Cuarțul Creatiei (466)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Gasim la Geneza, Capitolul 1:
(...)
27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
28. Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"
29. Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră.
30. Iar tuturor fiarelor pământului şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor ce se mişcă pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau toată iarba verde spre hrană. Şi a fost aşa.
31. Şi a privit Dumnezeu toate câte a făcut şi iată ca erau toate foarte bune. Şi a fost seară şi a fost dimineaţă: ziua a şasea.

Asadar, actul creatiei, facut din marea Lui Dragoste, a fost un lucru foarte bun... Poate, fara sa stim, (versetele "Facerii"nu ne spun) Domnul, pana la venirea Fiului Lui, a lasat in lumea minerala si vibratia Dragostei Lui, ascunsa in ... Cuartul natural caruia noi, ii spunem Cuartul Roz, "Cuartul Dragostei"

Si de atunci, toti cei care s-au nascut si care se vor mai naste, ar fi trebuit sa se fi nascut si sa se mai nasca numai "din Dragoste".
"Pentru ca unde Dragoste nu e, nimic nu e"


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox Ni free, Baze din Zamac, Cuart roz fatetat de 8 si 6mm, Snur multifir roz

Dimensiuni: Colier: 46 cm/42 grame
Pandantiv: 30x18x8mm/6 grame
Bratara cu inchizatoare: 19 cm/ 16 grame
Cercei: 4 cm/ 8 grame (4+4gr.)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023