Forum: Concursuri CONCURS : VIS TROPICAL

  • de.dimineata
    de.dimineata

    ....daaaa si Dodo o sa faca cele mai frumoase liste, pline de blanosenii pufaloase... imaginati-va cand se ajunge in momentul votarii, sigur va castiga cel mai rotofei motan :)))))

    15.12.2010, 09:44:27
  • dodo
    dodo

    Si eu am avut la un moment dat o pisica..o siameza fara coada..numita Daisy..nu stiu in ce imprejurari si-a pierdut-o dar cred ca a fost tare traumatizant..poate asta i-a modificat caracterul fiind foarte afurisita..
    Detineam si acvariu cu pesti, ca de altfel si acum, iar pisica mea, cand scapa nesupravegheata era la pescuit cu labuta in acvariu...pe atunci nu erau acvarii sofisticate ca acum..asadar era un pericol pentru pestisori.
    Mai mult era amatoare de cristaluri..cele ale mamei pe care le voia tandari...bineanteles ca luam toate boacanele ei asupra mea...deh..eram o neandemanatica la sters praful...
    Asa a scapat pisi a mea de multe pedepse..tata a ajuns mare consumator de peste..care in anii 80 era desprins din lozinca " nici o masa fara peste " ba chiar vanzatoarele se uitau trist la el..spunand cumva " saracu' numai asta mananca" dar nu stiau ca pisica mea se rasfata copios inainte de a-l manca...aruncandu-l dupa dulap..sub masa...pe dupa scaun..oricum acum realizez cata rabdare trebuie sa ai ca parinte..si cate faci pentru ca copilul tau sa fie fericit..
    Dar trecand peste faptul ca tot tata a carat munti de nisip,urcand doua etaje la bloc...pentru ca felina sa aibe intotdeauna baia curata...totul a culminat cand in adolescenta..intrand in perioada aia cand si pisicilor li se intuneca...adica intra in saptamana oarba..se plimba disperata in casa...se unduia...mieuna..si zgaria tot ce prinde..
    atunci i-am propus o vizita la tara..la cineva..cu motani...
    ni s-a spus ca a zgariat 5 motani comuni..i-a lasat insangerati in rig ( in sura )..deh...nu erau de nasul ei..era felina de rasa..
    oricum din pacate nu am mai adus-o inapoi, o vizitam des si era bine ingrijita..nu stiu daca si-a gasit alesul inimii...dar cineva tot a facut-o fericita..
    cam asta-i povestea mea despre pisici..imi plac mult si fiului la fel..
    asadar sa curga povestile si pozele cu blanoasele..

    15.12.2010, 10:14:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Nici o problema,de.dimineata,ne imbracam toti pisicile in costume cu blana si burta:)))...asa,votarea va fi corecta:))))))))))).......

