Crisopraz (008)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O piatra mai putin folosita in arta bijuteriilor handmade, Crisoprazul (Chrysoprase: Praz auriu) era multa vreme considerat purtator de noroc (afaceri, bani, avere) si piatra aducatoare de protectie impotriva deochiului, magiei (vrajitoriei), blestemelor dar si impotriva invidiei.
Nu degeaba a fost piatra de baza a unor importante personalitati.
Invățat de pretiosi astrologi cunoscatori in ale cristalelor (mari lapidari ai vremurilor acelea), Alexandru Cel Mare a folosit pe toata durata maretiei sale lui Chrysoprasul ca pe un ghid, prieten de nedespartit (purta Crisporaz mai ales in toate campaniile militare)
Intotdeauna cand i se aduceau laude in urma unei noi cuceriri milittare, Alexandru Cel Mare le arat un talisman din Chrisopraz si le spunea ca al pietrei este meritul si nu al lui.
Vechi legende romanesti acordau Chrysoprazului puterea de a invata purtatorul intelepciunea si limba târâtoarelor (sâsâitul serpilor)
Egiptenii si Grecii considerau Crisoprazul o piatra Divina cu inalti caliatati vindecatoare si mai ales magice.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice Gold filled, Crisopraz de 8mm, Snur multifir verde

Dimensiuni: Colier: 45 cm/ 32 grame
Cercei: 3 cm/ 2+2 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023