Forum: Orice altceva La o Cafea (6)

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Shinobi are Onix italian foarte frumos. Intra in magazinul ei si uita-te sa vezi.

22.01.2013, 23:04:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

O buna prietena, mi-a trimis un reportaj despre afinitatea spre hamdmade. Lucrul tau, lucrul facut de mainile tale dar indirect si despre Breslo. Reportajul, m-a facut sa ma intoec putin in timp si sa revad cu ochii mintii, printrte altele si despre concursul ANOTIMPURI. Concurs nascut greu, de mare angajament si sustine materiala din partea multor sponsori. Concurs, pana la urma novator, nu numai prin concept dar si prin organizare si participare. O mana de moderatori inimosi au avut rabdarea sa conduca acest concurs pe durata unui an de zile. De fapt, organizatorii au fost pana la urma ca o adevarata familie: unita si iubitoare.
    Concursul a trecut si nimeni n-a mai pomenit de el, cu toate ca si prin acest fenomen (pentruca a fost pana la urma un fenomen) am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Fie si numai pentru acest lucru, sa-i felicitam inca odata pe absolut toti artisti participanti si sponsorii care au rasplatit munca acestora, premiile nu s-au ridicat intotdeauna la valoarea lucrarilor.
    Reportajul, nu numai ca mi-a adus multa bucurie in suflet - mai ales ca facea referire si la marea familie de pe Breslo dar mi-a confirmat inca odata ca printre noi, avem oameni frumosi, modesti si minunati.

24.01.2013, 00:06:45
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

sorry:
    ... "chiar daca premiile nu s-au ridicat intotdeauna la inaltimea valorii lucrarilor"

24.01.2013, 00:08:40
  • gemsgems
    gemsgems

A trecut? Eu asteptam sa inceapa "Iarna". :)) Inteleg deci ca s-a facut doar pentru fiecare anotimp o data. :)

Trebuie felicitati intr-adevar cu totii!

Nu e chiar treaba usoara sa fii moderator. Eu una nu sunt buna pentru asa ceva. :)) Unele breslase, cum sunt blanitza si aigile, zici ca asta fac de-o viata, sunt minunate! Pun atata bunatate si maiestrie in cuvintele lor ca pot incuraja si motiva pe oricine. :)

24.01.2013, 00:52:11
  • gemsgems
    gemsgems

Iar de sponsori ce sa mai zic... doar ca de fiecare data cand am primit ceva mi-a parut nespus de rau ca n-am putut sa iau mai mult, sa ii pot rasplati pentru bunatatea lor.

24.01.2013, 00:53:53
  • carmenn
    carmenn

si eu am asteptat Iarna si poate vine Primavara....chiar... blanitza nu a mai venit la o cafea cu noi...

24.01.2013, 08:48:43
  • gemsgems
    gemsgems

Le-o avea si ea pe ale ei. :D Sanatoasa sa fie, ca sigur revine ea. :P

24.01.2013, 12:08:41
  • nicolebijou
    nicolebijou

Si eu ma gandeam ca o sa continue concursul. Imi placea foarte mult sa-l urmaresc.

24.01.2013, 13:49:01
  • forHOPE
    forHOPE

Intr-adevar a fost o etapa frumoasa in vietile noastre insa sa nu uitam faptul ca absolut orice are un sfarsit. Poate etapa urmatoare va fi cu o treapta si mai sus. Trebuie sa evolueze si concursurile, nu? :) sa fim din ce in ce mai buni ;)

24.01.2013, 14:35:40
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bunica mea -fie iertata-avea o vorba (despre ce inseamna sa fii musafir in casa cuiva):"Sa nu stai pana zice patul 'Du-te!' " Asa e bine sa se intample si cu concursurile,dupa parerea mea! E mai bine sa se incheie cand lumea inca e interesata de ele (cum e si cazul Anotimpurilor),e mai bine sa le ducem dorul si,daca o fi sa se reia,sa revenim cu o si mai mare bucurie la ele,decat sa nu ne mai intereseze si sa aiba o participare modica!