    15.12.2010, 11:40:39
  • magiccraft
    magiccraft

    Ma bucur mult ca va simtiti bine si dezbateti... sper sa nu se supere Ghemotoace ca interferam cu topicul CatZone :))
    ...si ma mai bucur pentru ca reveniti cu creatii care mai de care mai frumoase... mereu binevenite, Mssdelilah :)
    Chestia cu orele dintr-o zi ma bantuia si pe mine rau... dar aveam si regrete mari ca nu puteam fi ca Shiva cu 6 maini :))
    Am avut si eu o strafulgerare cu "decoratiuni" pentru pet-uri... dar nu ma gandeam in momentul in care eram in cautare de teme pentru concurs ca sunt atat de multi posesori si iubitori de animale... Ce-i fain este ca avem imaginea "amplorii fenomenului"... si sigur trebuie sa ne asteptam la un concurs pe aceasta tema.
    Dodo, istorioara ta cu Pisi- Siameza si pestisorii mi-a adus aminte de Akai, sobolanul alb al fiului meu, pe care, of course, eu i l-am facut cadou de ziua lui... dupa ce, mai intai l-am crescut cu biberonul si l-am invatat "cei 7 ani soboplanesti de acasa" - ziceam eu. Totul era perfect... facea nevoile doar in litiera lui... iesea din terariul lui si se plimba prin biblioteca (fara sa roada carti), dormea cu noi in pat imprreuna cu puiul de ciuf de padure (era cam noiembrie si incepuse sa fie racoare), manca din mana, se urca pe umarul nostru si statea linistit oriunde l-am fi dus... era socializat cu catelusa noastra, Ote...isi stia numele si raspundea la comanda NU!... ceea ce era foarte important... Toate bune si frumoase pana cand a trebuit sa mutam niste tilapii mari - reproducatori din acvariul situat in living, la noi in camera, pentru ca acolo deja nu mai era loc :D Bineinteles ca noul acvariu instalat cu tot ce ii trebuie... incalzitoare, aeratoare, filtre, lumini...inclusiv capac a fost bine primit de Akai, dupa o inspectie scurta dovedindu-se neinteresant...Asta ne-a linistit pentru ca avand mereu animale diverse si multe eram un pic stresati pana ne dadeam seama ca s-au obisnuit unele cu altele... Asa ca, dimineata am plecat toti la treburile noastre, foarte relaxati si linistiti ca totul este sub control... lasandu-l pe Akai dormind tolanit pe mormanul lui de talas...
    La intoarecerea acasa observ apa acvariului tulbure... verific toate instalatiile... erau cuprinse de o mazga maronie.... In primul rand o intreb pe mama daca a dat ea mancare pestilor... mereu era cuprinsa de un exces de zel si cat nu eram noi acasa, le punea ea cate un pumn de dafnii uscate sau de fulgi de creveti si transforma acvariul intr-o supa calduta... astfel incat cand imi era lumea mai draga trebuia sa schimb apa si sa curat pe acolo totul... Dar de data aceasta nu era ea autorul "fenomenului"...
    Ca sa nu o mai lungesc... dragutul de Akai daduse la o parte capacul acvariului si a tras o vanatoare subacvatica pe cinste!... Nu numai ca a prins si omorat cam 10 pesti de circa 15-20 cm lungime... dar i-a si adus in terariul lui si i-a ascuns sub talas.... ca sa aiba provizii si pe mai tarziu... Dupa ce am descoperit odioasa crima... normal ca l-am mustruluit si pedepsit... luandu-i ursuletul alb de plus cu care dormea de mic si ii tinea loc de "mama surogat"...si tinandu-l inchis in tereariu... o ora... :)))... pentru ca ni s-a facut mila de fata si atitudinea trista si pleostita pe care o avea.... Dar am si pus niste sisteme de siguranta la acvariul cu pricina iar Akai nu a mai avut succes la vanatoare... nu pentru ca nu l-ar fi dus mintea!... ci pentru ca nu l-au ajutat muschii... si am rasuflat linistita ca sobolanii nu au muschii pe masura inteligentei :)))))))

    15.12.2010, 12:14:53
  • lanca
    lanca

    dodo, super povestea ta!!
    Eleonora, am ris sa ma prapadesc citind despre sobo. eu nu am vrut, cind eram copil si adolescenta, alte animale decit soareci albi si hamsteri. hamsterii erau atit de isteti, pur si simplu ii urmaream cu ceasurile, nu as fi facut nimic altceva (nici teme :P:D), doar sa ma uit la ei. cum doseau mincare, cum se spalau, cum bagau la falci. cu labutele lor roz (as zice, mai degraba, minutze), ochisorii ca boabele de piper, wow ... si acum mi-e dor de ei :) cu adevarat, sint destepti!!! apoi, tata a avut damblaua nutriilor, a crescut, impreuna cu un amic cu casa la curte, o multime de nutrii. am urmarit o vara intreaga o familie de nutrii, alti destepti :) isi cresteau copiii, educindu-i mai ceva ca oamenii.
    uffff, am tradat definitiv rozatoarele, indragostindu-ma ca proasta de pisici :D

    15.12.2010, 12:51:40
  • magiccraft
    magiccraft

    Vaaaiiii...ANA ! Minunat colier, emana atat optimism si frumusete! iti multumesc din suflet si pentru numele dat lui... ma simt onorata si fastacita in acelasi timp :) Imi aduce aminte de minunatele tablouri ale lui Anatol Danilisin, un mare pictor din Chisinau cu care am fost buni prieteni... La fel ca si in tablourile lui am intalnit acel abstract expresiv si culori adunate intr-un ansamblu minunat... Felicitari din toata inima !!!!

