Forum: Orice altceva La o cafea...

• ametist.shop
    ametist.shop

Noapte buna si vise placute .

25.08.2011, 23:41:28
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna si somn usor !

25.08.2011, 23:46:05
  • blanitza
    blanitza

Eeee, am aparut eu pentru ca... si eu ma dau in vant dupa fluorina, am avut cateva pietre geme si-am facut o bratara din ele - pot sa va spun ca ai o senzatie de calm si delectare cand lucrezi cu aceasta binecuvantata piatra. Nici nu stiu care-mi place mai mult din cele ce mi-au trecut prin mana, insa Fluorina e la loc de cinste(poate pentru ca apare in diverse culori, care-am remarcat ca nu se amesteca, astfel incat aceeasi bucata sa aiba si mov, si verde sau galben). Va rog sa n-o considerati reclama, pentru ca nu este, iata bratara pe care am realizat-o cu minunea lui Dumnezeu - Fluorina(fluorit)!!! De cate ori o privesc, aceeasi senzatie de calm si delectare am, ca atunci cand am facut-o...
    www.breslo.ro/Product/Bratara-Dimineata-de-vara_390353

25.08.2011, 23:48:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hihi Gabita: stii ca-mi place la nebunie bratara asta!!!

Sa ma laud si eu...ziceam eu la un moment dat, cand se vorbea de perle, ca lucrez de zor...cu perle! Am lucrat 4 zile la setul asta... cate 7-8 ore pe zi

M-am innodat si eu odata cu firul :))) Si trebuie neaparat sa am si eu asemenea perlute mici mici mici chiar daca imi stric ochii de la insirat :D

www.breslo.ro/Sold/bijouxdemonange/Set-din-perle-seed---Manopera----La-comanda-rezervat-Alina-P_656946

Gata, acum chiar inchid pc-ul! ca am terminat toata treaba prin casa si ma asteapta patul :D

Noapte buna!!

26.08.2011, 00:14:41
  • havin
    havin

Ieri, la ora 22:14:18 ametist.shop a scris
    O.K. Dar cum facem teleportarea ?

Uite ce fete asculatoare sunt pe Breslo

sper sa fi fost o gluma... doar nu-si imagineaza cineva ca 'inspiratiile' mele au vreo legatura cu vreunul din subiectele de pe forum.... fie el chiar si atat de interesant ca cel de fata....

26.08.2011, 07:52:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

havin,
    daca citeai cum s-a desfasurat dialogul, ai fi observat ca
    nimeni nu ti-a adus nicio atingere,
    dimpotriva, poate trebuia sa te bucuri ca s-a prezentat un produs de-al tau
    pentru exemplificare.

Citeste cu atentie si vei vedea ca ametist.shop, a cautat sa-mi arate ca exista lucrari
    executate cu margele de Rubin-in-Zoisit. (Eu invitasem breslasii sa confectioneze bijuterii din aceasta piatra deoarece este foarte frumoasa)
    Glumind bineinteles, a postat lucrarea ta, ca sa imi demonstreze ca sant fete care au lucrat cu aceasta piatra.
    Mai jos, eu am si specificat acest lucru, ca piesa ta a fost lucrata cu mult inainte de a posta eu acel mesaj.

Regret ca dintr-un lucru bun si o intentie pozitiva,
    (totusi cineva ti-a apreciat lucrarea...)
    ai ales varianta de a intelege toatal pe dos si anume, sa te simti afectata.
    Daca consideri ca ti-a fost atinsa in vreun fel IMAGINEA ta prin postarile noastre,
    imi asum intreaga responsabilitate si voi avea grija de acum incolo, ca numele tau sau creatiile tale sa nu mai apara sub nicio forma pe aici.

26.08.2011, 10:43:25
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In toate postarile mele, am cautat sa nu reproduc niciun linck prin care sa exemplific vreo anume piatra, tocmai din aceste motive, pentru care ne-a scris havin.
    De asemeni, nu poti reproduce imagini cu pietre semipretioase si nu faci trimitere la vreun site. In momentul in care postam imagini de palte site-uri, intram in contradictie cu regulamentul Breslo, de a nu promova lucrari sau materiale de pe alte site-uri cu activitati similare.
    Cred ca fiecare are posibilitati sa acceseze informatii de pe ce site-uri doreste, pentru a-si lamuri unele aspecte legate de vreo piatra anume.

