PSss... sapun pentru igiena intima 100% natural, 100% vegetal.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pentru igiena intima avem nevoie de un produs care nu numai sa curete ci si sa nu deranjeze balanta delicata a Ph-ului local. Mai ales in timpul menstruatiei sau in cazul utilizarii pe termen lung a antionceptionalelor, Ph-ul mucoasei se schimba aceasta devenind vulnerabila pentru bacterii si virusi. De aceea este necesara o atentie speciala pentru curatarea acestei zone.
Cu acest scop in minte am imbinat uleiuri cu proprietati antibacteriene, petale de galbenele, macerat de galbenele si decoct concentrat de pelin pentru a obtine acest sapun cu un Ph cât mai aproape de cel ideal (Ph-ul pielii este cuprins între 4,5-7, zona genitala este mai acida, sistem de autoaparare); un sapun antiseptic, delicat cu pielea, hidratant.
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei de cocos, decoct de pelin, ulei de masline, ulei de galbenele (macerat in ulei de floarea soarelui), NaOH, unt de cacao, ulei de susan, ulei de germeni de orez, petale de galbenele.
Cam atât. Fără ulei esenţial dar cu un miros proaspăt şi curat (nu degeaba se foloseşte pelinul şi la săpunul de rufe făcut în casa ;) ). Şi bineînţeles, fără sls-uri, fosfati, triclosani, coloranti, parfum, etc. A! Şi fără ulei de palmier :). A mai rămas ceva?!? Sper să vă placă!
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la un săpun cu greutatea de aproximativ 65 de grame. Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului"

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023