Set cu "Ochi de Taur" (006)

135 LEI

Unele căpetenii de indieni, purtau amulete cu Ochi de Taur pentru a intra în legatură cu strămoșii lor sau cu spirite din lumea paralelă.
Azi, acestei superbe pietre i se atribuie niște calități energetice deosebite, care țin mai mult de câștigarea îngrederii de sine, a încrederii privind propria putere (pe care mulți dintre noi nici nu o apreciem și nici nu o folosim la adevarata ei valoare), dezvoltă curajul interior și instinctul de conservare, de supraviețuire.
Calmează, relaxează și protejează în același timp.
Acum, când ne apropiem de 8 Martie, Ziua femeii, se cuvine să asociem această frumoasă piatră cu aspectul femenin:
- Femeia este cea care are nevoie de siguranță și protecție
- Femeia este cea care trebuie să-și folosească toată energia pentru a menține un echilibru în familie și pentru o păstra întreagă.
- Femeii i se cere lucrul în casă (chiar daca are și servici) să faca de mâncare, să nască, să crească copiii, să-și țină bărbatul "curat" fără ca cei din jur să poată macar aprecia efortul pe care îl depune femeia într-o căsnicie, ca toate să "pară" în regulă. Adică, trage pentru familie ca un adevărat taur de fapt.
Așadar, iata un set realizat cu mărgele din Ochi de Taur (de foarte bună calitate) pe care îl includ cu toată dragostea în colecția "Femina"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Ovale plate 10x5x3mm, Sfere de 10 8 6 si 4mm, Snur multifir maro roscat

Dimensiuni: Colier: 46-47cm/52 gr.
Bratara: 18-19cm/12gr.
Cercei: 4cm/ 3+3 gr.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023