9 pietre (cod 645)

Bijuterii de-o Vară!

9 pietre ! Mai știți acest joc al copilăriei noastre?
O smărăndiță autentică mi-a adus aminte de acest joc și mi-a sugerat să realizez o bijuterie simbolică, mai ales că vine vacanța ( hi,hi, ... cu trenul din Franța!) iar copiilor este bine să li se transmită mai departe aceste jocuri, care ne-au luminat copilăria (si ne-au educat).
Așadar, mame, ce aveți copii de joacă, învațați-i jocul ... "9 pietre"!
Cifra 9 în numerologie înseamna sfârșitul unui ciclu, înseamnă succesul, realizarea scopurilor propuse, înseamnă un sfârșit la toate pentru un nou inceput! Toate acestea le ascunde în el jocul 9 pietre.
(Oare nu se dărâma "castelul" din 9 pietre cu mingea, sprea a fi refăcut cu mari eforturi, din nou, ca într-un nesfârșit ciclu al vieții???)
Colierul are nouă pietre mari pe stânga și noua pietre pe dreapta, separate cu câte trei pietricele ( tot la trei pietre mari sunt noua pietre mici) respectând numerologia cu 3 si 9 (3x3=9)
Pandantivul și cerceii au câte 9 pietre clădite una peste alta, ca în jocul amintit,
Dar, în afară de toate acestea, setul acesta este un adevărat ansamblu energetic prin pietrele folosite: Onix și Calcit galben (pietrele mari), Unakit si Zoisit (pietricelele mici)
Fie și de dragul de a transmite mai departe informația, am realizat cu mult drag acest set, care este totusi disponibil imediat


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 04.06.2017 60 de vizualizari vandut si livrat de Gheorghitza Disponibil imediat

Dimensiuni
Colierul: 54 cm (5+4=9) lungime si 96 grame (9 si 6 se completeaza)
Pandantivul: 6 cm si 9 pietre
Cerceii: idem

Materiale
Accesorii placate cu aur, Calcit galben, Onix, Unakit, Zoisit

Gheorghitza
Arad

GOLD
 • Albastrului verde - de Szasz Teodora "mi-am împrăştiat sufletul peste cele două culori ale ierbii ruşinos sărutate, peste cele două culori ale cerului purtat de luceferi, peste cele două culori ale ierbii fraged îmbrăţişate....

  marciana |  17.06.2017

 • Multumesc ! ( Machu Pichu - orasul pierdut al incasilor, fabulosul oras sacru plin de secrete si mister )

  marciana |  13.06.2017

 • VA MULTUMESC ! Este o revelatie pentru mine intalnirea cu produsele acestea si cu creatorul lor ! Va doresc bucurii si sanatate !

  ancasanda |  10.06.2017

 • VA MULTUMESC ! Este o revelatie pentru mine intalnirea cu produsele acestea si cu creatorul lor ! Va doresc bucurii si sanatate !

  ancasanda |  10.06.2017

 • Este exact ce-mi trebuia in acest moment. Am simtit ca am prins aripi si ca pot zbura! Iti multumesc, George, esti minunat!

  soso07 |  09.06.2017