Forum: Orice altceva La o cafea(5)

• aigile
    aigile

Blanitei vreau sa-i multumesc pentru ca a materializat idei, sugestii, dorinte, in aceasta impresionanta angajare a atator creatori, ca i-a fost suflet si minte, ca a incercat sa ridice totul pe o treapta de profesionalism - si asta nu numai din cauza 'profesoratului' careia ii este dedicata!Ca s-a dedicat acestei 'nebunii' frumoase - nici nu puteti sti ce se ascunde in spatele unei astfel de 'masinarii' care functioneaza, cum a fost angrenajul acesta de organizatori-moderatori-sponsori-participanti-juriu!... sa-i gasesti, sa-i animi, sa-i strunesti, sa-i impaci, sa-i indemni si sa-i rasplatesti - iti trebuie macar cate trei inimi, si tot atatea creiere si suflete!...
    Sa fii moderator, adica 'amfitrionul' care te intampina cu cupa de sampanie si-ti face sederea placuta, nu e la indemana oricui! Sa ai o vorba potrivita pentru fiecare, sa stii cand trebuie sa lauzi, cand sa taci, si sa nu lasi sa se vada efortul 'gospodaririi', e un talent al daruirii, pe care l-am regasit la fiecare dintre gazdele noastre. Diana, cu medaliile ai intrecut orice inchipuire, si tricolorul acela spune multe despre felul cum ne-am strans din toate colturile si catunele tarisoarei, simtind la fel - FELICITARI pentru o idee de milioane, care da o masura despre cat suflet si timp s-au pus in joc!
    Multumim si celor care si-au transformat darnicia in renume, onorand cu premii generoase stradaniile celor care au cladit acest happening perpetuat un an intreg! Daca 'vorbele' au mai tacut spre sfarsit, premiile au continuat sa vorbeasca, acelasi limbaj al aprecierii si al mandriei de a pune umarul la un efort comunitar, cum ne place sa credem ca alcatuim un TOT, furnizori sau creatori...
    Si celui care ne-a fost 'crainic', bucium, Povestitor, invatator, critic si sustinator, lui Gheorghitza, trebuie sa-i multumim pentru implicare, prezenta, dedicare si daruire, ca ne rabda si ne ingaduie, ca ramane calm intre noi, echilibrand, punand in valoare, accentuand si facand ce stie sa faca mai bine, fermacandu-ne cu ceea ce a invatat intr-o viata, cat altii n-er fi facut in sute de ani!
    Si tuturor celor care s-au lasat dusi de curent, aruncandu-si in joc fantezia si munca neobosita pentru a aduce la lumina franturi din Frumosul nenascut, cu care ne-au delectat ochii si sufletul, plecaciune! Votam, acum, TOATE cele care s-au intrecut in a ne uimi, pentru ca ne-au cucerit definitiv, si in inimi este doar un podium nesfarsit, pentru ca TOTI ati fost CASTIGATORI!
    Mi-a placut enorm sa fiu printre voi, prieteni, la o sarbatoate continua si efervescenta a unui VIS! Un vis, iata, implinit!

23.11.2012, 22:27:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Fetelor, se trec premiile pe care le-am enumerat (si cele ale juriului si cele ale publicului. Daca nu esxista la o anumite sectiune un anumit premiu, nu se trece ...
    e simplu. Dar eu stiu ca la toate etapele exista 3 locuri ale juriului si un loc al publicului plus premiu de Debut. Despre acestea vorbesc eu. Acestea se vor supune votului final.

23.11.2012, 22:30:09
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cum se vor evalua acestea, vom vedea ce spune si Blanitza. discutam. Eu am lansat doar propunerea. Va dati seama ca ea este supusa dezbaterii si impreuna vom gasi solutiile cele mai bune

23.11.2012, 22:32:21
  • Kalimera
    Kalimera

sunt 3 locuri la podiumul juriului si 3 locuri la podiumul publicului, gheorghitza.. cel putin, la Varaaa asa a fost..

