FRANKIN - Sapun cu unt de arahide, sapun 100% natural, vegan. Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
Voi descrie pe scurt acest sapun: fin, foarte emolient, hidratant cu o spuma cremoasa si un miros picant, lemnos, condimentat ce ma duce cu gandul la caleidoscopul olfactiv oriental. Imi place cum a iesit combinatia de uleiuri esentiale, chiar le simt ca "inima" sapunului: lamaie verde, busuioc, portocale si frankincense (rasina aromatica obtinuta dintr-un arbust - Boswellia carteri - folosita inca din antichitate pentru relaxarea mintii si trupului, pentru masti de reintinerire faciala dar si in ritualuri religioase). Imbinarea celor 4 uleiuri esentiale are ca rezultat un efect tonic si regulator asupra sistemului nervos; de asemenea stimuleaza glandele suprarenale, fiind capabila sa regleze deficientele care au dus la aparitia starilor de stres, nervozitate si anxietate; stimuleaza senzualitatea, fiind un afrodiziac eficace mai ales pentru femei.
Datorita unturilor si uleiurilor vegetale (ex.: shea, cacao, unt de arahide, germeni de orez) adaugate la sfarsitul procesului de saponificare pentru a-si pastra cat mai mult din minunatele proprietati, pot recomanda acest sapun oricarui tip de piele dar mai ales celei uscate/deshidratate. Poate fi folosit pentru fata, corp si maini.
In loc de apa distilata am ales sa folosesc decoct concentrat de galbenele (flora salbatica, culese de mine) cu rol antiinflamator si cicatrizant, antibacterial si antifungic.
Cam asa ar fi, sper sa va placa :)
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei de cocos, decoct concentrat de galbenele, ulei de masline (pomace), ulei de floarea soarelui (presat la rece), NaOH, unt de cacao, ulei de porumb, unt de shea, ulei de orez, unt de arahide, UE de lamaie verde, busuioc, portocale si frankincense, fibre de matase naturala salbatica, pudra de cacao.
Nu contine coloranti artificiali, culoarea se datoreaza exclusiv ingredientelor.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu!
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Imaginea este cu titlu de prezentare.
!!! Din considerente ecologice, NU FOLOSESC uleiul de palmier la fabricarea sapunurilor. De fapt, nu-l folosesc deloc :). Mai multe detalii gasiti pe blogul meu.
Inainte de a plasa o comanda te rog citeste "politica magazinului".

Pentru ca un sapun natural sa te bucure cat mai mult timp, intre utilizari pastreaza-l ferit de umezeala.

Am simtit nevoia sa exemplific modelul de ambalare al produselor care vor ajunge la tine. Etichetele contin date despre ingredientele continute, data manufacturarii si greutatea. Ultima fotografie ilustreaza aspectul, aproximativ.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: NaOH, UE de lamaie verde, Uleiuri si unturi vegetale, busuioc, decoct concentrat de galbenele, fibre de matase naturala salba, ingrediente 100 naturale u, portocale si frankincense, pudra de cacao, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei de orez, ulei de porumb, uleiuri esentiale pure, unt de arahide, unt de cacao, unt de shea

Dimensiuni: 100g - 13 lei.
Fiind taiate manual, sapunurile pot avea greutate diferita; pretul va fi ajustat conform greutatii reale din momentul livrarii.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024