Jasp Breccia (066)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colectia bijuteriilor cu tematica religioasa am inclus si acest set compus dintr-un colier cu pandantiv special si o pereche adecvata de cercei, set realizat cu margele din Jasp Rosu brecciat, Coral rosu si Granat.
Desi acest set este un ansamblu energetic dedicat armonizarii functiilor chakrei Muladhara, prin proprietatile sale bioenergetice se incadreaza perfect in colectia de bijuterii cu tematica religioasa. Setul este conceput in asa fel incat sa armonizeze atat chakra Muladhara cat si chakra Swadhisthana, raspunzatoare si cu activitatea sexuala sau de reproducere, precum si fluxurile bioenergetice intre acestea doua si legatura cu urmatoarea chakra superioara: Manipura.
In calea noastra spre evolutia spirituala intalnim bariere greu de trecut cum ar fi: ignoranta, dorinta, atasamentul dar dupa aceste trei una dintre cele mai puternice baraje puse in fata noastra este sexualitatea si, mai ales, excesul de sexualitate care, poate conduce la dependente aproape similare cu cele ale drogurilor.
Cum credeti ca putem avea o activitate normala daca mintea noastra ramane blocata la sex? Or, prin anumite disfunctii energetice, cele doua chakre inferioare pot manifesta perturbari comportamentale greu de surmontat.
In general, oamenii tind sa creada ca posturile sunt actiunile noastre prin restrangerea poftelor alimentare, fara sa inteleaga ca prin post trebuie sa infranam TOATE poftele, nu numai cele legate de alimentatie: pofta de a trăncăni, de a vorbi de toate si cu toti, de a bârfi, de a vorbi doar pentru a te baga in seama, de a judeca pe altii. In cultura orientala, exista si un post pentru acest pacat: Mauna. In sanscrita, mauna inseamna liniste, tacere. Se poate practica prin lipsa vorbirii.
Pentru multe persoane, ideea de a nu vorbi, chiar si cateva ore, este ingrozitoare. Mintea incepe sa se agite si rasar intrebari de genul: Dar cum voi mai comunica? sau Ce sa fac fara conversatie?
Mauna permite sansa de a observa, pur si simplu. De a observa activitatea mintii, fara implicare in trucurile sale. Cand doar observam, cu detasare, propriile ganduri si modul prin care ele activeaza emotiile si ne dicteaza comportamentul, mintea egotica se linisteste, se stabilizeaza si atunci apare altceva. Din profunzimea nemiscarii si a linistii, apare o constientizare activa. Ea reveleaza insasi natura a tot ce exista sau este viu. Atentia este absorbita in interior. Prin mauna, putem incepe sa auzim, ascultand altfel decat prin perceptia urechilor fizice.

Prin Jaspul Rosu Brecciat incorporat in siragul colierului am cautat sa potentez hiperactivitatea celor doua chakre care pot conduce la o hipersexulaitate (jaspul rosu brecciat are anumite abilitatii energetice in a frana agresivitatea sexuala (calmeaza "poftele" sexuale, aberatiile sexuale ca onania)
Mai mult, poate ajuta la echilibrarea energiilor de cuplu in asa fel incat sa mareasca compatibilitatea dintre cupluri. De asemenea, ajuta si la activarea acestor chakre pentru situatia in care apare reversul: apatiile sexuale, frigiditatea, vinovatia rusinii sexuale (femeile se invinovatesc pentru sâni ca n-ar fi potriviti, ca au fundul prea mare sau prea mic iar barbatii ca au penisul prea mic)
Toate acestea descrise pana acum, se datoreaza functionarii incorecte a chakrelor Muladhara si Swadhisthana, pentru care am conceput acest set.

Putem concluziona destul de simplu: chiar nu putem evolua spiritual daca ramanem ancorati in sexualitate. Nu putem merge la biserica, unde vrem sa simtim Harul lui Dumnezeu, lasand mintea sa alerge dupa sex!
Setul prezentat in colectia de bijuterii cu tematica religioasa vine in ajutorul acelora care se pregatesc de o reala schimbare in viata lor, pentru a putea accede la inaltele vibratii divine.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Granat 4mm, Jasp rosu brecciat, accesorii din alama, coral 4mm, pandantiv zanac placat cu alam

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 54 grame
Pandantiv 40v 10 mm
Cercei: 4 cm / 6 + 6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023