In toate postarile noastre, am cautat sa promovam creativitatea, sa apreciem munca fiecaruia iar rolul topicului este de a da informatii generale
    care sa fie utile TUTUROR breslasilor, tocmai in ideea de a promova competenta si pentru a ridica standardul calitativ al produselor vandute pe BRESLO si implicit,
    pentru face din acest acest site, un site cu reale potente concurentiale.

Este de neinteles cum unii dintre noi, pot interpreta atat de gresit intentiile noastre. Daca as fi fost rautacios, ar fi trebuit s-o atentionez pe ametist.shop (atunci cand a postat lucrarea lui havin) ca face publicitate mascata pentru havin si ca este de fapt o concurentza neloiala pentru alti mari artisti de pe Breslo,
    care la randul lor fac lucrari poate mai frumoase...
    Dar n-am fost rautacios.

Nu stiu daca acum imi pare rau sau nu dar, va rog pr toti, sa va mai abtineti sa exemplificati vreo piatra, prezentand linckuri (indiferent de unde)
    Multumesc pentru intelegere.

26.08.2011, 11:07:30
  • havin
    havin

wow, mi se pare cam rigida si usor exagerata reactia ta, nu crezi? adica, 2 posturi.... pentru o simpla interventie.... asa cum am spus in unicul (cred!) post de aici, citesc subiectul cu interes ( deloc eleganta exprimarea cu 'fata asta'...)
    am motivele mele (pe care nu doresc sa le astern aici) de a verifica si, pe cat posibil, evita sa fiu data de exemplu- indiferent de natura lui.
    multumesc si spor la treaba, am sa continui sa citesc....

26.08.2011, 11:16:49
  • tonycat
    tonycat

Buna dimineata,

D-le George, ca sa evitati alte discutii, pentru ca intr-adevar ca sa poti sa arati fie si numai ca exemplu cum arata o piatra sau alta prin intermediul unei lucrari de aici, trebuie sa ai acordul proprietarului, va propun sa va activati contul si sa incarcati in portofoliu poze cu pietre sau alte poze legate de pietre.
    Daca nu ai acordul proprietarului nu e corect sa aduci aici linkuri la lucrarile expuse la vanzare.
    Ieri m-a luat valul si am sustinut ceea ce am sustinut, nu regret, dar nu se merita discutiile pe tema asta.

Eu personal o sa imi activez contul, nu pentru vanzare, nu mai cred de mult in vanzarile prin Breslo, dar asta e problema mea, ca sa pot participa la alte actiuni muncitoresti.

E doar o propunere, nimic mai mult!

O zi frumoasa si un weekend luminos tuturor!

TonyTheCat

26.08.2011, 11:43:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

havin,
    sant din ardeal iar pe la noi, expresia "fata draga"; "fata asta" sau alte expresii legate de cuvantul "fata" , reprezinta un compliment.
    Gresala mea ar fi doar daca in spatele numelui haven ar fi un baiat (observa si aici, ca n-am spus "barbat" ci... baiat)
    In fond, fiecare interpretam cum vrem. Eu de exemplu, in orice dialog as cauta sa "deduc" prima data aspectul pozitiv al afirmatiilor.
    Niciodata nu citesc un text cu suspiciune sau cu gandul ca interlocutorul meu "vrea ceva necurat"

Mi-am recitit textul cu pricina (cel cu "fata asta"): ori sant eu mai greu de cap si nu inteleg unde am gresit, ori am gresit si mintea nu ma ajuta in exprimare si atunci sant obligat sa-mi cer scuzele cuvenite.

A doua postare nu era comentariu pentru tine ci lansasem rugamintea prietenilor care posteaza aici, sa nu mai repreoduca niciun linck exemplificativ, pentru a nu mai creea probleme asa cum s-a intamplat cu tine.

Chiar nu vreau sa avem schimburi de "cuvinte nepotrivite" intre noi.
    N-as vrea sub nicio forma ca rautatea, invidia, barfa, egoismul, fariseismul, sa-si gaseasca loc pe acest topic.

