COFFEE BREAK - Sapun cu cafea si uleiuri esentiale de scortisoara si menta, 100% natural, vegan. Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

18,36 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).

COFFEE BREAK este un sapun manufacturat prin metoda "la rece" pentru ca ingredientele sa-si pastreze cat mai mult din proprietatile minunate ce vor fi transferate pielii. Este un sapun care curata bine pielea, fara sa o usuce; mai mult, datorita untului de shea prezent in cantitate generoasa, are proprietati emoliente, ajutand la mentinerea sanatoasa a pielii; multumita uleiurilor esentiale si a cafelei espresso are efect tonic atat asupra pielii cat si asupra sistemului nervos; ; spuma luxurianta este asigurata de abundenta uleiului de cocos; untul de cacao si uleiul de samburi de struguri vin cu portia necesara de antioxidanti responsabili pentru prevenirea imbatranirii celulelor epiteliale.
Asadar, COFFEE BREAK este inca un produs care insumeaza tot ce ne dorim de la un sapun natural: ne spala fara sa ne usuce pielea, face spuma, miroase delicat a cafea innobilata de puternica scortisoara si racoritoarea menta. Potrivit tuturor tipurilor de piele (mai putin pielea de bebe sau de viitoare mamica :).
Ingrediente (trecute in ordine descrescatoare): ulei de cocos, ulei de masline (pomace), ulei de floarea soarelui (presat la rece), cafea espresso, NaOH, unt de cacao, unt de shea (crud si organic), ulei de samburi de struguri, uleiuri esentiale de scortisoara si menta, fibre de matase naturala salbatica.
Nu contine coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor.
Este 100% natural, este facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt turnate manual, astfel greutatea difera; inimioarele au aprox. 125 gr.). Imaginea este cu titlu de prezentare.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".

Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala. Si incearca sa respecti data de incepere a utilizarii :)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: NaOH, cafea espresso, fibre de matase naturala salba, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei de samburi de struguri, uleiuri esentiale de scortisoa, unt de cacao, unt de shea crud si organic

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024