Lepidolit (145)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din grupa "micelor" a silicaților, o grupă izomorfă de minerale, putem aminti ca fiind cele mai cunoscute în arta bijuteriilor handmade (și nu numai) Charoitul, Lepidolitul, Sugilitul, Serpentinitul (Serpentina), chiar și Prehnitul.
Mai mult, prin formula chimica atât de complexă a Lepidolitului putem deduce că între Lepidolit si Charoit sunt foarte multe puncte comune mai ales în sfera subtilităților energetice.
Lepidolitul este o mică neobișnuită și abia în ultimile decenii a început să fie popularizată în plan comercial.
Este un minereru de Litiu a cărui caracteristică principala este culoarea roz spre liliachiu (poate fi confundat cu Muscovitul roz). Dar, cu o serie de alte incluziuni se găseste și în culori ca galben, gri sau chiar alb. Importantă însă ramane culoarea lui care "bate"de la violet la roz pal. Mărgelele cu care am realizat acest set au provenit don zona Munților Urali (Rusia)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice placate cu a, Lepidolit de 8 si 6 mm, Snur textil roz

Dimensiuni: Colier: 49 cm / 34 grame
Brățara: 20 cm/ 14 grame
Cerceii: 7 cm / 3 + 3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023