Sper sa nu te mai intalnesti cu "rigiditatea " sau lipsa mea de "elegantza".
    Dar, prefer sa-mi arat defectele, asa cum sant, decat sa ma prefac intr-un Fat Frumos calare pe un cal alb.
    Cel putin sti de unde sa ma iei si unde sa ma pui.
    (Chiar daca m-ai pus pe lista neagra, macar stiu unde is)
    Iti doresc si tie mult succes in tot ceea ce faci.

26.08.2011, 11:49:31
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

tonycat,
    Este corect dar revin:
    intentia era de a exemplifica ceva si nici de cum de a duce deservicii cuiva.
    Acasa, fiecare in fata monitorului sau, poate cauta tot ce doreste.
    Imi pare sincer rau de acest incident.

Cred ca ar trebui deschis un alt topic specializat doar pe exemplificari
    asa cum spuneti dumneavoastra. Atunci, nimeni n-ar mai avea de obiectat.
    Multumesc pentru obesrvatii si propunare.

26.08.2011, 11:56:55
  • tonycat
    tonycat

Am inteles perfect care a fost intentia, nu trebuie sa dramatizati, hai sa renuntam la exemplificari, daca vrea cineva sa isi aduc aici linkul catre o lucrare e liber sa o faca. Chiar nu se merita atatea explicatii. Nu sunteti dator nimanui sa explicati ceva.
    EndOfStory!

26.08.2011, 12:03:55
  • alexabiju
    alexabiju

trist , foarte trist : una dintre putinele subiecte interesante de pe aici , se termina astfel :(

26.08.2011, 12:17:56
  • alexabiju
    alexabiju

rectific : unul

26.08.2011, 12:18:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pai cine-a zis ca se termina, Alexa?! Na, mai sunt si mici scantei... Sa nu ne plictisim de prea mult drum lin si sa ne-o luam in cap poate :D

Buna dimineata!

Azi ma simt mai bine!! Sper sa reusesc sa citesc tot, si de ieri!

26.08.2011, 12:49:08
  • Live
    Live

Să nu rămână niciun colţişor fără ceartă!!! Perfeeeect!!!!

26.08.2011, 17:12:13
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:d

cred ca e caldura de vine, ne face mai iritabili :D

26.08.2011, 17:27:56
  • carla69
    carla69

Mama toata ziua am avut nervi,pe orice,ma bucur ca nu numai eu

26.08.2011, 20:26:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ahh eu de cateva zile sunt asa Carla! :D

26.08.2011, 20:28:52
  • Simina
    Simina

E o afectiune generalizata????? Eu simt ca explodez de vreo saptamana, acum o ora boceam de zor, pentru un motiv cat se poate de pueril. Ce naiba se intampla???? Nu sunt eu cine stie ce certareata, dar in ultima perioada i-am mustruluit pe toti ai mei!!!:):):)

26.08.2011, 20:59:57
  • Simina
    Simina

Chiar asa, hai sa lasam supararea deoparte, ar fi pacat ca pentru o neintelegere sa stricam frumusete de subiect!!!!

26.08.2011, 21:01:21
  • Live
    Live

Dacă spun ce cred eu despre nivelul ăsta de agresivitate crescut...probabil că veţi suna la 112, trimiţând ambulanţa după mine, dotată cu nişte băieţi voinici, care vor aduce cu ei o cămaşă albă, cu mâneci foarte, foarte lungi...

26.08.2011, 22:22:51
  • Simina
    Simina

Eu sunt curioasa, Cris. Ia sa auzim, poate ai niste sfaturi despre cum rezolvam problema!!!:):):)

26.08.2011, 22:25:19
  • Live
    Live

Înainte de toate, stimată doamnă Simina, permiteţi să vă salut şi să raportez că am nişte frumuseţi de pietroaie!!!! Nu mă pricep la chimie, dar mi-a venit să spun, când le-am văzut, că "UIte oxizi şi sulfaţi!". Cred că am devenit geniu, pt 2 secunde. Acum mi-a trecut.:D

Agresivitatea, deci... Aţi urmărit cât de cât ştirile, în ultima vreme? Am impresia că, pe lângă creşterea pas cu pas a agresivităţii prin emisiuni diverse, lipsuri etc...au băgat şi un pic de atacuri PSI. Cred că trebuie să avem mereu în minte ideea de a ne controla, de a ne "construi" zid de apărare (rugăciunea ajută), de a transmite cât mai multă iubire celor din jur şi nu numai lor.

