37 LEI

ULEI PENTRU PROTECTIE SOLARA

Zile de vara pana in seara!
Va propun acum un ulei pentru protectia pielii expuse la soare, manufacturat (asa cum stiti deja) din ingrediente 100% naturale si 100% vegetale de cea mai buna calitate. Unele dintre ingrediente sunt organice, uleiurile pretioase sunt nerafinate si presate la rece, uleiurile esentiale parfumeaza proaspat compozitia. La cerere, pot creste protectia solara pana la 25+. Va rog sa intrati pe pe blogul meu (pursisimplunatural, la blogspot) sa cititi un articol pe care l-am scris despre diferentele intre indicii de protectie solara - faceti cautare in blog dupa "protectia solara"

Uleiul de corp cu protectie minerala, FPS+15 (UVA si UVB) contine ulei de morcovi (macerat in ulei de cocos), unt de shea* si unt de cacao, oxid de zinc non nano, extract de urucum (macerat in ulei de susan*), ulei de susan*, ulei din seminte de catina*, vit.E, ulei esential de verbina si de menta. *ingrediente organice; uleiurile vegetale sunt presate la rece si nerafinate. Cel cu FPS+25 va contine o cantitate mai mare de oxid de zinc si, pentru a contrabalansa aspectul albicios pe care l-ar avea pielea, am adaugat pudra de cacao organica.
Se aplica inainte cu 30 de min. inainte de expunerea la soare si dupa fiecare sesiune de joaca in apa. Uleiul se maseaza cat mai bine, pana ce pelicula albicioasa facuta de oxidul de zinc este uniform distribuita pe suprafata pielii. Recipientul trebuie agitat pentru dispersarea uniforma a oxidului de zinc care are tendinta de a se depune.
Proprietatile uleiurilor asigura in acelasi timp protectia solara si ingrijirea pielii ce va fi emoliata, "asediata" de antioxidanti, impiedicata sa-si piarda apa, hranita, calmata. Bronzul va fi uniform, de lunga durata deoarece va fi fixat pe o piele sanatoasa.
Uleiul este ambalat in recipient steril din PET transparent ce contine 100ml/110g. de produs. La cerere il voi ambala in recipient din sticla bruna, cu acelasi volum. Valabil 4-6 luni de la manufacturare, il pregatesc dupa ce accept comanda.
Uleiul l-am formulat pentru a fi folosit de catre toata familia, pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibila, atat pe corp cat si pe fata; totusi, pentru copiii sub 1 an recomand eliminarea uleiurilor esentiale.

Costul uleiului cu FPS+25 este de 45 lei/100 ml.

Acestea fiind scrise, va invit sa le testati, sper sa va placa!
Sunt 100% naturale, sunt facute in casa, sunt Pur si Simplu!
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 11.05.2017 303 vizualizari vandut si livrat de PursiSimplu Disponibil la comanda (1 zi)

Dimensiuni
100 ml/110g

Materiale
Pur si Simplu, extract de urucum macerat in, oxid de zinc non nano, ulei de morcovi macerat in ul, ulei de susan, ulei din seminte de catina, ulei esential de verbina si de, unt de shea si unt de cacao, vit E

PursiSimplu
Bucuresti Sector 2

TRENDING
 • Curata delicat si miroase exceptional

  mihami |  19.02.2018

 • Pur si simplu, eficient

  mihami |  19.02.2018

 • Nu pot confirma efectul anticelulitic deocamdata.Are un miros demential si hidrateaza bine.Se scoate mai greut din cutie deoarece are o consistenta mai tare, dar apoi,in contact cu pielea calda,se inmoaie imediat si se aplica usor.

  dharma001 |  23.11.2017

 • Imi place, se simte ca parul meu nu se mai incurca atat de tare. Mirosul placut e bonus :)

  dharma001 |  23.11.2017

 • Emolient, hidratant, destul de rezistent, aroma foarte placuta. Culoarea nu este foarte pe gustul meu, dar asta este un aspect personal, depinde de ten si de vechile obisnuinte.

  dharma001 |  23.11.2017