    15.12.2010, 17:06:00
  • Nisina
    Nisina

    Salut pe toata lumea ! Nu ma compar eu ,o incepatoare cu voi ,maestre in ale handmaderitului (ce cuvant misto!),dar imi place tema concursului,pt.ca sunt o friguroasa si jumatate !!
    Am tot incercat sa-mi amintesc ceva din ultimul concediu petrecut la tropice, dar n-am reusit...Sau n-am fost ? In orice caz,prima chestie care mi-a venit in minte cand am citit tema, a fost punguta de Haribo Tropical, motiv pt.care m-am gandit ca n-ar fi rau sa o transform in colier...Si uite asa, papagal si floricele, intra in concurs si ele !!
    www.breslo.ro/Product/Colier-Haribo-Concurs-Vis-tropical_263461

    15.12.2010, 17:07:32
  • magiccraft
    magiccraft

    Bine ai venit alaturi de noi, in concurs, Nisina! Esti o "incepatoare" cu creatii frumoase, vesele, aerisite :)... placut sa ma "plimb" prin magazinul tau :)
    Dupa cum ai remercat, poate, pe aici fiind multe posesoare si iubitoare de pisicute... si cum acestora le place muuult caldura.... sigur ai nimerit cum nu se putea mai bine :)) asta sper sa nu sperie micul papagal din colierul tau atat de viu in culoare si compozitie...Felicitari!

    15.12.2010, 17:24:56
  • Zambia
    Zambia

    Am revenit cu "fratele" lu' Sunset, Sunrise (in Madagascar, evident :))

    www.breslo.ro/Product/Sunrise-in-Madagascar---pentru-concurs-Breslo_263515

    salutari tuturor mitzelor breslice din partea Zambilicii, care va pupa si va mustaceshte :D

    15.12.2010, 18:19:42
  • lanca
    lanca

    pupam si noi pe Zambilica :P

    15.12.2010, 20:32:54
  • Nisina
    Nisina

    Multumesc de primirea calduroasa ! Eu chiar sunt incepatoare (din vara asta) si m-am apucat de "fimoit" dupa ce m-am indragostit iremediabil de minunatiile Artemizei.Si daca tot veni vorba de pisici ,am avut si eu vreo cateva: o roscata si dungata care a plecat din gelozie ,cand am nascut-o pe Anca ,"fetita" mea,care acum are si ea doua fetite,apoi pe Bubu,un motan siamez care cred ca s-a mutat in casa socrilor lui ,fiindca a plecat in petit si n-a mai venit ,a urmat Iubi,o corcitura de siameza cu persana pe care am cules-o de pe strada fiindca era tare amarata (am aflat cand am dus-o la doctor ca are diabet),si care din pacate a murit si un motanel negru,tare nebunatic ,motiv pt.care l-am botezat Dilica ,dar pe care l-a calcat masina !Acum nu mai am nici o pisicuta si tare imi e urat si dor de miorlaieli, pisiceli ,nebuneli ,mofturi, alintari si tot ce tine de tagma pisiceasca ! Pup toti iubitorii de animalute !!

    15.12.2010, 20:38:25
  • artemiza.design
    artemiza.design

    Livia, "papagalul" tau e ....uandarful! :) asaaa, asaaa,...arata ce poti! Sa vada toata lumea, ca pe mine m-ai uimit deja. Spor si inspiratie iti doresc!

    15.12.2010, 21:10:24
  • Nisina
    Nisina

    multumesc ,Vicky ! Si multumesc mult pt.tot ce m-ai invatat !!:)

    15.12.2010, 22:10:59
  • artemiza.design
    artemiza.design

    Marturisesc ca nu am prea avut timp de concurs, fiiind tare presata de niste evenimente, nu am avut timp nici sa vizionez lucrarile voastre, doar pe cea a Nisinei si inca vreo doua, dar, inscriu si eu ceva incropit la viteza. Succes si v-am pupat...din mers! www.breslo.ro/Product/Set-din-coral---rezervat-pentru-concurs_263757

    15.12.2010, 22:18:43
  • Zambia
    Zambia

    ...si cu asta-basta, dar nu m-am putut abtine :D

    www.breslo.ro/Product/Paradisul-tropical-oniric--pentru-concurs-Breslo_263869

    15.12.2010, 23:30:10
  • magiccraft
    magiccraft

    Se vede lucrul in echipa! Zambilica precum o muza adevarata viseaza la caldura mult dorita ( de pisicute) a tropicelor, iar Petruta creaza lucruri frumioase si inspirate cu care ne incamnta si pe noi in acest concurs :)

    Artemiza ne bucura ca ai adus in concurs creatia ta "rapida" si frumoasa si ca te afli langa noi in ciuda programului incarcat :)

    Nisina, multe aventuri cu pisicute :)...iar daca precedentul e creat... nu se stie niciodata ce mai urmeaza : ))

