra si scoasa din uz... Deh!, de-ale colectionarilor... Dar, una-peste-alta, cand am socotit ce suma varsam lunar in 'casieriile' trusturilor de presa, am realizat cate alte lucruri palpabile, durabile (scuzati psihologia de... 'taur'!)am putea alege in schimbul unor hartii pe care ma si chinui apoi sa le reciclez, ori in schimbul multor (aproape)'nimicuri', care ajung sa ne aglomereze casa si viata la scurt timp dupa achizitionare!... Concluzia e ca suferim de un fel de... 'dependenta', de care va trebui sa invatam sa ne 'lasam'. Noroc (oare?!) ca presa scrisa moare incet, dar sigur...
23.11.2012, 11:30:27
forHOPECe faceti dragilor?...eu am primit o veste-soc de dimineata...azi intr-adevar e Black Friday caci dimineata la ora 9, ne-a murit primarul...avea 47 de ani...un om tare bun, cum rar intalnesti...a facut foarte multe pentru orasul nostru...Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
23.11.2012, 12:31:12
carmennD-zeu sa-l ierte!
23.11.2012, 14:16:14
GheorghitzaM-am uitat din curiozitate la statisticile Concursului ANOTIMPURI, etapa TOAMNA si din pacate, interesul pentru aceasta etapa a fost mult mai scazut decat in cazul VERII de exemplu. Se pare ca apatia a intrat pe Forum, asa cum a intrat Toamna in sufletele noastre: irevocabil. Desi parea ca aceasta etapa urma sa fie una "incinsa", ea a reusit sa "adune " doar 106 lucrari (27-Arta deco; 54-Bijuterii; 25- Moda si vestimentatie) fata de 136 de lucrari inscrise in etapa VARA.
23.11.2012, 15:02:09
Cat priveste interesul pentru comunicare, situatia este si mai nefavorabila:
S-au postat 565 de mesaje la cele trei sectiuni (183-Arta Deco; 297-Bijuterii; 125- Moda si vestimentatie. Aceasta activitate, daca o raportam la etapa VARA, arata si mai rau: postari la etapa VARA: 1735 mesaje...
Adica, doar o treime din ce s-a postat la etapa VARA...
TOAMNA a fost ultima etapa a concursului ANOTIMPURI. Un lucru este cert: sa gestionezi un asa concurs pe forum, cu cate trei sectiuni, pe toata durata unui an, nu este o treaba usoara. Sa gasesti sponzori, este inca si mai greu.
Dar, concursul a s-a nascut, a prins radacini, s-a maturizat iar acum, i-a batut si lui la usa TOAMNA.
Sa vedem si castigatorii acestei editii si cu tot respectul cuvenit, merita sa sa facem o prezentare a tuturor castigatorilor care au si-au pus sufletul in toate lucrarile lor, merita sa fie prezentate toate moderatoarele care au fost sufletul in toate sectiunile, toti sponsorii nostri dragi care au fost alaturi de noi si s-au implicat in reusita acestui concurs.
Si nu in ultimul rand, merita sa vorbim mai mult despre Gabita-blanitza noastra draga care a dus de la un capat la altul tot greul concursului.
Din toata inima, le transmit calde felicitari CONCURENTILOR deoarece pentru ei s-au facut toate acestea.
forHOPEBlanitzei i-am facut o medalie personalizata, drept multumire pentru toate aceste concursuri
23.11.2012, 15:16:04
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-BLANITZA_759975
carmennce sa zic...au fost putine lucrari la Decoratiuni si Moda...eu mi-as dori sa nu se intrerupa aceste concursuri la care eu particip cu placere si fara pretentii...:(
23.11.2012, 15:39:13
nicolebijouPoate din si din cauza ca majoritatea suntem femei si am avut si de pus muraturi si de pus conseve si alte asemenea treburi sezoriere..... sau am lucrat mult sa decoratiuni pentru Craciun ( nu e cazul meu)
23.11.2012, 15:47:39
nicolebijouMi-ar parea rau sa se intrerupa ciclul anotimpurilor, este un concurs pe care eu l-am urmarit constant, chiar daca n-am scris sau postat.
