SPA BAR: săpun natural, vegan cu kombucha, sare de Bazna și unt de shea.

18,36 LEI

SPA BAR vreau să fie o gamă de săpunuri care să aibă, în primul rând, rolul de a ajuta la detoxifierea organismului prin absorbția toxinelor. De aceea la acest săpun am folosit sare de Bazna și sare de mare extrasă din albia mării Adriatice de lângă salina Margherita di Savoia, Italia. Aceste săruri sunt foarte bogate în minerale și oligominerale care au extraordinare proprietăți vindecătoare și de remineralizare epitelială. Prezența sărurilor în săpun va avea și efect exfoliant delicat.
Untul de shea (crud și certificat organic), adăugat aici la sfârșitul procesului de saponificare pentru a-și păstra cât mai mult din extraordinarele proprietăți, este cunoscut ca un tratament superior pentru pielea uscată, deshidratată, matură și ridată - cu efecte clar dovedite în lupta cu dermatite, eczeme sau psoriazis; este absorbit ușor în piele, nu este comedogenic; concentrația ridicată de acizi grași, precum acidul stearic și cel oleic, ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii.
O parte din lichidul folosit pentru a face acest săpun este oțetul de kombucha. Iubesc această băutură, îmi place gustul ei, știu ce efecte benefice are asupra pielii și părului, de aceea am ales să o includ și în săpun. Și în cele SPA, mai ales.
Pentru majoritatea dintre noi contează și mirosul săpunului iar la acesta am folosit o combinație care a ieșit minunat (miroase a citrice proaspete și iarbă): melissa, citronella și lămâie; pe lângă proprietățile antibacteriene și liniștitoare aceste uleiuri asigură și un parfum plăcut care se va simți și mai puternic la duș, fiind activat de apa caldă. Astfel pe lângă faptul că ne va curăța și îngriji pielea, acest săpun va avea și rol aromaterapeutic.
Săpunul este 100% vegetal, manufacturat prin procedeu fără fierbere pentru ca ingredientelor să nu le fie afectate proprietățile; poate fi folosit pentru față, corp și mâini;poate fi folosit pentru față, corp și mâini; recomand să fie folosit de 2-3 ori pe săptămână, indiferent de tipul de piele.
Ingrediente (în ordine descrescătoare): sare (de salină și de mare), uleiuri saponificate de cocos, de măsline extravirgin, unt de shea, uleiuri esențiale de melissa, de citronella și de lămâie. Nu conține coloranți artificiali, culoarea se datorează exclusiv ingredientelor.
Este 100% natural, vegan, este făcut în casă, este Pur și Simplu! Pentru că nu conține ulei de palmier este și un produs 100% ecologic.
Prețul se referă la 100 gr. de produs și se va calcula la fiecare bucată în parte (sunt tăiate manual, astfel greutatea diferă). Imaginea este cu titlu de prezentare.
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".
Pentru ca un săpun natural să te bucure cât mai mult timp, între utilizări păstrează-l ferit de umezeală.
Sper să te bucure!
Cu drag,
Francesca.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, Pur și Simplu natural, citronella si lamaie, fibre de matase naturala salba, sare de Bazna si de mare, ulei de cocos, ulei de masline extravirgin, ulei esential de melissa, unt de shea

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024

  • Produse minunate care mă încântă de fiecare dată :) Colaborarea a fost excelentă iar livrarea foarte rapidă. Recomand!

    03.09.2023