Ametist REZERVAT (274)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Ametistul nu este numai o piatră de înalte vibrații spirituale. Este deopotrivă și o Piatră a Temperației iar astrologii moderni au asociat Ametistul cu Zodia Peștilor deaorece se consideră că eficiența maximă a acestui mult iubit cristal se reflectă cel mai bine în această zodie (și în fiecare zi de Joi are o amplitudine energetică maxima, deoarece apare dominația planertei Jupiter...)

Vă prezint acum setul:
Colierul de 50 (+5) cm are insirate margele de Ametist natural (nu sunt două mărgele la fel) de diferite dimensiuni iar cele mai mari sunt în zona centrală ca si cum ar fi un pandantiv pe șirag (margele de 1x 22x22mm; 2x18x16mm; 4x14mm); iar siragul se incheie cu pietre de 10; 8 si 6mm spre închizătoare.
Cerceii sunt realizați modificand o floare placată cu Aur de 14k (diametrul de cca 30mm) în care s-a montat câte o piatră fațetată de Ametist de 14mm

Vizitatoarelor magazinului meu le dedic o strofă din
"Cântec naiv" al lui Emil Brumaru:
"Un pește mic și foarte trist
din heleșteul contelui,
s-a-ndrăgostit de-un Ametist
de la inelul contelui.
Si-ntr-o caleașcă s-a văzut sosit
să ceară mâna contelui..."

Superbe versuri.... stați linistite, nu să il ceară pe conte în căsătorie a venit ...ci să îi ceară mâna cu degetul pe care era inelul cu Ametist!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Ametiste diverse vezi in desc, Snur multifir matase indigo, bilute intermediare din alama

Dimensiuni: Colier: 50 (+5) cm/ 88 gr.
Cercei floare: 4cm/8+8 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023