23.11.2012, 15:49:07
carmennsi eu ma pregatesc de Iarna...:(
23.11.2012, 16:00:35
GheorghitzaCu plecaciune umila, o adevarata reventa pentru fetele noastre care pe parcursul intregului an, au fost sufletul si trupul fiecarei sectiuni si fiecarei etape: Mesagerele si moderatoarele celor patru anotimpuri:
23.11.2012, 19:53:17
IARNA:
- Blanita
- Jewelswithlove
- Rona-bijoux (unde este oare Rona noastra? Stie cineca-ceva despre ea?)
PRIMAVARA:
- forHOPE
- Aigile
- Soso
VARA:
- Blanita
- Kalimera
- GabyS
TOAMNA:
- Camelia.handmade
- Soso
- forHOPE
carmennda...multumim fetelor...ne-ati sustinut si incurajat....:)chiar unde este rona...n-am mai vazut-o.
23.11.2012, 19:55:41
GheorghitzaConcursul ANOTIMPURI a insemnat o mobilizare atat de serioasa, incat nu cred ca s-a mai intamplat pe Forumul Breslo asa ceva.
23.11.2012, 20:08:04
Pentru concursul ANOTIMPURI s-au inregistrat:
- 447 de lucrari artistice inscrise si participante la concurs !!!!!!!
- Peste 30 de debutanti (!!!!)
- Peste 5740 de postari pe Forum la toate sectiunile, fara sa mai adaugam multele comentarii postate pe topicul "La o Cafea", locul de nastere al acestui popular concurs.
Sunt date care in ansamblul lor arata o intensificare serioasa a implicarii artistilor handmade de pe Breslo si faptul ca FORUMUL a devenit un adevarat TEMPLU de creatie, care merita iubit si respectat.
Faptul ca intreaga activitate a concursului ANOTIMPURI s-a desfasurat fara mari incidente (eventual izolate si firesti pana la urma) iar administratorii care gestioneaza aceasta platforma, n-au fost nevoiti intervina, lasandu-ne toata libertatea de exprimare, pentru acest lucru si pentru ajutorul practic pe care mi l-a dat,
BRESLO, MULTUMIM !!!!!
GheorghitzaDeoarece n-asi vrea sa gresesc sau sa omit pe cineva, am sa rog pe distinsele noastre moderatoare, sa extraga din sectiunea pe care au moderat-o la fiecare anotimp, lista completa a SPONSORILOR nostri, fara de care nu aveam cum sa rasplatim munca plina de dragoste, suflet si abnegatie a artistilor nostri nemaipomeniti si dragi.
23.11.2012, 20:20:52
Fara bunavointa lor, sufletul lor mare, acest concurs nici nu se putea desfasura.
Gheorghitzasorry,
23.11.2012, 20:23:39
"pentru ajutorul practic pe care NI l-a dat:
BRESLO, MULTUMIM!"
GheorghitzaInainte de vorbi despre Gabitza-Blanitza, asa cum ii sta bine unui concurs anual,
23.11.2012, 20:55:37
vin cu urmatoarea propunere:
Rugam pe fiecare moderatoare, sa isi extraga din sectiunea pe care a moderat-o in fiecare etapa, castigatorii sectiunii respective, dupa cum urmeaza:
-Locul I
-Locul II
-Locul III
-Votul special al publicului (votul de popularitate)
-Premiul pentru DEBUT
Deci:
-sectiunea "Arta decorativa" va avea 5 premii pe etapa si implicit, 20 premii pe an. (5x4=20)
-sectiunea "Bijuterii" va avea 5 premii pe etapa si implicit, 20 premii pe an
-sectiunea "Moda si vestimentatie", va avea 5 premii pe etapa si implicit, 20 pe an.
Fiecare sectiune, va prezenta TABLOUL GENERAL al premiilor iar toate premiile castigate pe fiecare etapa, vor participa la o adevarata FINALA, care va desemna pe adevaratii castigatori ai concursului ANOTIMPURI.
Astfel, sugerez ca pe parcursul a trei zile, sa se desfasoare VOTUL FINAL pentru fiecare sectiune la concursul celor patru anotimpuri.
In final, vom avea clasamentul "adevarului" pentru fiecare sectiune:
Bijuterie, Moda si Arta deco. Acestea vor desemna: Locul I; II; III; Votul publicului si Premiu pentru cea mai buna lucrare de DEBUT
Acestia vor fi castigatorii concursului ANOTIMPURI
GheorghitzaCum primiti propunerea mea???
23.11.2012, 20:57:18
Astept reactiile voastre.
