SCORTISOARA si PORTOCALE - sapun 100% natural, vegan. Formula noua, cu fibre de matase naturala, salbatica.

18,36 LEI

Bun..., asa cum v-am obisnuit, caut mereu sa adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le imbogati proprietatile benefice oferite pielii sau parului.
Astfel, am hotarat sa adaug, in toate sampoanele solide si sapunurile pe care le fac, fibre de matase naturala, un activ luxuriant care va face ca pielea sa se simta mangaiata de atingeri matasoase iar spuma sapunului sa fie mai bogata, mai cremoasa. Eu, una, sunt indragostita de matasea salbatica, sper sa va placa si voua! Trebuie sa mai stiti ca aceasta matase este recoltata dupa ce larvele parasesc coconul, astfel nu este ranita nici o insecta (cruelty free).
Un sapun ce miroase a prajituri, potrivit oricarei persoane ce iubeste scortisoara. Este bland cu pielea datorita uleiului de migdale dulci care este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru ingrijirea pielii - catifelare, emoliere, hranire, vitaminizare, mineralizare. Face o spuma bogata si cremoasa iar aromele care te invaluie, accentuate de apa calda, sunt de-a dreptul delicioase. Este un sapun pe care trebuie sa-l ai, unul din acele produse care iti va umple baia de mirosuri placute si iti va bucura pielea in acelasi timp. Rasfat!
Ingrediente (in ordine descrescatoare): ulei de cocos, de masline (pomace), apa distilata si suc proaspat de portocale, ulei de floarea soarelui (presat la rece), NaOH, unt de cacao, ulei de migdale dulci (presat la rece), ulei esential si pudra de scortisoara, ulei esential de portocale, fibre de matase naturala salbatica.
Atentie: scortisoara si uleiul esential de scortisoara nu sunt recomandate doamnelor insarcinate, mamicilor care alapteaza sau copiilor sub 1 an.
Este 100% natural, esta facut in casa, este Pur si Simplu! Si pentru ca nu contine ulei de palmier este si 100% ecologic.
Pretul se refera la 100 gr. de produs si se va calcula la fiecare bucata in parte (sunt taiate manual, astfel greutatea difera). Imaginea este cu titlu de prezentare. Inainte de a plasa o comanda citeste "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Pur si Simplu, suc proaspat de portocala, ulei de cocos, ulei esential de portocale, ulei esential de scortisoara, unt de cacao

Dimensiuni: 100 g.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024