23.11.2012, 22:33:12
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, ce carti ai gasit de Osho Rajnesh????
    M-ai facut curios. Taaare curios

23.11.2012, 22:35:22
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Kalimera, discutati voi, moderatoarele, intre voi si impreuna cu Blanita... Veti gasi calea cea dreapta, buna si multumitoare pentru toata lumea.
    dar, cine a fost de la inceput aici "La o Cafea", inca de atunci sugeram o FINALA care sa intregeasca corect acest concurs anual ANOTIMPURI...
    Asa mi se pare firesc. Trebuie sa cunoastem care sunt castigatorii "supremi"
    (pentru fiecare Sectiune si pe toate etapele (adica pe toate cele patru anotimpuri)

23.11.2012, 22:43:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Aceeasi propunere am avut-o si pentru concursul anual HOROSCOP. Acolo sugeram chiar o expozitie iar cele mai frumoase lucrari sa fie incluse intr-un calendar de perete, cu 12 file, Calendarul BRESLO 2013... Acest calendar, l-am propus si aici, la acest concurs. Urma sa vedem costurile de tiparire si toti breslasii, ar putea avea in casa, pe perete, un calendar BRESLO pe 2013.
    Inca este timp. De aceia trebuie sa alegem cele mai frumoase lucrari.
    3 Sectiuni, cate 4 castigatori , fac cele 12 file ale calendarului BRESLO 2013

23.11.2012, 22:48:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Cum la Horoscop, locul 1 la fiecare zodie, va apare pe cate o fila, corespunzatoare fiecarei zodii.

23.11.2012, 22:50:42
  • aigile
    aigile

Mi-am copiat toate rezultatele de pe pagina de 'Gala laureatilor', si nu stiu de ce nu le pot pune aici cu copy/paste! Mi -sa mai intamplat azi acelasi lucru, sa nu pot copia ceva pe pagina de comentariu... Daca va trebui sa le re-scriu, ca si soso, voi amana pe duminica, maine am o sarbatoare in familie...

23.11.2012, 23:51:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pai nu fa nimic pana nu aflam parerile tuturor si mai ales ale Blanitei care cred ca a disparut in Zona Crepuscurala....

24.11.2012, 01:20:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Crepusculara, n-a! cam ajuns si eu in zona aia...

24.11.2012, 01:21:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

c-am (ca am)... ajuns in zona...
    Is obosit.
    Noapte buna!

24.11.2012, 01:23:19
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna dimineata!!!! Sa aveti un weekend minunat!!!

24.11.2012, 10:08:45
  • forHOPE
    forHOPE

Buna dimineata si voua...cum ati dormit? Eu aiurea...mi-s taaaare racita...am papat aseara o lamaie intreaga si mi-am facut si un inhalant dar...cam degeaba...ce nu-mi place starea asta....

24.11.2012, 10:21:04
  • forHOPE
    forHOPE

Ligia iubita, multumim frumos pentru cuvintele spuse from the bottom of your heart; ideea cu medaliile mi-a venit asa, ca un fulger, intr-o noapte...stateam in pat, asteptam sa adorm si ma gandeam la concurs. Si mi-am spus in sinea mea ca ar fi "misto" daca am putea avea si ceva medalii...si m-am pus a doua zi si am "cercetat terenull". AM vorbit apoi cu Soso si Camy si le-am spus ideea mea iar ele au fost de acord. Apoi am creat designul medaliilor, am dat comanda et voila! Au iesit asa cum ne doream :)

24.11.2012, 10:24:05
  • soso07
    soso07

Sanatate, Diana ! Andra ne spunea mai demult de un ceai in care sa pui un varf de piper si de scortisoara. Incearca, merita :) Vezi, eu nu am idei inainte de culcare pentru ca adorm inainte sa ajung in pat :)) Asa ca ne-am folosit de ideea ta care se potriveste perfect cu incheierea acesei etape de toamna si cu ziua de 1 Decembrie - sarbatoarea nationala !

Ligia, mi-a facut mare placere sa citesc ce-ai scris mai sus :*) Iti multumim pentru cuvintele deosebite si adevarul pe care l-ai spus acolo. E o munca imensa, implicare, daruire, nu se poate sa nu-ti ramana la suflet o asemenea activitate !!!