Kalimerainteresanta propunere, gheorghitza... numai ca am o adaugire de facut..
23.11.2012, 21:09:05
fiecare etapa si fiecare sectiune au avut doua podiumuri: cel al juriului si cel al publicului... astfel incat vor fi mai multe lucrari pe etapa/sectiune...
Kalimeranu c-ar fi vreo problema ca ar fi mai multe :)
23.11.2012, 21:10:57
forHOPEFoarte interesanta propunerea. Ce vom face insa caci daca nu ma insel, in cadrul concursului Iarna, nu a existat si un podium al juriului...sau da?
23.11.2012, 21:15:24
Kalimerape de alta parte... as vedea aceasta desfasurare de forte mai degraba pentru un alt concurs, care sa puna din nou la treaba mintea, creativitatea si talentul minunatilor si inimosilor oameni de pe acest site... fiecare anotimp a avut ceva distinct, pe care creatorii nostri l-au surprins minunat... nu stiu cat de ok este sa comparam o lucrare de primavara cu una de iarna...
23.11.2012, 21:24:05
si, pentru ca te simt plin de idei, gheorghitza, eu ti-as propune sa gasesti tu o noua idee de concurs si, daca nu ti-e greu si ai timp, s-o si moderezi :)))
voiam sa-ti multumesc in mod deosebit pentru tot sprijinul pe care l-ai acordat tuturor in timpul concursurilor, venind mereu cu idei, cu informatii si incurajari :) poate nu realizezi, dar esti un om care inspira si motiveaza :)
aigileSigur, Gheorghitza, le vom scrie pe toate, numai rabdare sa aveti, ca, femei fiind, cum zicea si nicolebijou, ne mai impartim, intre soti-copii-camara/cratita si minunea asta in care ne exprimam cel mai bine...
23.11.2012, 21:44:23
Nu stiu cata relevanta are numarul de postari - am fost, poate, mai vorbarete cand exploda natura in primavara si cand vara ne dadea ghes prin vacante, dar va rog sa tineti cont ca, pana la declansarea URAGANULUI care a fost acest concurs intins pe patru anotimpuri, pe Breslo era un singur concurs in desfasurare, fiecare castigator preluand stafeta pentru a lansa o alta provocare! Apoi au aparut cele trei sectiuni - dintr-o data, practic trei concursuri simultane, la care s-au adaugat cele despre zodii, si tot asa... Premiile au crescut mari ambitii in fiecare dintre participanti, asa ca fiecare a lucrat 'pe rupte', lasand deoparte uneori 'socializarea'.Si, pe parcursul anului care a trecut, in multe domenii din vietile noastre lucrurile n-au evoluat, ci, dimpotriva, 'criza' si-a pus amprenta tot mai adanc... Sunt multe motive pentru care oamenii nu se mai strang impreuna ca inainte, nu mai comunica sau nu simt nevoia sa socializeze... Fiecare isi stie propriile motive, dar cei care si-au pastrat optimismul, doza de nebunie sau dorinta de-a (se)darui, e bine sa continue sa fie liant si pentru ceilalti (da, Gheorghitza, si TIE iti spun aceste lucruri...). De cele mai multe ori, chiar si atunci cand ne straduim sa facem binele, raul e mai puternic... Ce se va alege atunci cand vom renunta?... Cineva spune ca, pentru ca raul sa triumfe este de ajuns ca oamenii buni sa nu faca nimic - si cat de bine 'gustam' adevarul asta zilnic in jurul nostru!... So, dincolo de dezamagiri, melancolii si esecuri, sa FACEM si sa speram, chiar impotriva evidentelor!
soso07Mie mi-ar placea sa adunam lucrarile castigatoare la un loc, fara sa mai fie diferentiate pe juriu, public, debut etc. si sa vedem ce iese :)
23.11.2012, 21:49:04
Voi face si lista sponsorilor, dar duminica pentru ca am maine o zi extrem de ocupata. Stiam ca sunt datoare cu asa ceva, dar si votarea am pus-o la o ora pe care nu de multe ori pe an o onorez cu prezenta la calculator :) Stiam ca nu voi avea timp azi, asa ca mi-am facut temele in toiul noptii :))
George, azi am luat de la targul de carte Gaudeamus cinci carti ale editurii Mix (trei dintre ele ale lui OSHO). As fi luat mai multe, dar mai erau si alte prioritati.