VERDE - săpun 100% natural. Formulă noua, cu fibre de mătase naturală, sălbatică.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Bun..., așa cum v-am obișnuit, caut mereu să adaug active noi produselor pe care le fac, pentru a le îmbogăți proprietățile benefice oferite pielii sau părului.
Astfel, am hotărât să adaug, în toate șampoanele solide și săpunurile pe care le fac, fibre de mătase naturală, un activ luxuriant care va face ca pielea să se simtă mângâiată de atingeri mătăsoase iar spuma săpunului sa fie mai bogată, mai cremoasă. Eu, una, sunt îndrăgostită de mătasea sălbatică, sper să vă placă și vouă! Trebuie să mai știți că această mătase este recoltată după ce larvele părăsesc coconul, astfel nu este rănită nici o insectă (cruelty free).

Un săpun care te atrage, în primul rând, datorită mirosului său: prospat, verde, misterios... Totul mulțumită combinației dintre uleiurile esențiale și piureul din castraveți proaspeți. Da, la acest săpun am înlocuit complet apa distilată cu piure din frunze de aloe vera și din castraveți: suc, coajă și pulpă, am păstrat tot pentru extrahidratare și mineralizare. Tot cu scopul remineralizării dar și al vitaminizării tegumentului am folosit din belșug pulbere de spirulină.
În al doilea rând, o dată ce l-ai folosit, te vor atrage senzațiile pe care le vei resimți pe pielea ta: curățare, hidratare, emoliere și asta chiar după prima utilizare. Aceasta datorită untului de shea și uleiului din germeni de orez adăugate la sfârșitul procesului de saponificare.
Și, nu în ultimul rând, sper că te va atrage și faptul că indiferent de tipul pielii tale acest săpun ți se va potrivi de minune. Poți să-l folosești pentru față, pentru corp iar domnii, negreșit, trebuie să-l încerce pentru bărbierit.
Ingrediente (în ordine descrescătoare): ulei de cocos, piure proaspăt din castraveți și din aloe vera, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui (presat la rece), NaOH, unt de cacao, unt de shea (crud, organic), ulei din germeni de orez (presat la rece), uleiuri esențiale de patchouli, eucalipt, rozmarin și portocale, pulbere de spirulina, fibre de mătase naturală sălbatică
Este 100% natural, este făcut în casă prin metoda "la rece", este Pur și Simplu! Și, pentru că nu conține ulei de palmier, este 100% ecologic.
Prețul se referă la 100 gr. de produs și se va calcula la fiecare bucată în parte (sunt tăiate manual, astfel greutatea diferă). Imaginea este cu titlu de prezentare.
Înainte de a plasa o comandă citește "politica magazinului".
Sper să îți placă!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Francesca Blaga, NaOH, Pur și Simplu natural, eucalipt, organic, piure proaspat din castraveti, pulbere de spirulina si de men, rozmarin si portocale, săpun cu castraveți și aloe, săpun cu spirulină, săpun natural cu unt de shea, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui pres, ulei de masline pomace, ulei din germeni de orez pres, uleiuri esentiale de patchouli, unt de cacao, unt de shea crud

Dimensiuni: 100g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024