    Luminita nu fi prea necajita de lipsa hamsetrilor... cumva tu ai un fel de "tot intr-unul" = Lelu... e falcos, pufos, grasut, jucaus ... ca un hamster ceva mai mare :))))

    16.12.2010, 08:19:24
  • lanca
    lanca

    Eleonora, ai dreptate, Lelu chiar roade mai mult decit o faceau hamsterii :P cred ca a fost rozatoare in alta viata :))))))

    16.12.2010, 08:59:48
  • lucashop
    lucashop

    Am terminat si eu noaptea trecuta TROPICAL DREAM.....in loc sa dorm..sper sa va placa...

    www.breslo.ro/Product/TROPICAL-DREAM_263954

    16.12.2010, 09:55:42
  • mady68
    mady68

    foarte frumoasa Ligia

    16.12.2010, 10:02:13
  • lucashop
    lucashop

    ..multumesc mult Mady...te pup

    16.12.2010, 10:03:25
  • magiccraft
    magiccraft

    Wow! E minunata Ligia!... chiar o "explozie" de culori! Felicitari!... Iti "ia ochii" si "se lipeste de suflet"... cred ca in noaptea trecuta un vis a devenit real :)

    16.12.2010, 10:57:48
  • magiccraft
    magiccraft

    Nu stiu ce sa fac... si asa e "democratic"... sa intreb pentru ca se apropie momentul votarii...
    Au intrat in concurs multe, diverse si minunate creatii.... personal imi este extrem de greu sa aleg doar 3... mai stiu ca nu e prea OK sa schimbam regulile in timpul desfasurarii concursului....dar restrictiile parca ar ingradi prea mult optiunile noastre...Pe de alta parte, fiind si o atmosfera de sarbatoare in acesta perioada, mi-as dori sa putem aduce cat mai multa bucurie...

    Ati fi de parare sa acceptam votarea a 5 produse in loc de 3 maxim?

    Astept cu nerabdare opiniile voastre... eu as vrea, dar pana la urma, majoritatea decide :)

    16.12.2010, 11:08:15
  • mssdelilah
    mssdelilah

    da, eu as fi de acord, avand in vedere ca alegerile se anunta cam "imposibile" pentru creatiile atat de minunate expuse aici :)

    16.12.2010, 11:11:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,da,da...de un milion de ori DA!

    16.12.2010, 11:25:30
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ce frumusete de bratara ai creat,Ligia!!!!!M-am indragostit de ea,ce sa mai zic,si sunt sigura ca nu numai eu.....Nu se pot vota 10 produse?:)))))))))

    16.12.2010, 11:28:35
  • TimeToCraft
    TimeToCraft

    da, da, e mai bine cu 5 voturi. desi o sa cam fie de numarat... dar daca magiccraft se incumeta...:)

    16.12.2010, 12:12:23
  • magiccraft
    magiccraft

    Asa este TimeToCraft... putin mai complicat cu "socotelile"... dar vorba care se poate aplica si in cazul animalutelor... unde mananca 10... mai pot manca inca pe atat.... nu e asa Jewels?! :))))

    16.12.2010, 12:49:42
  • monicasandica
    monicasandica

    www.breslo.ro/Product/Set-caribbean-sand_264075

    16.12.2010, 13:47:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Suuuuuuper,Monica!!!!!Ma faci sa ma apuc sa fac si eu asa ceva...pentru mine,bineinteles:)
    Asa e,Eleonora,pornind de la vorba "unde mananca unul,mananca si al doilea",ajungem la "unde mananca unul,mai mananca o suta":))))
    Da,o sa fie mai greu de contabilizat,dar,punem umarul toate si ajutam:*

    16.12.2010, 15:30:58
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

    www.breslo.ro/Product/Colier-Printre-liane-REZERVAT-CONCURS-VIS-TROPICAL_264116
    Avem si zile cu negre flori si fluturi negri, chiar si fulgi de zapada negri, dar visul la dalbe flori si fluturi plini de miraculoase culori intrun verde paradis e paiul nostru salvator.
    SARBATORI FERICITE, DRAGELE MELE!!!

    16.12.2010, 15:36:20
  • monicasandica
    monicasandica

    MULTUMESC LOVE!

    16.12.2010, 15:57:15
  • Letitiabijuterii
    Letitiabijuterii

    www.breslo.ro/Product/Colier-Nuca-de-cocos---pentru-concursul-VIS-TROPICAL_264131
    M-am jucat cu cele doua culori ale nucii de cocos.