26.08.2011, 22:29:50
  • Simina
    Simina

Ma bucur ca iti plac!!! Si eu sunt absolut indragostita de ale mele, le-am asezat pe terasa si chiar acum ma duc sa le salut!!! Imi place sa le tin in palma, sa le admir, bine ca nu m-a prins sotul cand le pupam, ca intra la banuieli si chema ambulanta de care vorbeai tu!!!:):):)

26.08.2011, 22:32:56
  • carla69
    carla69

Asa nu se mai poate!Am facut bagajul,mergem 3 zile la bai!In apaaaa!!!

26.08.2011, 22:35:54
  • Simina
    Simina

Si cu atacurile, totul este posibil. Am invatat sa nu mai spun ”sunt prostii”, doar pentru ca nu am vazut eu asa ceva pana acum. Astazi m-am suparat rau, dar rau pe soacra-mea, bine ca nu era langa mine, ca ajungeam la stiri!:):):)
    Da, trebuie sa ma rog mai des, in ultima vreme am devenit mai rea decat e cazul!:)

26.08.2011, 22:38:42
  • Simina
    Simina

Va las acum, ma duc sa fac un dus rece, sa-mi treaca!!!!!:):):)
    Si noapte buna si linistita sa aveti!

26.08.2011, 22:41:54
  • Live
    Live

Bine că nu sunt singura "cu capu'"!:D :))
    Nu îmi permit să vorbesc despre răutate, că nici pe mine nu scrie icoană de-nchinat! Dar...da, depinde mult şi de noi să ne potolim. Despre soacre...mai bine să nu vorbim, zic!:D
    La băi, ha!? Ce bătaie ţi-aş trageeeeee!!!!! :)) Da' încerc să fiu mai bună. Îţi voi doar împinge bătaia, deci.:D

26.08.2011, 22:44:47
  • Live
    Live

Somn uşor, doamnă!:)

26.08.2011, 22:45:10
  • blanitza
    blanitza

Da, se mai iutesc oamenii de caldura, zic si eu asta, pentru ca ieri am avut o zi turbulenta ceva de speriat, am intalnit oameni GROBIENI si MAHALA, cum n-am vazut demult, parca iesisera de sub o piatra, ceva...
    Sa revenim, subiectele noastre preferate au stagnat pe motiv de explicatii si celelalte, in consecinta cred ca e momentul cel mai potrivit sa te felicit, draga Andra, ce ai facut tu acolo, cu perlutele acelea, e ceva absolut demential, eu n-as fi putut face asa ceva nici intr-o mie de ani....BRAVOOOOO!!!!!!
    Cum despre minunata perla, Gheorghitza ne-a vorbit foarte frumos deja, as mai putea adauga si eu doar un aspect legat de ele - perlele Biwa sunt chiar interesante ca forma, iar cele Coin - I'm in love with them!!!
    Pentru ca pana acum nu a aparut aceasta piatra in discutie, as vrea sa lansez rugamintea de-a prezenta si discuta putin si despre Howlit, substitutul mult mai ieftin al Turcoazului. Sincera sa fiu, asa frumoase margele de howlit am vazut de curand, incat trebuie musai sa fac si eu ceva - colieeeer!!!!
    Noapte buna, dragii si dragele mele!!!

27.08.2011, 01:21:03
  • soso07
    soso07

Da, Gabitza, si mie mi-a placut Howlit-ul. L-am combinat cu Turcoaz (reconstituit) si am facut niste seturi frumusele, de vara.

27.08.2011, 09:43:56
  • ametist.shop
    ametist.shop

HOWLITUL
    -Este o piatra a artistilor
    -Este o piatra a progresului

Sanatate: scade stresul si durerea, purifica sangele, benefic pentru dinti, oase, tesuturi delicate, confera energie si vitalitate, reduce tensiunea musculara, echilibreaza nivelul calcemiei, scade insomnia

SCADE - spiritul critic, egoismul, INCAPATINATREA

27.08.2011, 09:58:51
  • soso07
    soso07

Despre Howlit, numai de bine. Ar trebui sa-l si port. M-ai convins, ametist!