24.01.2013, 16:19:39
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Jewe, eu discutam doar de faptul ca este nine sa nu uitam...
    Din punct de vedere al organizatorilor, concursul a fost o experienta nu tocmai simpla si fara dragostea lor, daruirea lor, impreuna cu generosii sponsori, concursul nu ajungea la final. Despre toti cei care au pus umarul la acestr concurs vorbeam eu. Sunt oameni de aleasa omenie, plini de dragoste si daruire, care au facut mari eforturi (in timp ce ei insisi avea problemele por personale, ca fiecare om). Magazine care au renuntat la o parte din venitul lor, pentru a-l darui altora, in folosul comunitatii artistice. Nici de ei nu trebuie sa uitam.

24.01.2013, 18:40:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

"este bine sa nu uitam..."

24.01.2013, 18:41:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Cred ca m-ai inteles gresit,Gheorghita,n-am avut nici un moment intentia sa minimalizez munca,daruirea si suportul material al celor care au facut ca Anotimpurile sa se nasca,sa evolueze si sa ajunga un etalonde netagaduit!
    Eu am scris ceea ce am scris ca un ecou la vorbele Nicolei si ale Alinei gemsgems ca le pare rau ca s-a terminat si am glumit pur si simplu.Imi cer scuze daca ai inteles altceva.
    Bineinteles ca aceste concursuri au fost o piatra de temelie pt un nou tip de concurs pe forum,bineinteles ca s-au depus eforturi mari atat sufletesti cat si materiale,nimeni nu a uita si nu uita nici sponsorii,nici moderatorii,nici organizatorii!

24.01.2013, 19:21:27
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

ar trebui sa ma lasi sa te imbratisez...

24.01.2013, 20:09:58
  • carmenn
    carmenn

:))

25.01.2013, 07:52:47
  • forHOPE
    forHOPE

Cum e pe la voi? La mine ninge de dimineata intr-una...e atat de frumos...parca e Wonderland :D

25.01.2013, 12:26:40
  • soso07
    soso07

Esti fericita ! La noi nu are putere ... e o vreme de somn, ploaie si urat afara. Au fost cativa fulgi mai mari, dar tot aposi. Cred ca noi avem cod "gri" :)

25.01.2013, 12:57:20
  • gemsgems
    gemsgems

Eu m-am trezit dimineata cu pomii albi. :)) A nins mult si s-a asezat. Nu-mi venea sa cred. :P

25.01.2013, 13:18:52
  • carmenn
    carmenn

la mare ...este urat...ploua...cenusiu si nu-mi place deloc vremea asta...mai bine ningea...vreau sa vina primavara mai repede...:)

25.01.2013, 18:08:00
  • nicolebijou
    nicolebijou

Nu esti singura, Carmenn! :(

25.01.2013, 18:12:31
  • soso07
    soso07

Vine, vine ... E dupa colt :)

25.01.2013, 19:20:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Va mai aduceti aminte?
    " Ianuarie-Fe-Martie"...
    Ianuarie e aproape gata!
    Fe .. nu mai conteaza
    si iata cum trebuie sa ne preocupe inca de acum, problema Martisorului, Dragobetelui...

25.01.2013, 21:48:00
  • carmenn
    carmenn

da...........G am ceva interesant la Portrete...:)

25.01.2013, 21:54:44
  • soso07
    soso07

LEGENDA CURCUBEULUI

Cu mult timp in urma, la inceputul timpurilor, culorile lumii s-au certat. Fiecare dintre ele pretindea ca era cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai importanta, cea mai folositoare si cea mai iubita de oameni.

VERDELE spuse : : "Uitati-va la iarba, frunze si copaci. In mod evident vedeti si voi ca sunt cea mai importanta culoare. Sunt culoarea vietii si a sperantei. Uitati-va in jur si o sa vedeti ca sunt peste tot."

ALBASTRUL exclama : "Ganditi-va la cer si la mare. Apa sta la baza vietii si fara mine nu ar exista cerul albastru. Fara mine nu ar exista nimic !"

26.01.2013, 18:54:29
  • soso07
    soso07

PORTOCALIUL incepu si el sa se laude : "Eu sunt culoarea mancarurilor sanatoase ce dau putere. Morcovul, portocala si dovleacul au multe vitamine. Si atunci cand portocaliul umple cerul, la rasarit sau la apus, frumusetea mea este atat de evidenta incat toti se opresc sa ma priveasca cu admiratie si uimire".

