DASH - sapun cu ulei de dafin si lapte de orez, 100% natural, pentru piele sensibila.

18,36 LEI

Inspirata de sapunul traditional marocan, mi-am dorit sa ma bucur de magicul ulei de dafin intr-un sapun care sa contina si unt de shea (pe care il iubesc pentru cat de bun e cu pielea) si ulei de cocos (ca sa faca multa spuma) si unt de cacao (ca sa nu se consume usor). Asa a aparut DASH (DAfin, SHea), un sapun fara uleiuri esentiale dar cu un miros puternic, specific uleiului din fructe de dafin, pe care-l contine in cantitate generoasa (20%). Acest ulei (laudat, pe buna dreptate, de toata lumea) lucreaza sinergic cu untul de shea si cu uleiul de masline extravirgin aducandu-si aportul la crearea unui sapun cu proprietati fantastice pentru fata, corp si par. Pentru a suplimenta senzatia de catifelare ce va fi simtita imediat pe piele am inlocuit apa cu lapte de orez si am adaugat fibre de matase naturala Tussah.
Cui recomand DASH? Oricarui tip de piele, pentru igienizare; persoanelor cu piele uscată, fragilă, congestionată, sensibilă, cu acnee, rozacee, eczeme, psoriazis sau dermatite; pentru spălarea părului, indiferent de tipul de par; pentru curatarea tenului; poate fi folosit de mame care alapteaza sau pentru copii, inca de la nastere. Practic, nu are contraindicatii.
Va spun, fara sa exagerez, ca este cel mai fin sapun pe care l-am facut pana acum. Sunt sigura ca o sa va placa!
Ingrediente (in ordine descrescatoare): lapte de orez, ulei extravirgin de masline (presat la rece, provenienta: Spania), ulei de dafin (virgin, presat la rece), unt de shea (presat la rece, certificat organic), unt de cacao, ulei de cocos, NaOH, fibre de matase naturala salbatica.
Este lucrat prin procedeul "la rece" pentru ca ingredientele sa isi pastreze cat mai bine proprietatile minunate si sa le transfere pielii.
Nu contine coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor (culoarea finala a sapunului uscat complet depinde mai ales de concentratia de ulei de dafin si variaza de la verzui pana la un cafeniu cald sau auriu ). Nu contine uleiuri esentiale sau alt parfum. Pentru ca nu contine ulei de palmier este si un produs 100% ecologic.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: fibre de matase naturala salba, lapte de orez, sapun de Alep, sapun natural, ulei de cocos, ulei de dafin virgin, ulei extravirgin de masline p, unt de cacao, unt de shea presat la rece

Dimensiuni: 100 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023