ULEI PENTRU PROTECȚIA SOLARĂ

53 LEI

Zile de vară până în seară!
Vă propun acum un ulei pentru protejarea pielii expuse la soare, manufacturat (așa cum știți că obișnuiesc) din ingrediente 100% naturale și 100% vegetale de cea mai bună calitate. Unele dintre ingrediente sunt organice, uleiurile prețioase sunt nerafinate și presate la rece, uleiurile esențiale parfumează proaspăt compoziția. La cerere, pot crește factorul de protecție solară până la 25+. Vă rog să intrați pe blogul meu (pursisimplunatural, la blogspot) să citiți un articol pe care l-am scris despre diferențele intre indicii de protecție solară - faceți căutare în blog după "protecția solară"

Uleiul de corp cu protectie minerală, FPS+15 (UVA și UVB) conține ulei de morcovi (macerat în ulei de cocos), unt de shea* și unt de cacao, extract de urucum (macerat în ulei de susan*), ulei de susan*, ulei de karanja*, betacaroten, ulei de cătină*, vitamina E, ulei esențial de verbină și de mentă. *ingrediente organice; uleiurile vegetale sunt presate la rece și nerafinate. Cel cu FPS+25 va conține și oxid de zinc și, pentru a contrabalansa aspectul albicios pe care l-ar avea pielea, am adaugat pudră de cacao organică și pigmenți
minerali.
Deoarece fac protecție minerală, oricare dintre cele două uleiuri se poate aplica atunci când ești pe plajă. Poți aștepta 5-10 minute, până când uleiul este absorbit în piele, înainte de a intra în apă sau a te așeza pe prosopul de plajă. Se reaplică după fiecare sesiune de joacă în apă. Uleiul se masează cât mai bine, până ce pelicula este uniform distribuită pe suprafața pielii. Recipientul cu ulei SPF 25+ trebuie agitat pentru dispersarea uniformă a oxidului de zinc care are tendința de a se depune.
Proprietățile uleiurilor bogate în betacaroten natural asigură în același timp protecția solară și îngrijirea pielii ce va fi emoliată, "asediată" de antioxidanți, împiedicată să-și piardă apa, hrănită, calmată. Bronzul va fi uniform, de lungă durată deoarece va fi fixat pe o piele sănătoasă.
Uleiul este ambalat în recipient steril din PET transparent ce conține 110ml/110g. de produs. La cerere îl voi ambala în recipient din sticlă brună, cu acelasi volum. Valabil 4-6 luni de la manufacturare, îl pregătesc după ce accept comanda.
Uleiul l-am formulat pentru a fi folosit de către toata familia, pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, atat pe corp cât și pe față; totuși, pentru copiii sub 1 an recomand eliminarea uleiurilor esențiale. Doar să știu ;)

Costul uleiului cu FPS+25 este de 54 lei/110 ml.

Acestea fiind scrise, vă invit să le testați, sper să vă placă!
Sunt 100% naturale, sunt făcute în casă, sunt Pur și Simplu!
Înainte de a plasa o comandă te rog citește "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Betacaroten, Francesca Blaga, Pur si Simplu, Ulei de karanja, extract de urucum macerat in, oxid de zinc non nano, ulei de morcovi macerat in ul, ulei de susan, ulei din seminte de catina, ulei esential de verbina si de, unt de shea si unt de cacao, vit E

Dimensiuni: 110 ml/110g

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024