Jaspul "Crizantema" (cod 166)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cu toate ca matricea de baza ar trebui sa fie de culoare neagra si acest tip de Jasp maroniu intra tot in categoria Jaspului "Crizantema".
Piatra crizantemă, sau "Piatra de flori", este un dar frumos și neașteptat al Mamei Pământ, un simbol al optimismului și bucuriei, numit pentru reprezentarea aproape perfectă a acestei flori vesele. Contrastul dintre florile albe și gri-argintiu pe o matrice maro-negricioasa face ca această piatră să fie atrăgătoare atât pentru frumusețea ei estetică cât și pentru capacitatea sa de a oferi o energie calmă și reflectivă, care îi invită să savureze fiecare moment înainte de a trece. Piatra crizantemă este cunoscută pentru integrarea schimbării și armoniei și pentru împrumutul cunoașterii modului în care cei doi lucrează împreună pentru a ajuta la o "înflorire" și la progresul pe calea spre Sinele perfect. Îmbunătățește mentalitățile negative și consolidează caracterul, îmbunătățind compatibilitatea cu ceilalți și reînnoind relațiile.
Pe un site de specialitate ("Delicatese literare) am găsit o frază minunată ca moto:
"(...) Dacă ar fi să aleg un simbol al toamnei, aș alege Crizantema, stăpâna de necontestat a grădinilor de toamnă"
Celebra Maria Tănase spunea cu durere:
"Le vindeam angro. Negustorii iti dadeau banii dupa vreo 2-3 zile. Era rusine sa te duci sa-ti vinzi singura marfa. Mergeam pe jos cu cate 200 de buchete de crizanteme. Va dati seama? Vorbim despre Crizanteme..."
Iar in "Nedeea florilor" g[sim:
" Crizantemele sunt florile amurgului de toamnă, de o frumusețe serafică, senină, gânditoare. Sub valul ploilor mărunte, cenusii, sunt resemnări superbe, mirări colorate, vise cromatice, clipiri de lumină vie"
In China, crizantemelor li se spun si "Florile vietii" fiind mentionate de Confucius inca de acum 2500 de ani. Alături de florile de Cais, Cires si Orhidee, Crizantemele apartin grupului numit "cele mai grațioase plante"
Crizantema cu 16 petale a fost emblema imperială a Japoniei. fiind simbolul imperiului, a fost imprimata pe primul drapel național.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Sfere de 8 si 6mm Jasp, Snur multifir maro

Dimensiuni: Colier: 43 cm / 31 grame
Bratara: 18-21 cm / 13 grame
Cerceii: 3 cm / 3grame (1,5+1,5 gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023