ROYAL TREAT!!! Săpun natural 3 in 1, cu kefir din lapte de capră! Rețeta nouă, cu fibre de mătase naturală sălbatică.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bun..., așa cum v-am obișnuit, caut mereu să adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le îmbogăți proprietățile benefice oferite pielii sau părului.
Astfel, am hotărât să adaug, în toate șampoanele solide și săpunurile pe care le fac, fibre de mătase naturală, un activ luxuriant care va face ca pielea să se simtă mângâiată de atingeri mătăsoase iar spuma săpunului sa fie mai bogată, mai cremoasă. Eu, una, sunt îndrăgostită de mătasea sălbatică, sper să vă placă și vouă! Trebuie să mai știți că această mătase este recoltată după ce larvele părăsesc coconul, astfel nu este rănită nici o insectă (cruelty free).

Da, tratament regal va primi pielea ta de la acest săpun ce conține, printre altele, kefir din lapte proaspăt de capră, miere de salcâm, pudră de migdale, fulgi de ovăz, pulbere de vanilie burbon bio și extract de vanilie făcut în casă. Este un săpun 3 in 1 care curăță, exfoliază delicat și îngrijește pielea, toate odată; crede-mă, după utilizare nu vei mai avea nevoie de cremă sau loțiune de corp, rezultatele se vor vedea imediat! Îl recomand oricărui tip de piele: sensibilă, uscată, alergică, normală, grasă, acneică.
Amestecul de uleiuri vegetale și untul de cacao folosite la preparare dar și modul de lucru "la rece" garantează pentru un săpun bogat în glicerină naturală, care nu se va consuma repede și care își va face treaba foarte bine. În plus, datorită extractului de vanilie burbon, miroase delicios, a prăjituri făcute în casă. Atenție totuși, nu este comestibil :)
Ingrediente (în ordine descrescătoare): ulei de cocos, ulei de măsline (pomace), ulei de floarea soarelui (presat la rece), apă distilată, unt de cacao, NaOH, kefir din lapte proaspăt de capră, ulei de migdale dulci (presat la rece), pudră de migdale, fulgi de ovăz, miere de albine, vanilie burbon și extract de vanilie burbon făcut în casă, fibre de mătase naturală.
Nu conține uleiuri esențiale de aceea poate fi folosit și de mămicile care alăptează, de doamnele însărcinate sau de persoanele alergice/sensibile la mirosuri.
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur și Simplu!
Prețul se referă la 100 gr. de produs și se va calcula la fiecare bucată, în parte.
Sfaturi pentru ca un săpun natural să te bucure cât mai mult timp: între utilizari pastrează-l ferit de umezeală; folosește alternativ două săpunuri, în felul acesta perioada de uscare dintre utilizări va fi mai mare.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".

Am simțit nevoia să exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele conținute, data manufacturării și greutatea. Ultima fotografie ilustrează aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: NaOH, apa distilata, facut in casa, fibre de matase naturala, fulgi de ovaz, kefir din lapte de capră, lapte proaspat de capra, miere de albine, pudra de migdale, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei de migdale dulci presat, unt de cacao, vanilie Bourbon, vanilie burbon si extract de v

Dimensiuni: 100g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024