MAMA'S ROSES - săpun 100% natural, vegan.

19,44 LEI

Acum din rubrica "Dacă ți-a plăcut...vei iubi" îți prezint noul MAMA'S ROSES, rețeta îmbunătățită pe care o vei iubi - cu lapte de cocos. Da, de acum înainte se pot bucura și veganii de acest săpun din care am înlocuit laptele de vaca cu lapte de cocos, proaspăt preparat de mine și fiica mea (ne distrăm și noi :) )

Pentru că fiecare petală de trandafir folosită la crearea acestui săpun provine din grădina părinților mei, iar MAMA este cea care s-a ocupat de culegerea, uscarea și păstrarea lor în condiții ideale :).
Am gândit cu mult timp în urmă rețeta acestui săpun și de timp am avut nevoie pentru ca uleiul de trandafiri să fie gata și bun de utilizat. Am pus la macerat, în ulei de cocos, petale frumos mirositoare de trandafiri și în aproximativ 4 săptămâni am obținut un ulei aromat care are și proprietăți fantastice pentru piele: îmbunătățește circulația stangelui, acționează ca puternic hidratant al țesutului, redă pielii luminozitatea, hrănind-o și calmând-o, regenerând-o în profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele.
Sufletul acestui săpun rezultă din combinația imbatabilă a uleiurilor esențiale de geraniu și de ylang-ylang, folosite împreună atât pentru apropierea olfactivă de mirosul trandafirilor cât și pentru proprietățile de regenerare celulară, îngrijire a tenurilor cu probleme; sunt excelente tonice cu efect antirid și anti-age, afrodisiace, stimulante ale sistemului nervos, combat depresia și funcționează eficient împotriva bacteriilor și fungilor.
Datorită unturilor și uleiurilor vegetale (ex.: shea, cacao, germeni de orez, ulei de trandafiri) adaugate la sfârșitul procesului de saponificare pentru a-și păstra cât mai mult din minunatele proprietăți, pot recomanda acest săpun oricărui tip de piele, dar, mai ales, celei uscate/deshidratate. Poate fi folosit pentru față, corp și mâini.
Cam asa ar fi, sper să vă placă :)
Ingrediente (în ordine descrescătoare): uleiuri (saponificate la rece) de trandafiri (macerat in ulei de cocos), de măsline, de floarea soarelui nerafinat, de germeni de orez, unt de cacao și unt de Shea, apă de trandafiri, lapte proaspăt de cocos, uleiuri esențiale de geraniu și de ylang ylang, pudră de manjista.
Nu conține coloranți artificiali, culoarea se datorează exclusiv ingredientelor.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Prețul se referă la 100 gr. de produs și se va calcula la fiecare bucată în parte (sunt tăiate manual, astfel greutatea diferă). Imaginea este cu titlu de prezentare.
!!! Din considerente ecologice, NU FOLOSESC uleiul de palmier la fabricarea săpunurilor. De fapt, nu-l folosesc deloc :). Mai multe detalii găsiți pe blogul meu.
Înainte de a plasa o comandă te rog citeste "politica magazinului".

Pentru ca un săpun natural să te bucure cât mai mult timp, între utilizări păstrează-l ferit de umezeală.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: UE de geraniu si ylang ylang, apa de trandafiri, lapte proaspat de cocos, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei de trandafiri macerat, ulei din germeni de orez, unt de cacao, unt de shea

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023