Set cu Azurit Malachit (068)

145 LEI

Un set realizat cu mărgele din Azurit Malachit (predominant Azuritul), completează colecția de bijuterii de iarnă "Sărbătorile vin..." prin efectul lor energetic asupra planului mental și cel spiritual, cum ar trebui să se întâmple în această perioadă...
Când mintea este ancorată în lumea materială prin dorințe și atașamente, calea spre dezvoltarea spirituală este aproape blocată, tot așa cum am crede că ținand postul alimentar, ne lăudam că tinem și noi post, fără să înțelegem că POSTUL are ca scop frânarea dorințelor, a atașamentelor nu numai față de alimente ci față de tot ce ne ispitește, ne atrage (de fapt postul suprimă DORINTA și ATASAMENTUL față de orice lucru din lumea materială.
Malachitul "șlefuieste inima" în timp ce Azuritul "șlefuieste mintea" iar împreuna, aceste două minerale, ne ajută să descoperim SINELE care este de natura Divină.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Margele de 8 si 6mm, Snur multifir indigo

Dimensiuni: Colier: 43cm/ 31 gr
Cercei: 3,5cm/ 2,5+2,5 gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023