Ei bine, ROSUL incepu sa stige : "Eu sunt conducatorul intregii vieti ! Sangele este rosu si sangele inseamna viata ! Eu sunt culoarea pasiunii si a iubirii !"

26.01.2013, 18:58:30
  • soso07
    soso07

GALBENUL rase : "Eu sunt luminos si cald. De fiecare data cand te uiti la o narcisa galbena sau la o floarea - soarelui, zambesti. Soarele, Luna si stelele sunt galbene, frumusetea mea este atat de evidenta incat oricine ma vede ramane de-a dreptul uimit !"

VIOLETUL se ridica in picioare si vorbi, dand foarte multa importanta spuselor sale : "Eu sunt culoarea imperiala a regilor. Oamenii puternici intotdeauna m-au ales pe mine deoarece eu sunt culoarea puterii si a intelepciunii".

La sfarsit, cu o voce joasa si timida, INDIGOUL spuse : "Cu greu ma observati, insa, desi sunt tacut, fara mine nu ati fi nimic. Aveti nevoie de mine pentru echilibru, contrast si liniste interioara".

26.01.2013, 19:04:46
  • soso07
    soso07

Argumentarile culorilor lumii au continuat, fiecare in parte laudandu-se, ridicandu-se in slavi si certandu-se. Fiecare in parte considera ca este perfectiunea intruchipata.
    In timp ce se certau din ce in ce mai tare, un fulger puternic lumina cerul. Incepu sa tune si sa ploua cu galeata. Culorile tremurara de frica si se stransera in brate pentru a se linisti una pe alta.

26.01.2013, 19:07:59
  • soso07
    soso07

Apoi, ploaia incepu sa vorbeasca : "Voi, culorilor, sunteti atat de nesabuite ! Va certati care este cea mai buna, fiecare incercand sa fie deasupra celorlalte. Nu intelegeti ca fiecare in parte a fost facuta cu un scop special, fiecare este unica si diferita ? Luati-va de maini si urmati-ma!"
    Facand ce le spuse ploaia, culorile se apropiara si se luara de maini. "De acum incolo, zise ea, cand ploua, fiecare dintre voi se va intinde de-a lungul cerului intr-un superb semicerc colorat. Curcubeul va fi un semn al PACII si SPERANTEI".

26.01.2013, 19:12:21
  • soso07
    soso07

Mi-e dor de concursul cu ANOTIMPURI, dar cine s-ar mai incumeta la organizarea unui asemenea eveniment ???

26.01.2013, 19:14:32
  • carmenn
    carmenn

ce frumos...:) parca-l vad pe cer dupa ploaie atunci cand razele de soare mangaie picaturile jucause.

26.01.2013, 20:24:15
  • soso07
    soso07

Da, dupa o ploaie de vara :)

26.01.2013, 20:40:09
  • ametist.shop
    ametist.shop

soso07,

Frumoasa legenda , mi-a placut .
    E bine cand gasim si lucruri frumoase in viata noastra .

27.01.2013, 15:16:19
  • soso07
    soso07

Ma bucur ca ti-a placut ! Sunt multe lucruri frumoase in viata, totul e sa deschidem bine ochii si sa le "vedem".

27.01.2013, 15:52:34
  • ametist.shop
    ametist.shop

E bine cand vedem partea plina a paharului .
    In viata avem parte si de lucruri ( evenimente )neplacute ,
    dar important e sa trecem peste ele cu usurinta , fara sa ne marcheze.
    Azi la noi e inorat si e frig afara , dar CURCUBEUL ne inveseleste .

27.01.2013, 16:15:10
  • gemsgems
    gemsgems

Parca are cineva pe lumea asta viata fara evenimente neplacute. :P Eu nici nu mai gandesc ca voi avea vreodata o perioada lunga de liniste si pace. Si nici nu ma mai gandesc la ele ca la evenimente rele. Le consider neplacute daca la sfarsitul lor n-am invatat nimic. :D

Sunt evenimente, ca moartea cuiva drag, pe care n-ai cum sa le consideri altfel decat triste si neplacute, ma gandesc. Din fericire, nu am avut parte de asa ceva prea des.

