INFORMAȚII PREȚIOASE!!!

1 LEI

M-am gândit să scriu câteva cuvinte despre motivele pentru care ar trebui să folosim produse naturale pentru îngrijirea personală:
După cum spune literatura de specialitate pielea este cel mai mare organ al corpului și absoarbe până la 70% din substanțele cu care vine în contact, iar circa un sfert din sângele uman circulă prin piele. Cu siguranță niciunul nu dorim să ne îndopăm voluntar cu substanțe sintetice pe care nici nu le putem pronunța, menite să ne păcălească simțurile (coloranți și parfumuri, esteri, ftalați, parabeni, SLS, triclosan, siliconi) și despre care despre care nu știm cu certitudine cum sunt asimilate de corpul nostru :). Aceste substanțe sunt extrem de dure cu pielea, pe care o usucă și o privează de bariera ei naturală, lăsând-o expusă toxinelor, infecțiilor ori altor tipuri de probleme. În plus, trebuie să ținem cont că, de fiecare dată când folosim cosmetice comerciale, eliberăm în mediu aceste substanțe ce sunt extrem de poluante.
Accesati link-ul de la descrierea magazinului "Pur si Simplu" și o să vedeți "povestea cosmeticelor" relatată într-un mod foarte simpatic.
Mă bucur să văd că cele mai multe persoane care ajung la mine sunt tinere, acest lucru spune multe despre cum în ultimii ani, devenim cu toții din ce în ce mai conștienți despre beneficiile produselor naturale în general. Am început să realizăm efectele dăunătoare ale chimicalelor asupra corpului nostru, atât pe termen scurt cât și pe termen lung.
Cosmeticele naturale conțin exclusiv ingrediente naturale, marea majoritate de proveniență vegetală, cum ar fi: unturi și uleiuri vegetale, uleiuri volatile, extracte și pulberi din plante, argilă, aloe vera, produse ce au toate efecte hrănitoare pentru pielea noastră. Aceste ingrediente răsfață pielea, hidratând-o în mod natural, combătând deshidratarea și uscarea, luptând cu semnele îmbătrânirii acesteia. Sunt perfecte pentru pielea sensibilă, alergică, acneică pe care o calmează și ajută la regenerarea ei. Poate ați observat deja că după folosirea unui săpun natural pielea normală nu mai are nevoie de emoliere suplimentară. În plus, datorită uleiurilor esențiale și platelor aromatice conținute, putem face aromoterapie, cu efecte minunate împotriva stresului, insomniei sau depresiei; astfel, oricine se poate revigora, relaxa, calma sau energiza.
Săpunul este poate cel mai frecvent produs cosmetic utilizat, de fiecare dintre noi. De aceea cred că este și cel mai indicat produs cu care să începem a trăi mai sănătos și mai curat. Atunci cand este fabricat prin metoda "la rece" săpunul natural, păstrează nealterate proprietățile uleiurilor folosite, rezultând un produs cu adevărat sănătos pentru piele, foarte bogat în glicerină naturală, hrănitor, blând cu pielea dar și cu mediul, întrucât săpunul natural este complet biodegradabil. Uleiurile și unturile vegetale precum și celelalte ingrediente ce intră în compoziția săpunului natural abundă în antioxidanți, enzime, vitamine și minerale ce joacă un rol important în sănătatea și aspectul pielii.
Deodorantul natural este, cel putin în magazinul meu, unul dintre cel mai bine vândute produse și asta se datorează mai ales mediatizării nocivității ingredientelor din antiperspirantele convenționale. Acestea sunt pline de parabeni, SLS, aluminiu care este dovedit cancerigen și responsabil de boala Alzheimer și multe alte chimicale cu rolul de a bloca glandele sudoripare. Heeei, asta nu e OK: glandele sudoripare au ca funcție naturală producerea transpirației pentru răcirea corpului și eliminarea toxinelor rezultate din metabolismul celulelor. Această sudoare are un miros specific, ce se datorează reacției dintre transpirație și bacteriile de la suprafața pielii. Deci, să transpirăm, e normal și bine chiar!!! Să mirosim urât nu e bine dar de aceea folosim deodorantul natural :)
Cremele, unturile și lotiunile de corp sunt răsfățul pe care-l putem acorda pielii noastre oricând avem chef sau nevoie. Ele vor hidrata și emolia pentru un timp îndelungat de aceea nu va fi niciodată nevoie ca aplicarea să se facă după fiecare duș, mai ales dacă folosim pentru spălare un săpun natural.
Balsamul de buze nu trebuie să lipsească din trusa de îngrijire a unei persoane interesată de cosmeticele naturale. În general acestea conțin unt de cacao care este un excelent filtru UV și ceară de albine cu rol în protejarea buzelor de deshidratare. Așa că, fie vara, de soare sau iarna, de ger, este obligatoriu să nu lăsăm neîngrijită nici această parte a corpului nostru.
Eeei și cam atât, o să revin cu completări, pe măsură ce imi mai vin idei.
Aceste informații prețioase sunt gratuite, așa că nu are rost să le cumpărați :)
Spor la cumpărături!!!

Am simțit nevoia să exemplific modul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele conțin date despre ingredientele conținute, modul de utilizare, data manufacturării și greutatea. Ultima fotografie ilustrează aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024