Diva Spa-Masca detoxifianta pentru ten

30 LEI

Un ritual de frumusete nu este complet fara aplicarea unei masti purificatoare.Masca cu argila este poate cea mai apreciata datorita efectelor imediate,usurintei cu care se aplica si proprietatilor cu totul speciale.

Masca are in compozitie:argila verde uscata la soare,argila ghassoul,pulbere de amla,spirulina,alantoina,vitamina C pura.

Argila verde cunoscuta sub numele de illit este un mineral organic compus dintr-o serie de minerale ,oxizi si material descompus din alge marine si este extrasa din sudul Frantei unde se gasesc cele mai bogate cariere de illit.Conţine oxizi de minerale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu, dolomită, silican, mangan, fosfor, cupru şi seleniu.In plus contine o substanta numita montmorillonit, substanţă care absoarbe toxinele inclusiv metalele grele şi le elimina din organism.
Aplicata pe piele sub forma de masca sau cataplasma,stimuleaza circulaţia sângelui şi limfei, elimina celulele moarte , absoarbe impurităţile şi grăsimile, reda tonusul tesuturilor conjunctive. Dupa indepartarea argilei,pielea se simte catifelata,neteda,proaspata,radianta.Argial verde echilibreaza PH-ul natural ,remineralizeaza si vindeca pielea.
Pulberea de amla contine vitamina C naturala in cantitati mari,lasa o piele satinata si stralucitoare.
Spirulina contine de 10 ori mai mult betacaroten decat morcovii,contine toti cei noua aminoacizi esentiali,acid gamma linolenic(GLA),un acid gras rar,ce reduce simptomele diferitelor afectiuni ale pielii:eczeme,dermatite,diverse alergii.Este bogata in complexul de vitamine B,magneziu si fier,atat de necesar in formarea globulelor rosii si care este indispensabil unui ten sanatos.Continutul in acizi nucleici(ADN si ARN)favorizeaza regenerarea celulara si intarzierea proceselor de imbatranire ale pielii.Are un efect de lifting asupra pielii,mentinand-o ferma si supla.Atenueaza petele si eruptiile alergice.Adaugata in masti faciale are un efect revigorant imediat.
Vitamina C este esentiala in sinteza colagenului,proteina ce da fermitate pieli.Este un antioxidant puternic,reduce daunele provocate de factorii externi,poluare,fumat.Are un efect iluminant asupra pielii ,uniformizeaza pigmentatia naturala,reduce melasma si da un aspect ,,glow``pielii.Este deseori folosita in produsele profesionale de albire a pielii.In stare naturala,vitamina C este foarte instabila,singura forma stabila fiind cea uscata,neprelucrata ,sub forma de pulbere.In continutul mastii este adaugata sub forma uscata,neprelucrata sub forma de pulbere cu o puritate de 99%,in procent de minim 3%,astfel ca in momentul in care adaugati lichidul,se dizolva devenind foarte eficienta.
Alantoina este o substanta de origine vegetala extrasa din frunzele si radacinile de tataneasa.Adăugată în masti si creme,regenereaza si revitalizeaza pielea, ajută la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanți.

Masca se aplica dupa o exfoliere prealabila ,eventual o sauna faciala(baie de aburi)pentru ca pielea sa primeasca toate substantele nutritive continute.O lingurita de pulbere se amesteca cu putina apa plata sau sucuri de fructe,infuzii de plante sau cu galbenus de ou, sau suc de castraveti morcov etc,in functie de efectele dorite ,pana la cosistenta unui iaurt si se aplica pe fata curata si uscata in prealabil.Pasta obtinuta este de un verde intens,de culoarea ierbii,datorita continutului mare de clorofila.Se lasa sa actioneze 20 de minute apoi se clateste cu apa calduta si se aplica o crema sau un ulei hidratant.
Pastrati in mediul ambiant in loc racoros, ferit de lumina.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argile, minerale, pulberi plante

Dimensiuni: 130 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI
Ridicare de la sediu(Iasi): 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Buna ziua. Deosebite toate aceste minunatii de sapunuri create de Dna Claudia. Multumesc infinit.

    27.04.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Mulțumesc pentru creme.Achizitionez produsele dv.de mulți ani pt.ca au calitate excelenta și compoziție complexa.

    Anonim | 25.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024

  • Sunt deja cativa ani de cand iau sapunuri si balsam de buze de aici si de fiecare data au fost produse calitative. Sapunurile sunt fine, arata si miros exceptional. Balsamul de buze este hidratant si tine mult timp. Revin mereu cu drag!

    19.03.2024