Forum: Orice altceva "loc de dat cu capul/bata" pe forum :)

• Rostogol
    Rostogol

@bijoux - hahaha!

Am asteptat sa apara oficial rezultatele concursului, dar in continuare mi se pare ireal. So thanks, i guess! Cine sunt eu sa refuz o super-masina de cusut :)) Sper doar sa fac cu ea ceva care la un moment dat sa justifice toate felicitarile nemeritate de aici. La vara facem rochite, da? :D

Cat despre cine e in spatele nebuniei, promit sa ii scurtez pantalonii gratis toata viata :) Best christmas present ever! :) Oricat de chestionabila a fost moralitatea gestului, i can only hope it happens to them (you, if you're reading) sometime.

Si felicitaaaari tuturor!

02.12.2010, 19:31:36
  • HandmadeTherapy
    HandmadeTherapy

1. wow Monica, super idee, ma mir ca nu ai spus deja "I rest my case" :)
    2. posteaza careva fara sa citeasca topicul??? lol
    3. omaga ftl, nu as fi zis ca lumea are atata timp liber, oare cum e???
    4. si da, exista in lume o chestie ce genereaza voturi automat, simplu de facut de un itist putin bright/exista companii cu mii de angajati care au toti acelasi ip extern, soooo chestia cu acelasi ip e total nerelevanta...
    5. Monica, asa-i ca tu ti-ai luat popcornu imediat dupa ce ai scris topicu? ;)

03.12.2010, 04:01:05
  • danagaitan
    danagaitan

Cel mai tare concurs ever! Multumiri pentru atmosfera din culise!
    "Bradula"/ "hartia franjurata" / whatever va multumeste, de asemenea, pentru toate cuvintele fumoase si pentru sustinere. ;) Cred ca e si "globista" pe undeva si va citeste din umbra. Sigur are si ea cateva multumiri! :)

Multumiri si sitului Breslo pt organizare si gazduire.... si, nu in ultimul rand, multumiri sponsorilor. Tare, tare frumoase premiile, trist final de concurs.
    Si gata, ca nu suntem la Oscar.
    ------------------
    Asa ca feedback de adaugat langa cel de sus:
    - ceva mai multa obiectivitate din partea Breslo
    - regulament mult mult mai strict
    - mai multa transparenta

Ah, era sa uit! Felicitari castigatoarelor!!!
    Numai bine va doresc!

03.12.2010, 10:13:21
  • BohemianSin
    BohemianSin

Monica, abia astept sa vina vara!

Bwe, dupa ce scanezi cartile alea poate le putem cumpara care cumva din magazin la tine :))))))

Felicitari tuturor si abia astept sa vad revista!

03.12.2010, 11:27:54
  • user21
    user21

cate exemplare ar fi fair sa pun?
    :))

03.12.2010, 11:47:51
  • BohemianSin
    BohemianSin

pai unul pt. mine, ca dupa ce il cumpar de la tine il vand mai departe, si uite asa scoatem Romania din criza!

03.12.2010, 12:37:27
  • mssdelilah
    mssdelilah

:)))

03.12.2010, 13:42:05
  • lanca
    lanca

ma intreb, ce s-ar fi intimplat daca se vota prin SMS?!? :)))))))))))

03.12.2010, 15:02:10
  • isabela200578
    isabela200578

:)))).BWE sa rezervi un exemplar si pentru mine.Dar incearca sa nu pui prea multe produse in stoc :P.

03.12.2010, 15:20:00
  • Zebru
    Zebru

Leti, unul mie gratis, desigur, ca doar suntem buddies. Sau ce, credeai ca iti suflu in ceafa de pe locul 4 chiar degeaba?! :)))

03.12.2010, 18:14:47
  • user21
    user21

bine fetelor.
    ma gandeam la "nuduri masculine".
    e ok...nu? :)))

03.12.2010, 20:04:51
  • peticel
    peticel

Bijouxdemonange - ai grija sa nu-ti pierzi ideile :))

03.12.2010, 21:00:18
  • banana
    banana

@ Luigi

Eu as mai adauga ceva la feedbackul tau
    - 3 produse de prticipant iar e un pic mult si asta a fost un motiv din care era incarcata lista de produse. Poate gasita o alta regula care sa reduca un pic numarul. Si da se incarca bine fereastra dar sa alegi din 273 produse e mult.
    - sa nu se incurajeze de echipa Breslo promovare anumitor produse (scrierea unui articol despre un produs din concurs). NU e fair fata de cei 272 care nu beneficeaza de acea promovare.