George, accepta si multumirile mele privind povestile pe care ni le-ai spus si care m-au ajutat sa fac lucrusoare la care altfel nu m-as fi gandit !
    Si sa-ti raspund si la intrebare :) Cartile sunt : Cartea despre barbati, Cartea despre femei, Iubire, libertate si solitudine. Erau mai multe, dar am mai avut si altele de luat. Si am mai cumparat inca doua de la aceeasi editura : Intelepciune la minut (Anthony de Mello) si Arta de a iubi (don Miguel Ruiz) - la indemnul doamnei care le vindea. Poate reusesc sa-mi mai explic si eu unele lucruri ...

24.11.2012, 13:08:53
  • blanitza
    blanitza

Dragele mele si Gheorghitza scump, va multumesc din inima pentru cuvintele voastre extraordinare, sunteti cu totii oameni de pus la rana, si aici e locsorul de baut cafeaua zilnic pentru mine, dupa cum i-o spune si numele, si daca trec mai rar nu e propriu-zis vina mea, NU-MI DORESC deloc asta, dar... maiculita, taaare mi s-a mai complicat mie viata, de-o vreme incoace!!! Sunt in vrie cu vreo 2 randuri de teste de corectat, saptamana viitoare teze la rand, ca asa scurt e semestrul asta de-nnebunim cu totii... Iar astazi serbam 2 ani de la cununie, diseara familie, antren, fripturici speciale, vodca, amaretto pentru doamne, una-alta...
    Ce nebunie a fost tot anul cu acest concurs, intr-adevar, imi pare rau cumva ca s-a incheiat, tare-a fost frumos periplul anotimpurilor reinventate artistic si plastic, si sincer va spun, dupa fiecare editie mi-a parut rau ca se termina, dar pe de alta parte, rasuflam usurata si impacata, c-am mai reusit toti un lucru FRUMOS cu-adevarat, si-a iesit rotund, multumitor, minunat sentiment!!! Cuvintele sunt putine sa va multumesc, si m-as repeta la nesfarsit, si-atunci mai bine pun o piesa de-a formatiei Jethro Tull - Inside, care sper sa apara scrisa aici :

http://www.youtube.com/watch?v=aFkXk7mtRlA

Ma gandesc si la tot ce-ai spus, Gheorghitza drag, sa vedem cum facem o intalnire cu toti castigatorii Anotimpurilor, acuma, mai e faza, piesele ar putea sa nu mai fie listate, sa fie vandute deja, nu stiu, ne gandim si vorbim cu toatele, de maine incolo.

24.11.2012, 13:56:40
  • carla69
    carla69

Buna seara!!!Imi pare si mie rau ca am ratat concursul dar sunt super ocupata.Mi-am promis de mii de ori sa-mi iau liber sa mai intru pe forum dar se pare ca n-am reusit .Am invatat sa tes cu margele (Loom) si...tes si...zugravesc.

24.11.2012, 18:02:45
  • forHOPE
    forHOPE

Gabitza, La Multi Ani multi fericiti, plini de iubire, intelegere si respect. Despre al 2-lea an de nunta se spune ca s-ar numi Nunta de Bumbac, in care perechea s-a obisnuit una cu cealalta. Cadourile ideale ar fi o pereche de manusi din bumbac (moale, dar si durabil, calitati foarte importante intr-un mariaj!), prosoape ori halate de baie sau un serviciu de masa. Florile ideale sunt cele de camp iar petrecerea ar trebui sa decurga ascultand muzica in doi sau vizionand filmul nuntii.

24.11.2012, 18:15:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Sa asculte muzica in doi?
    Altceva, n-au voie?

24.11.2012, 19:52:51
  • cattie
    cattie

Nu,ca e post

24.11.2012, 20:18:50
  • carmenn
    carmenn

:)...

24.11.2012, 20:30:28
  • forHOPE
    forHOPE

Ba da George,sa manance popcorn :)

24.11.2012, 20:42:07
  • aigile
    aigile

Soso, Diana, tot ce am scris, in cazul vostru se DUBLEAZA! Sa treci prin aventura moderarii de doua ori... sunteti SUPER TARI, fetelor!
    Diana, imi pare tare rau ca esti racita! Nu te ajuta cu nimic daca-ti spun ca si eu ma lupt cu raceala, nu?... (Ami mi-a 'pasat'-o!...), si ma doare gatul de moooor!Mi s-a aplecat de la atata strepsils si tantum, si nu a dat inapoi deloc, mamalor de reclame!...(scuze, dar din reclamele acelea doar ghimpii de cactus din gat sunt adevarati...)
    Gabitza, daca nici tu n-ai avut un an PLIN!... Si sa-ti ma fie, sa te bucuri muuuulti ani de azi inainte de o viata frumoasa, cu cine ti-e drag!

