Jasp brecciat (354)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Setul este realizat cu pietre semipretioase mai mult de colectie, deoarece nu este o piatra senzationala la vedere dar, prin prisma proprietatilor subtile, Jaspul Brecciat are multe, multe calitati despre care multa nume poate nici nu isi poate imagina ca le are.
Mai intai vorbim despre un Jasp (cu toate proprietatile subtile generale specifice jaspurilor) iar mai apoi trebuie stiut ca fragmentele de roca sparta (rupte) care se cimenteaza in jurul Jaspului, prin elementele chimice noi care il compun, ii dau Jaspului o cu totul alta dimensiune energetica.
De exemplu unele jaspuri pot avea un exces de Hematite in maestec si atunci, acel Jasp isi completeaza proprietatile energeticve cu cele ale Hematitului. Etc...
In general, multi spercialisti localizeaza Jaspul Brecciat in astrologie, lunii Octombrie, mai precis zodiei Scorpionului - o zodie complicata; dar nu numai.
Este om piatra inalt protectiva mai ales impotriva pericolelor venite din sfera naturii, animalelor (se spune ca acest tip de jasp ne ajuta sa intelegem limba animalelor)
Se spune ca poate promova claritatea mentala, rigurozitatea, ordinea si concentrarea.
Poate oferi sentimente profunde de fericire si bucurie, ne indruma spre calitatea de a fi empatic si de simtii nevoia sa saei min ajutorul nevoiasilor, sa aduci bucurie in sufletele altora si aici, deja intram in zona planului spiritual.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Jasp 10 8 si 6mm, Snur textil maro roscat

Dimensiuni: Colier: 44 cm
Bratara: 19 cm/ 15 grame
Cercei: 5 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023