27.08.2011, 10:09:59
  • blanitza
    blanitza

Da, la caz de nevoie, howlitul sare-n ajutor si reechilibreaza atmosfera...
    Am remarcat ca i se mai spune si magnezit/turcoazit, si prezinta culoarea alb cu irizatii negre, verzi sau bleu-ciel(varianta tratata termic).
    Are duritatea intre 3,5-5,5 si este considerat un bun inlocuitor pentru turcoaz, pentru ca e mult mai accesibil la pret.
    Legat de efectele sale spirituale, sa le zicem, se pare ca este recomandat celor ce au tendinta sa vada lucrurile numai in alb sau negru, sau care iau totul prea in serios. Interesanta pietricica...

27.08.2011, 20:42:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Completez in plus la ce a postat ametist.shop:

Sovaiala, confuzia, deruta,
    sant sublimate de cristalul de Howlit.
    Indeparteaza furia, teama si nesiguranta din care cauza
    se recomanda in primul rand celor care se angajaza in realizarea unor proiecte
    sau actiuni de amploare.
    Induce disceramant, entuziasm, calm.
    Favorizeaza o comunicare libera, deschisa, de la inima la inima.

29.08.2011, 22:30:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Alaturi de Magnezit, Howlitul vopsit albastru-verzui,
    este cel mai bun inlocuitor al Turqoazului.
    In ultimii ani, China importa masiv Howlit pentru
    "a-l prelucra si transforma" in Turqoaza

29.08.2011, 22:33:54
  • blanitza
    blanitza

Acuma, eu n-am inteles un lucru - howlit si magnezit e una si aceeasi piatra? Nu-mi place deloc faptul ca e atat de chinuit, sarmanul, culoarea lui de la natura - alb cu irizatii, mi se pare atat de discreta, nobila, eleganta, da' nu-i lasat in pace, trebuie sa fie vopsit in toate culorile curcubeului!!!

30.08.2011, 00:41:51
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

si mie tot howlitul natural, alb imi place!!!

howlitul si magnezitul nu sunt acelasi lucru!

howlitul este hidroxid de calciu borosilicat, facand parte din sublclasa silicatilor si a boratilor. este piatra ornamentala.

magnezitul este carbonat de magneziu, din subclasa calcitului. Poate fi confundat usor cu dolomit.

howlitul este alb cu vinisoare gri pana la negre.
    magnezitul este alb sau gri cu vinisoare galbene sau maronii

duritate:
    howlit: 3.5
    magnezit 4-4.5

urma lasata de ambele este alba.

clivaj:

howlit: absent
    magnezit : perfect (in 3 directii)

30.08.2011, 03:17:00
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ambele sunt utilizate pentru imitarea turcoazului :)

30.08.2011, 03:17:25
  • blanitza
    blanitza

Mersi, Andra, esti o scumpa!!! Oare ce-i cu Gheorghitza, mi-e taaaaaare dor de el...

30.08.2011, 12:32:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

C O R A L

Reprezinta scheletul calcaros al unor animale marine (de ex. celenterate)
    care formeaza polipi colniali. Organismul propriuzis (coralul) se numeste Corallium
    Rubrum care, impreuna cu Madrepora Cervicornis, traieste in marile tropicale, unde au format recife si atoli.

Coralul, este un Carbonat de Calciu (Ca Co3) iar numele sau pare sa derive ori dintr-un cuvant CELTIC (CORAL) ori din grecescul Korallion.
    Este opac si se poate prezenta in urmatoarele culori:
    Rosu (Morro)
    Roz (Momo)
    Roz-alb (Coral Patat cules de la -200 m)
    Albastrui
    Argintiu-sidefos (Piele de inger)

Poate mat pana la sticlos,
    Spartura aschioasa.
    Clivaj absent
    Duritate: 3,5-4

Iata cateva tipuri de coral dintre cele mai cunoscute (sant peste 2000 de specii):
    -Coral Spongios (sta mai mult lipit de recifuri)
    nu este o varietate rara sau pretoasa, deoarece se gaseste din abundenta. In stare naturala poate avea nuante rosu, purpuriu sau galben.
    Acest tip de coral, este de vregula vopsit sau colorat artificial.
    Fiind foarte ieftin si aflandu-se din abundentza, acest coral este vandut drept Coral Pretios sau nobil care este foarte scump.
    Marea majoritate a Coralului ROSU vandut pe piata, este de fapt Coral Spongios
    "prelucrat"...
    Negru

30.08.2011, 19:34:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Sorry, cuvantul "negru" n-are ce cauta la sfarsitul textului.