24.11.2012, 20:43:22
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

D-aia nu-i bine sa te casatoresti Toamna.
    Saraca Blanitza...
    Ziua treraba, noaptea...post!

24.11.2012, 20:53:45
  • forHOPE
    forHOPE

Multumim iubita Ligia pentru cuvinte...cat despre raceala, mi-a spus cineva ca ceaiul Hapciu este f bun pt raceala...nici macar nu am auzit de el pana acum...

George, tu cand te-ai insurat? Vara ?:D

24.11.2012, 22:15:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dupa post, tot Toamna...

24.11.2012, 23:02:07
  • blanitza
    blanitza

Ehei, ce ti-e si cu posturile astea:) Eu stiu oarece despre ele, si-anume partea buna - ma straduiesc sa fac din post o opera de arta, dat fiind ca 2 saptamani din luna ma "bucur" de el, si-am constatat ca e la fel ca-n bancul :
    Un domn alerga prin jungla cu o cabina telefonica in spinare, si oarecine curios il intreba :
    - Da' ce-ai, vere, de-alergi cu magaoaia ceea-n spate?
    - Pai lucrurile stau asa, raspunde omul nostru, daca ma fugareste un leu, arunc din spate cabina telefonica, si-alerg muuuult mai repede!!!
    Cam asa e si cu posturile...

25.11.2012, 00:18:53
  • aigile
    aigile

Sara buna, oameni buni!...
    Diana, cu ceai/shodou/apa+sare/gheata pisata/vin fiert/lamaie cu miere... si cate alte leacuri babesti(fara... Hapciu), am tot incercat, si... au tot atata efect cat si medicamentele pomenite, adica... frectie la picior de lemn! Pana nu trec astea 3-4 zile de dureri, nici cu antibiotic nu-mi trece. Noroc cu scrisul, ca la vorbit... am pus batista pe tambal. Si ma asteapta 3 saptamani...

25.11.2012, 16:30:00
  • blanitza
    blanitza

Ligia draga, dupa ce scapi de raceala asta rebela, fa o cura cu echinaceea casete(4 pe zi), 10 zile pe luna, 3 luni, si daca mai racesti tu vreodata, sa nu-mi mai zici mie...Blanitza:)
    Eu am tinut-o acum 11 ani, prin 2001, si de-atunci n-am mai racit, e grozava.

25.11.2012, 16:35:39
  • aigile
    aigile

Ooooof, blanitzo, stii cum e?! - mie si Dianei echinaceea ne-ar fi tot atat de indicata precum... cucuta! Echinaceea actioneaza asupra sistemului imunitar, accelerand reactiile si reactivitatea lui, ceea ce, in cazul nostru e total contraindicat (in bolile auto-IMUNE sistemul imunitar ataca propriul organism!...)Nici chiar vaccinul (fie el antigripal, ori de alt fel) nu e indicat, tocmai din cauza reactiilor pe care le poate provoca. So, mai stam in casa, desi eu IN CASA am racit. Cum am spus, Ana mi-a adus 'in dar' virusul, ca ei sunt raciti de cum incepe scoala, paaaaaaaaaana pe la sfarsit de aprilie!... Chiar voiam sa te intreb, tu cum treci peste clasele mereu cu cativa Hapciu mucosi si stranuciosi?!... In scoala Anei, renovata cu fonduri europene, geamurile termopane sunt TABU, iar robinetele de la calorifere, asisderea!!!Robinetele nu se inchid, oricat de cald e afara, pentru ca, neavand contor in subsol, oricat consuma, tot atata platesc, asa ca... sa consume, frate! Iar geamurile, sa nu se faca vreun curent, sa se sparga...- nici profesorii nu prea 'indraznesc' sa le deschida. La sfarsitul zilei e o temperatura si o umiditate de... etuva, un adevarat 'incubator' pentru orice tulpina de virus! (iar copiii sunt, totusi, imbracati de iarna, ca doar nu se teleporteaza...))