    16.12.2010, 16:16:23
  • magiccraft
    magiccraft

    Foarte frumos si delicat colierul, felicitari, Monica!

    Ana ai niste idei geniale!... imi place de mor colierul , ansamblul.... tot, Felicitari!

    Letitia minunata tema nucii de cocos... transpusa atat de frumos in colierul asta minunat

    Vai, imi pare cumplit de "ales" ... de votat nici nu mai zic! :D

    16.12.2010, 16:23:40
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

    Multumesc, Eleonora.
    Am adus si noaptea tropicala.
    www.breslo.ro/Product/Colier-Cer-tropical-REZERVAT-CONCURS-VIS-TROPICAL_264204

    16.12.2010, 17:53:41
  • magiccraft
    magiccraft

    Ce frumos ne rasfeti Ana :)

    16.12.2010, 18:05:47
  • magiccraft
    magiccraft

    Pentru ca ne apropiem de final am mai adunat frumusetile de aici in liste ca sa ne fie mai usor sa le privi... pentru ca de votat cred ca va fi tare greu :)

    www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs---Vis-tropical-I_6037

    16.12.2010, 18:08:11
  • magiccraft
    magiccraft

    www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs---Vis-tropical-III_6040

    Si a 3-a lista... sper ca nu am uitat pe cineva

    16.12.2010, 18:41:27
  • vintagesiactual
    vintagesiactual

    Ai uitat setul nostru crosetat de aici:

    www.breslo.ro/Product/Apus-pe-o-plaja-insorita_261242

    :-)

    16.12.2010, 20:46:14
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

    Soare, plaja, sezlonguri, cocktail, femeile creole cu ghirlande pe gat…
    O bucata dintr-o ghirlanda Hawaii: www.breslo.ro/Product/Plumeria_264304

    16.12.2010, 20:46:51
  • magiccraft
    magiccraft

    Mii de scuze Vintage... acum il pun, merci mult :)

    16.12.2010, 22:09:17
  • magiccraft
    magiccraft

    Minunati cerceii Kjoco, cred ca e o mare arta sa alegi samburii... au forme grozave :)

    16.12.2010, 22:14:21
  • lucashop
    lucashop

    Dupa bratara urmeaza si colierul...ALOHAAAAAA...uitati de frigul si ninsoarea de afara....evadati pe o insula pline cu ghirlande din orhidee...

    www.breslo.ro/Product/ALOHAmy-TROPICAL-DREAM_264396

    16.12.2010, 23:26:40
  • magiccraft
    magiccraft

    Ligia, chiar ca o ghirlanda hawaiana arata.... foarte frumos.

    Creatiile postate astazi vor fi si ele incluse intr-o lista pana la sfarsitul zilei :)

    17.12.2010, 09:11:07
  • magiccraft
    magiccraft

    Aici gasiti lista cu cele mai "calde" (ultimele) creatii inscrise in concurs si cu sponsorii nostii tare draguti :)

    www.breslo.ro/Treasury/view/Concurs----Vis-tropical-IV_6052

    17.12.2010, 09:45:40
  • isabela200578
    isabela200578

    Am reusit in sfarsit sa finalizez si eu colierul, :P
    www.breslo.ro/Product/Paradisul-tropical---Rezervat-concurs-Vis-tropical_264500

    17.12.2010, 10:14:00
  • magiccraft
    magiccraft

    Foarte frumos setul acesta cu un manunchi de flori prins in el, felicitari Isabela!

    Cele mai noi creatii postate vor fi si ele incluse in lista 4... sau va trebui sa mai fac una?! :))))

    17.12.2010, 10:23:51
  • tonycat
    tonycat

    Foarte frumoase si inspirate toate creatiile. Multe felicitari, de abia stept sa imi stresez neuronul cand va fi sa votez, dar o sa las inima sa aleaga. La editia asta stau pe margine doar privesc si va aplaud pentru ca nu vreau sa va sperii cu ceea ce aveam de gand sa fac. Timpul nu prea e de partea mea, dar cu siguranta ne intalnim in ring la urmatoarea editie.
    Spor, un ceai fierbinte si multa voie buna!

    17.12.2010, 10:30:56
  • magiccraft
    magiccraft

    Ce rau imi pare TonyCat ca nu ai reusit ( timpul asta nesuferit... si "scurt") sa finalizezi proiectul... dar sa stii ca eu imi doresc sa vad "ce aveai de gand", chiar si extraconcurs :) si cred ca nu sunt singura...

    17.12.2010, 10:48:16