30.08.2011, 19:39:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

- Coralul NOBIL PRETIOS are o culoare ROSU-MEDIU. Acest Coral, in stare naturala nu arata prea grozav. Este nevoie de truda multa pentru a obtine o margea, un caboson sau un pandantiv... Apoi, lustruirea lui este un proces complex si necesita manopera multa.

Tot ce vedeti pe piata Coral ROSU sa nu va imaginati ca este CORAL NOBIL PRETIOS.
    Este de fapt, Coral Spongios...VOPSIT FOARTE FRUMOS...
    Si aceasta, deoarece Coralul Rosu Natural este FOARTE,FOARTE SCUMP...
    As da un exemplu similar: Howlitul vopsit albastru-verzui si vandut ca Turqoaza...

30.08.2011, 19:46:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

- CORALUL ROZ (MOMO) are o culoare rosu-deswchis, roz, sau roz-portocaliu (somon) adesea cu pete albe.
    -CORALUL MORO are o culoare rosu-sangeriu. Este varietatea cea mai rara si mai scumpa.
    -CORAL ROSU JAPONEZ este tot o varietate rara si scumpa dar inferior Coralului MORO deoarece are si niste pete albicioase.
    -CORAL PIELE DE INGER are o incantatoare si superba culoare roz-trandafirie cu pete albicioase sau rosu-deschis
    -CORALUL NEGRU este un coral aflat in prima perioada de descompunere si nu este scump.
    -CORALUL AURIU are o textura si luciu rasinos (in cele mai multe cazuri este lacuit artificial.
    -CORALUL ALBASTRU este cel mai ieftin coral dar arata minunat ca piatra pretioasa pentru bijuterii.

30.08.2011, 20:14:01
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Coralul natural, nu are uniforma culoarea. Cand gasiti Coral stralucitor si intens colorat, sa stiti ca puteti avea dubii imprinta lui;
    Osul, Portelanul, Sticla, materiale sintetice sant cele mai folosite materiale pentru
    COPIEREA Coralului.
    De regula Coralul sculptat industrial este de natura artificala (sintetica) (Aici poate intra in discutie Coralul Alb sculptat (prelucrat) industrial.

30.08.2011, 20:18:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Va reamintesc pozitia diferitelor cristale in cadrul formulei subtile a Carbonatilor:
    -CALCIT: Originarul
    -ARAGONIT: Discernamant
    -PERLA; Delicatete
    -C O R A L : PROTECTIE

Pornind de la aceste constatari, abea de acum incolo putem vorbi despre rolul Coralului si efectele sale benefice asupra omului.
    Daca este cineva caruia ii place Coralul si doreste mai multe informatii, sa ne spuna si noua si poate vom reusi sa parcurgem cat de cat unele aspecte mai importante.

In cazul in care nu santeti interesati acum, lasam pe alta data si va spun
    O SEARA FRUMOASA !

30.08.2011, 20:26:07
  • ametist.shop
    ametist.shop

CORALUL numita si piatra controlului.

- aduce putere, stabilitate si siguranta interioara;
    - dinamizeaza vointa si afectivitatea;
    - aduce voiciune, veselie, bucurie;
    - insufla dorinta de actiune;
    - atrage iubirea;
    - confera curaj, bun simt, intelepciune.

In plan fizic:

- reduce colesterolul andurile violente;
    - regleaza circulatia la nivelul capilarelor;
    - regleaza digestia, arsurile la stomac;

30.08.2011, 20:31:30
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

MA BUCUR TARE MULT CA TE REGASESC ametist.shop...

30.08.2011, 20:36:48
  • ametist.shop
    ametist.shop

SI NOI ,
    desi noi nu am fost nicaieri Tu ai avut o pauza sper odihnitoare.
    Te -am epuizat , nu ?

30.08.2011, 20:41:05