25.11.2012, 16:59:28
  • blanitza
    blanitza

Fata, eu cu aceasta cura de echinaceea trec de 11 ani de orice fel de gripe si raceli, imi pare nespus de rau ca n-o poti folosi si tu, fir-ar sa fie, da' ce zici de niste sosetute cu otet sau spirt, care se vor usca in picioarele tale pana dimineata?

25.11.2012, 22:23:50
  • Kalimera
    Kalimera

acum am citit... desi cu intarziere, iti urez din suflet la multi ani de casnicie frumoasa si armonioasa, gabitza!! sa fiti fericiti!!!

@aigile si dianette... nu ma pricep foarte tare la bolile auto-imune, dar ma gandesc ca o cura de sucuri de fructe si legume proaspete v-ar mai imbunatati rezervele de vitamine si minerale...si poate va ajuta sa fiti mai rezistente la atacuri virale sau bacteriene... zic si eu...

25.11.2012, 22:27:45
  • forHOPE
    forHOPE

Dragilor, eu va doresc noapte buna...azi am fost la inmormantarea primarului nostru...nici acum nu imi vine sa cred...am realizat si un mic filmulet in memoria lui...

http://www.youtube.com/watch?v=LMzP0sSaieU&feature=youtu.be

25.11.2012, 22:28:42
  • aigile
    aigile

Hmmm... O tacere ca un luuuuung moment de reculegere...

26.11.2012, 16:50:28
  • carmenn
    carmenn

pai....fara G parca suntem ,,singure pe lume"...:(

26.11.2012, 16:56:20
  • carmenn
    carmenn

am si eu o intrebare...de unde sa iau ace pentru margelit...dar subtiri...am tot luat de la mercerie plicuri cu diferite lungimi si grosimi...insa margelele de nisip acelea micute tot nu intra...:) vreau sa incerc si eu un colier...

26.11.2012, 17:50:57
  • Kalimera
    Kalimera

ahahaha..blister cu 4 ...ahahah, ce tare...ce farse joaca diacriticele:))))
    siiiii...buna seara, luuuuuuuuuuuumeeeee!!!:))

26.11.2012, 18:48:56
  • cattie
    cattie

:)))))
    AM vazut si eu si aveam dubii daca sa postez sau nu :D
    Buna seara lume!

26.11.2012, 18:50:32
  • Kalimera
    Kalimera

nu e vina ta. vad ca sunt ignorate diacriticele cand postezi un link, asa ca.. c'est la vie, cum zice chinezul...

26.11.2012, 18:53:58
  • cattie
    cattie

Cum fu inceputul de saptamana in acea parte de Bucuresti?

26.11.2012, 18:56:17
  • Kalimera
    Kalimera

pfoaaii...furtunos! mi-era asa o ciuda cand vedeam ce vreme frumoasa e afara si eu stateam inchisa intre 4 pereti..
    dar in partea aceea de bucuresti kung fu?:))

26.11.2012, 18:59:26
  • carmenn
    carmenn

multumesc pentru raspuns...

26.11.2012, 19:01:06
  • cattie
    cattie

Fu cam naspa...mai mult am stricat decat am facut,ceea ce a amplificat dracii pe care-i aveam deja.Capul ma doare,ochii ma dor nervii sunt bine mersi la locul lor...

26.11.2012, 19:03:44
  • Kalimera
    Kalimera

rise and shine, chinezule!! :)))

26.11.2012, 19:09:49
  • cattie
    cattie

Aoleu....scoate capul pe geam si priveste in zare,directia sud....lumina aia puternica de la shine-ul meu este :D

26.11.2012, 19:24:10
  • Kalimera
    Kalimera

ahahahaha:)) nu stiam eu!! credeam ca rasare soarele!!:))

26.11.2012, 19:25:53
  • soso07
    soso07

Eu sunt mai departe. La mine apare ca o luna plina :))

26.11.2012, 19:27:36
  • carmenn
    carmenn

iar la mine...ce sa mai zic...doar imaginatia sa fie bogata...:)

26.11.2012, 19:40:15