27.01.2013, 17:43:28
  • carmenn
    carmenn

sa nu ai prea des mai ales in perioada asta ...

27.01.2013, 19:14:00
  • forHOPE
    forHOPE

spuneti-mi va rog...daca trimit un colet in Bucuresti si destinatarul nu are in buletin adresa din Bucuresti (deoarece sta in chirie), intampina oare vreo problema la ridicarea coletului?

28.01.2013, 11:48:16
  • aigile
    aigile

Depinde de funcționara întâlnită... In mod normal, daca nu are adresa trecută in buletin, nu i-l dă...Mai degrabă la curier e posibil, pentru ca acolo contează CNPul.

28.01.2013, 11:51:57
  • gemsgems
    gemsgems

E foarte simplu. Trimiti cu POST RESTANT. Trebuie sa iti spuna doar numele complet si numarul oficiului postal. SI tu o sa scrii in loc de adresa POST RESTANT OP xyz

Daca trimiti la adresa, s-ar putea sa nu-i dea coletul, asa ca nu risca.

Daca trimiti la post restant nu o sa ii vina aviz acasa asa ca trebuie sa mearga sa verifice daca a primit coletul. La 3-4 zile zic eu, sa nu mearga degeaba.

Eu am primit colete numai la post restant, si in Bucuresti cat am stat acolo, si in Sibiu. Nu am avut niciodata probleme. Si am si trimis colete la post restant si au ajuns toate cu bine. O sa coste cu 1 leu mai mult sau asa ceva.

28.01.2013, 12:04:24
  • gemsgems
    gemsgems

Iar la curier, din experienta mea, nu conteaza nimic in mod deosebit. :P Daca sunt paltiti, poate sa ridice coletul si pisica, daca stie sa dea o semnatura. :))

28.01.2013, 12:15:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Post restant e mai sigur doar ca in Bucuresti trebuie sa sti exact sectorul si la ce Oficiu Postal merge coletul (numarul oficiului)

Prin curierat merge mai rapid (trebuie trecut numarul de telefon al destinatarului) dar te costa un pic mai mult.

In rest, prin trimiterile normale ale Postei Romane, daca nu are adresa de pe colet cu cea din buletin, nu i-l da si poate avea probleme...

28.01.2013, 13:43:30
  • nicolebijou
    nicolebijou

Mai este varianta de Priori Post, serviciul de curierat rapid al Postei Romane, care face tot livrari la domiciliu si este mult mai ieftin decat celelalte servicii de curierat ( aprox 8lei primul kilogram). Atata tot caq trebuie dus coletul la Priori Post, nu-l ridica ei.

28.01.2013, 14:02:44
  • gemsgems
    gemsgems

Prin post restant iti trebuie numarul oficiului postal in orice oras care are mai multe oficii, altfel te trezesti ca ti-l lasa "la Cuca Macaii". :P

Iar prin curier, cel mai ieftin cred ca e la Atlassib, unde mie imi ia 11 lei pentru coletele trimise in plicuri mici cu bule, fara ramburs.

28.01.2013, 14:06:53
  • forHOPE
    forHOPE

Va multumesc tuturor pentru informatiile pretioase! Sunteti niste draguti cu totii!

28.01.2013, 16:40:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

si tu...

28.01.2013, 17:31:22
  • carmenn
    carmenn

si eu....:)

28.01.2013, 20:46:02
  • soso07
    soso07

Si eu ?
    Eu cu ce-am gresit de trebuie sa fac matematica de clasa a VII-a ??? Ma ia cu ameteli :)

28.01.2013, 21:08:14
  • soso07
    soso07

De la sapte si jumatate facem exercitii si mai avem inca vreo ora ... Oameni bolnavi cu matematica asta ...............

28.01.2013, 21:11:05
  • soso07
    soso07

Am scapat mai repede :) Dar ce sa mai fac de la ora asta ?

28.01.2013, 21:47:03
  • carmenn
    carmenn

:)...

29.01.2013, 06:09:50