Dumortierit (063)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția de bijuterii cu tematică religioasă am inclus și acest set, relativ banal, realizat cu mărgele din Dumortierit, chiar dacă aceste cristale sunt atât de folosite în arta bijuteriilor handmade (și sunt chiar puțin cunoscute de multe iubitoare de bijuterii)
Este o piatră magica, plină de mistere care așteaptă să fie descoperită. Nu ai nivelul energetic subtil ridicat la nivelul vibrațiilor ei, nu ai cum să îi descoperi magia dar și așa, ca simple bijuterii, Dumortieritele își fac treaba și fără știința noastră, în special în sfera mentalului dar mai ales în planul spiritual. Este piatră care poate controla abilitățile noastre de a accepta să devenim nu răbdători și iertători cu cei din jurul nostru, ci ÎNDELUNG răbdători și iubitori, detașați de atașament, dorințe sau posesivitate și acțiuni făcute în scopuri meschine, de a obține un anumit rezultat. Piatra parcă ne spune: FĂ BINE și nu întreba "de ce?"sau "pentru ce?" și nici nu aștepta vreo răsplată. Treaba ta este să faci bine. Se ocupă altcineva de măsurarea acțiunilor tale, deoarece în Grădina Maicii Domnului TOTUL este numărat și totul se echilibrează prin Legea Compensației.
Dumortieritul ne ajută să redobândim anumite "daruri" divine. (pierdute prin comportamentul nostru în afara Legii) Printre acestea se află și redobândirea clar audiției sau clar auz cum i se mai spune (sunete subtile, cerești, pe care nu le auzim cu urechile noastre pământești...)
Cum ar fi să "auzim" gândurile interlocutorului nostru ????
Sau cum ne-am purta dacă am ști că cel de lângă noi ne poate "auzi" gândurile????
Trăim momente cumplite, cu măsuri de izolare.
N-ar fi timpul să facem o introspecție și să încercăm măcar sa "auzim" și propriile noastre gânduri???
Dumortieritul ne ajută în această direcție și ne va releva (de exemplu prin voci în somn, prin vise) vocile care nu se aud cu urechile fizice și vă asigur că multe lucruri auzite ne vor ajuta să ne corectăm propria noastră gândire.
Domnul nostru Iisus a spus printre altele:
"Adevarat, adevarat va spun ca și cine gândește cu păcat, păcat săvârșește deja!"
Si și în acest caz, care dintre noi mai poate spune că respectă cele 10 porunci, când cel puțin una dintre ele o încălcăm. Așadar, cine ar avea curajul să spună că nu este păcătos???
Din punctul meu de vedere, Dumortieritul face parte dintre cristalele dăruite de Dumnezeu pentru propria noastră curățire spirituală.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice inox, Dumortierit 10 8 si 6mm, Tortite aliaj chirurgical, snur matase indigo

Dimensiuni: Colier: 43 cm/ 44 grame
Cercei: 4 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023