Lapis-Lazuli (058)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Simbol universal al înțelepciunii și adevărului, Lapis Lazuli este una dintre cele mai căutate pietre în folosință de la începutul istoriei omului. Albastrul său inconfundabil, profund, aproape ceresc, a fost și rămâne apanajul regalității și onoarei, a puterii si vederii subtile. Prin "Putere" Lapis Lazuli se atașează vibrațional de peroanele care au într-adevăr putere dar care nu o folosesc niciodată... Aceasta este magia -dacă vreți, a acestei pietre: ai capacități și potențe nebănuite, să ști că le ai, dar să nu le folosești în scopuri personale.
Ca orice piatră, Lapis Lazuli acționează asupra tuturor corpurilor și planurilor subtile din anatomia energetică (șapte la număr). Prin acest set am urmărit încă de la proiectarea lui, ca fluxurile bioenergetice să fie canalizate spre planul Spiritual, deoarece aceasta a fost intenția: de a realiza nu o simpla bijuterie ci un ansamblu energetic care să răspundă subtil în relația spirituală a ființei cu Energiile Cosmice, Divine.
Elementul de bază, în acest caz, este un pandantiv conceput ca rezonator central al ansamblului realizat cu cristale din Lapis Lazuli, Aventurine si, central, un Granat.
Piatra este una dintre cele mai puternice pietre spirituale cunoscute de om, care poarta in ea Adevărul Universal (cunoscătoarele știu titulatura exactă: "Ultimul Mare Adevăr"), piatra care relevă abilitățile psihice necunoscute dar cu care am fost înzestrați încă de la naștere.
Dezvoltă sinele intuitiv stimulând viziunea interioară și raportul acesteia cu Dumnezeu.
Ca piatră protectoare, i se recunosc calități deosebite de protecție la atacurile mentale, blocând acele fluxuri energetice îndreptate împotriva noastra (blestemul, deochiul de ex.), reflectându-le înapoi la sursă.
Lapis Lazuli este o piatra a meditației din care cauză se folosește și la realizarea de "Mătănii", Rozarii sau coliere speciale pentru călugari.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii alama, Cristal de Granat, Cristale fatetate de Ametiste, Cristale fatetate de Aventurin, Lapis lazuli de 8 si 6mm fatet, Snur blueumarin, pandantiv zamac alamit

Dimensiuni: Colier: 44 cm/40 grame
Pandantiv: 40x12mm/ 12 grame
Cercei: 4 cm / 4 grame (2+2 grame)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023