O zi frumoasa!

04.12.2010, 11:53:06
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@artemiza : ba da :)))

@Monica: :D

@peticel: sa stii ca a doua zi, adica joi, avand o durere de cap foarte mare, care a cedat doar putin la pastile, m-a impiedicat sa imi mai pun in ractica ideile asa cum aveam in plan. Am lucrat cate ceva, dar la un moment dat, am ajuns la un colier la al carui componente le-am facut, desfacut, asezat intr-un fel, razgandit si tot asa si pana la urma a trecut ziua si n-am mai facut nimic :)) Asa si ieri, am fost mai putin productiva :))

04.12.2010, 13:19:45
  • arabela
    arabela

@ banana

Nu stiu daca aparitia in articole a influentat in vre-un fel voturile, sau cel putin nu la mine, eu am avut doar 17 si 19 voturi, chiar daca a aparut intr-un articol pe blog ;)

Dar ca principiu ar fi intradevar mai fair sa se scrie articolele pe tema produselor dupa decernarea premiilor.

05.12.2010, 00:34:12
  • BohemianSin
    BohemianSin

Nu sariti in capul administratorilor pentru articol. A fost vointa proprie neincurajata de nimeni, so, sariti in capul meu!Eu sunt calita :)))))
    Reactia mea a fost generata de anumite imprejurari, poate ca am gresit, daca am gresit, imi cer scuze!

Si eu sunt ofticata ca nu am aparut in articol!:D:P

Nici nu avem cum sa scriem articole la prezentul concurs!Produsele prezente in concurs sunt deja vandute si pana la urma se premiaza poza cumparatorului...deci nu prea are relevanta!

Sa ma abtin sa scriu despre un magazin sau altul din care s-a cumparat si al carui produs va participa, nu pot!Pai eu ce fac daca se inscriu cumparatori cu produse din 200 de magazine?O sa scriu despre ce ma inspira la momentul respectiv, indiferent de produsele care participa!

05.12.2010, 01:25:11
  • lanca
    lanca

la mine nu se vad pozele inscrise in noul concurs oficial. ce rau imi pare!!!! :))

05.12.2010, 11:16:29
  • Funtasticus
    Funtasticus

Lanca, ne cerem scuze, este un bug. Se repara in cel mai scurt timp.

05.12.2010, 12:03:01
  • lanca
    lanca

multumesc frumos!

05.12.2010, 12:07:39
  • user21
    user21

omg! pisica asta e for real? :)))))

05.12.2010, 14:32:13
  • lanca
    lanca

e un motan ce da cu capul cind e nervos, asa ca se potriveste manusa (de blana :P) cu topicul :))) il cheama LELU :D

05.12.2010, 14:41:30
  • gariana
    gariana

nici eu nu pot vedea pozele din concurs

05.12.2010, 15:07:03
  • magiccraft
    magiccraft

Lanca, pisu este superb... si cred (din foto) ca esti posesoarea unui Chocolate point... oricum sunt cam 15 varietati de culoare la pisicutele birmaneze. Poate este nascut prin aprilie si o fi si el un Aries de are "naravul' de care zici :)).

Si eu am incercat sa vad pozele, dar nica nu se vede :D

05.12.2010, 15:53:20
  • lanca
    lanca

da, Eleonora, e nascut in aprilie :P
    nu stiu ce fel de birman este, dar e taaare incapatinat si ranchiunos :) da' tot imi vine sa-i maninc botul ala negru, de drag :D

05.12.2010, 16:15:49
  • issa
    issa

Tare simpatic LELU ! ;) Si eu am 2 bucati motani...sunt cam nesuferiti dar mi-e tare drag de ei :) Am un tigrisor si ''o copie'' de turkish van.

05.12.2010, 22:23:44
  • lanca
    lanca

ah, issa, nu-mi spune, mor dupa tigrati :)

05.12.2010, 23:51:45
  • lanca
    lanca

tot nu se vad fotografiile postate in concurs :(

05.12.2010, 23:56:45