Copacul vieții (cod 139)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Un set compus dintr-un colier cu pandantivul "Copacul vieții" și o pereche de cercei, realizat cu mărgele din Aventurin de 8mm.
Simbolurile Copacului Vietii sunt cuprinse in toate aspectele copacului ca intreg, dar si in ale fiecarui element. Avem radacinile, trunchiul, ramurile, frunzele si fructele ce provin din acelasi copac. Toate aceste parti ale arborelui il reprezinta intr-un mod simbolic.
Semnificatia frunzelor a fost considerata a fi aceea de vindecare, datorita proprietatilor pe care acestea le au. In acest caz, ne referim la procesul de vindecare nu numai din punct de vedere fizic, ci si spiritual sau emotional.
Radacina este cea care sapa adanc in sufletul Pamantului. Copacul Vietii cuprinde pamantul cu radacinile sale si recunoaste solul ca fiindu-i mama, cea care da viata. In radacinile copacului Vietii si in ramurile acestuia sunt recunoscute originile Mama Pamant si Tatal Soare. Este o recunoastere deplina a vietii, care il sustine, si a originii sale spirituale.
Simbolul copacului:
cele patru elemente vitale: Aer, Apa, Foc si Pamant.
Puterea copacului:
Hrana vie, intinerire si vindecare
Magia copacului:
Intuitie, telepatie si comunicare
Folosirea Aventurinului rosu a avut ca scop potentarea energetica a intregului ansamblu:
Aventurina roșie este o piatră de manifestare prin acțiune.
Se bazează pe elementele Pământului și Focului pentru a crește fluxul de prană (forța vieții), pentru a revitaliza corpul fizic și pentru a-și concentra energia in scopul indeplinirii misiunilor pe care le avem.
Îmbunătățește vitalitatea și vigilența mentală și amplifică dorința de a face față provocărilor vieții cu determinare și perseverență.
Inspiră creativitatea și sexualitatea inducand entuziasmul și încrederea în realizarea proiectelor, obiectivelor și dorințelor spirituale (sufletesti)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii din Alama, Accesorii placate cu aur, Aventurtin rosu sfere de 8mm, Snur multifir de matase maro

Dimensiuni: Colier: 50 cm /42 grame
Pandantiv alama: 4 cm / 4 grame
Cerceii: 4 cm / 4 grame (2+2 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023